LAZY Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Bafi Agnieszki...Czyż nie jestem piękny? A to dwa bullowate...Ten czarny dzisiaj został ranny podczas dosc groznej walki z innym psem...Tak sie chwyciły, ze rpzez dluzszy czas wlasciciele nie mogli ich odłączyć... :-? Niuchu, niuchu... Bafi szaleje...\z młodym cocerkiem... Reszta jutro... :wink: Quote
LAZY Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Agnieszka z Bafim... Bafi szaleje z piłką na sznurku...! A teraz moja ksieżniczka :P No i mam dołek! Będe kopac... :lol: Patrzcie na tą pozycję kopacza :lol: I koniec pracy... Quote
LAZY Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Dziewczyny z psami :P ONek przypuscil atak na Bafiego, naszczescie obyło sie bez ofiar... Teraz podrywa Lazy... Jednak zapomniał, ze przy damie sie nie susia i przez to nie mial u niej szans :lol: KONIEC... Quote
sylwiaskalska Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 Paulinka dzięki za zdjęcia :) Jak widac pogoda nam dopisała teraz myśle że częściej będziemy się spotykac :) Bo słoneczko wreszcie zawitało do nas :) Quote
asiunia Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Hej!! Dzien dobry-pisze w imieniu Tomka :wink: Prosil abym przekazala ze w niedziele bedzie w Szczecinie i bardzo chetnie sie z wami spotka na spacerku :D Quote
XXL Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 witam panie i pozdrawiam w domu jestem do wtorku :P ale jestem chory wiec z spaceru nici ok pozdrawiam :D Quote
sylwiaskalska Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 Hejka . Wszystkich chętnych zapraszamy (czyli Sylwia i Paulina) do wspólnego spaceru. Zbiórka Pętla Głębokie tak koło godziny 12:30 w sobotke, Będziemy czekały przy wejściu na Głębokie. Palnujemy się przejśc na około jeziorka :) więc psiaki się wybiegają. Quote
Inez Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Oj to sie chyba nie wybiore, Bafi-zapalony retriever koło żadnego jeziora nie przejdzie obojętnie a woda jest raczej za zimna na wodne kąpiele. Po za tym troszke daleko mam na głebokie :-? ....niestety W kazdym razie życze Wam udanego spacerku :wink: . Quote
LAZY Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Kurcze Bafi na pewno??? Bo moja Lazy to tak jak i retriviery, spytaj Sylwie ona z wody nie wychodzi. A zapowiadja ładna pogode,, mysle ze kapiel im nie zaszkodzi...zreszta jeszcze spytam sylwie jutro, bo jakby sie moja morda miala zaziebic to pewno zmeinimy plany, bo swojej nie utrzymam z dala od wody... Quote
sylwiaskalska Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 Ja tam do miejsca się dopasuje, mi to obojętnie :) Quote
LAZY Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Byłyśmy z Sylwia tylko we dwie, ale spacer był extra! Wysiadłyśmy na Goplanie i tam psiaki chwile pobaraszkowały w wodzie..(z moja sucza na czele...- taka radosc na jej pysku na widok wody, ze szkoda gadac!!!), a potem spacerkiem ruszylysmy w kierunku Parku Kasprowicza. Caly spacerek zajal nam 3 godzinki i powiem, ze nawet czuje nogi, ale psiaki zadowolone. Wstawiam fotki...reszte ma Sylwia i pewno wrzuci w poniedzialek w pracy. Milego oglądania. Nareszcie woda!!! Piasek też tu mają! Rewelacja! Sylwia próbuje namówić Tekiego, żeby chociaż na chwilkę sie zatrzymał... :wink: A ja znowu w wodzie! Quote
LAZY Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Zaczynam kopac...urodzony ze mnie górnik, ja Wam to mówie! Tekli też wariował w wodzie! Ktoś tu był przede mna... CDN... Quote
LAZY Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Agguś mam ich 60, więc jeszcze Ci sie znudza... :wink: Spoglądam w siną dal... Idziemy dalej? Czy mogę jeszce popływac? No i poszliśmy dalej, zatrzymalismy się na polance...patrzcie jak Teki szaleje z opona! A ja jak zwykle kopię dołki... Ale za kijami tez biegam, ten jest w sam raz moich rozmiarów... :lol: Caly spacer byłam mokra...hihi... A tutaj jakaś poza akrobaty....nawet Tekiego pupa się załapała...(Pani chciała całego go uchwycić , ale on taki ruchliwy ze to trudne zadanie!) Quote
LAZY Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Zabawa z Sylwią i opona... Maszeruję sobie... Ładnie stoję prawda? Ja tez dorwałam oponke... Sesja Tekili... We dwoje walczą z opona... Quote
LAZY Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Sama bawię się z tym kołem...hihiih...potrafię być wampirkiem nawet na wiosne! :wink: Ale się uśmiecham ładnie... Sylwia pstryka fotki... Znowu dołek na kolejnym placyku! Patrzcie co Pani mi na pysk założyła...to mój "kaganiec" atrapa na policje i SM... :wink: A jaki brudny mam ryjek... Uparta byłam w tym kopaniu... Quote
LAZY Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Teki chce mi koniecznie pomóc w cięzkiej pracy! A kuku... :lol: A oto piękna para! I profil... Sylwia z dwójką łobuzów! (mam nadzieje, ze Sylwia się nie gnniewa za to ze ujawniłam to zdjęcie z błędnym wzrokiem po jakims głębszym...:)) Teki chyba też coś pił... Ale pupcia... :oops: Dobra to możemy isć do domku...fajny był ten spacerek... Quote
sylwiaskalska Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Co ty możesz mnie ujawniać :) Zaraz wstawie swoje :) Quote
sylwiaskalska Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 dobra to ja wstawiam swoje troche ich duże więc proszę o cierpliwość :) To ja Lazy- pierwsza pływaczka :) To moje ulubione zdjęcie Lazy A to mój Teki Jak to samiec musiał zaznaczyc teren ;) Kopacz Lazy A tu mój myśliciel - kopać czy kąpać się ? No jednak wybrał kopanie Wogóle Teki latał jak szalony trudno mu było zrobić zdjęcie Quote
sylwiaskalska Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Druga część A Lazy jak to Lazy wolała pływać No dobra - kto widzi żabe ? A tu juz na drugiej polance- Teki i opona Nasza kochana Lazy Teki walczy z oponą Bardzo polubił ta oponę Quote
sylwiaskalska Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 Częśc III Tył Tekili Jak widac Lazy tez wolała opone Lazy z Panią Paulinką I znów Paulina Lazy To tygrys czy pies ;) Jednak Tekila Quote
sylwiaskalska Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 I część IV ostatnia :) Lazy walczy z kijkiem Oczywiście jest zawsze czujna A tu szalony Tekila Kopacz Lazy Jak widać wczuła się w role :) Tekila bacznie obserwował co i jak Lazy kopie a Tekila jak zwykle czym innym zainteresowany :) Lazy nadal w dołku :) A tu juz nasze krokusiki w parku :) I nasz park I na koniec TEKILA Zapraszam wszystkich chętnych na nasteopna sobotkę :) Quote
Inez Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 widać pieski doskonale sie bawiły :D ciesze sie ze wam spacerek się udał, pogoda dopisała :wink: Świetne foty wyszły. Quote
LAZY Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 No ja mam nadzieję, że następnym razem zabierzesz sie z nami!!! Jak będzie tak ciepło to Bafiemu kąpiel nei zaszkodzi..Lazy nnic nei bylo a zanim dosżła do domku była juz prawie sucha!! :) Quote
Recommended Posts