Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
Hihi...Ja mysle, ze napewno spotkamy sie na wystawie w srodku na stadionie. I tam podejmemy decyzje co i jak:)

Może tak będzie najlepiej bo ja mam troche kawałek aby pojechać po psa i wrócić na miejsce

Posted

ooo widzie ze juz tu plany dotyczonce wystawy :D
nom ja w sobote napewno bende :D dzwonila do mnie pani od bula i ona powiedziala ze tez powina dotszec do parku tak jakos na godzine 12 ...
pozdro wszystkim

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
A mój małżonek ostatnio miział agrafkę :D jaki ten szczecin mały :D

A gdzie a kiedy?? A czemu nas tam nie bylo???

Prosze szukac blondynki z chusta doo manaicka na wystawie w sobote!

Posted

LAZY napisał(a):
A mój małżonek ostatnio miział agrafkę :D jaki ten szczecin mały :D

A gdzie a kiedy?? A czemu nas tam nie bylo???

Prosze szukac blondynki z chusta doo manaicka na wystawie w sobote!

Paulina i o której ty idziesz na wystwe w sobote - ustawimy się jakoś ?

Posted

A widział ją i miział jak wracał z pracy, gdzieś tam, nie wiem dokładnie gdzie. Właśnie, muszę zapytać męża gdzie to się łazi po pracy zamiast do domu :evil:
Tylko wy te chusty nie wkładajcie w majtki tylko powiewajcie jak flagą czy coś... 8) :wink: Albo ustawcie się w jednej liniii i śpiewajcie jakieś pieśni czy coś... :D

Posted

A widział ją i miział jak wracał z pracy, gdzieś tam, nie wiem dokładnie gdzie. Właśnie, muszę zapytać męża gdzie to się łazi po pracy zamiast do domu :evil:
Tylko wy te chusty nie wkładajcie w majtki tylko powiewajcie jak flagą czy coś... 8) :wink: Albo ustawcie się w jednej liniii i śpiewajcie jakieś pieśni czy coś... :D

Spoko w majtki nie włożymy :lol: mam nadzieje że pogoda dopisze :)

Posted

Sylwia ja ide oczywiscie, nei wiem na ktora sie umowimy...hmm..jakos rano chyba moze cos okolo 10. Trzeba sie dowiedziec jakie spy sa o ktorej godzinie. Wie ktos z Was jak to wyglada? I o ktorej sie zaczyna impreza?

Posted

My też się piszemy na sobotni spacerek 8) , tylko musze jeszcze kupić Bafiemu nowy kaganiec -atrape (Lazy :wink: ) bo tamten sie gdzies zagubił :-? .
A na wystawie tez oczywiście będe, ale nie wiem o której więc wole się nie umawiać z nikim na konkretne godziny.

No to do zobaczenia w sobote, mam nadzieje że pogoda dopisze bo ostanio ciągle tylko pada i pada... :x

Posted

Najprawdopodobniej Marcin tez zaszczyci nas swoja obecnoscia. Dogadam sie z nim czy bedzie pił piwo czy nie. Bo jak nie to zabierzemy sie samochodem, a jak nie to jakos umówimy sie około tej 10 najlepiej na przystanku 3 na Bramie Portowej, albo na rpzystanku koło stacji benzynowej, tam gdzie bedzeisz wysiadac i podjedziemy tramwajem. Jeszce sie zgadamy.

Posted

witka dziewczyny chcial bym was poinformowac ze za jakis miesiac mam koleine wole koleiny urlopik tym razem nagrodowke :D hahah :D
ok koniec chwalenia sie pozdrawiam was cieplutko :D

• 3 weeks later...