LAZY Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 :P Ja bawilam sie swietnie, a sunia tez padnieta, schla do wieczora... :lol: Bylo swietnie...tylko czekam na kolejny raz...pierwsze koty za ploty to mam nadzieje, ze teraz to juz powinno nam coraz lepiej isc z tym umawianiem sie... :wink: Moze na poczatek jesli nie glebokie to chociaz park Kasprowicza??? A jak Wam sie spodoba (bo mi i Sylwi chyba sie podobalo :lol: ) to wybierzemy sie na coik wiekszego.. Pozdrowionka i jeszcze raz dizeki za mile popoludnie...ucaluj tego rozrabiake... Quote
sylwiaskalska Posted July 19, 2004 Author Posted July 19, 2004 Pewnie że ucałuje :) Ja też się dobrze bawiłam :) Oczywiście jestem za spotkankiem , na pewno zrobie sesyjke zdjęciową. Najlepiej to mi pasuje weekendzik, niedziela , więc jak to mówią czekamy z Paulinką na odzew innych dogomaniaków. Quote
XXL Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 jak narazie cienszko jest mi sie ustawiac bo moja sunka jeszcze ma cieczke ... ale jak tylko przeidzie jej pierwsza menczarnia to zjawie sie napewno ! :D :wink: pozdrawiam serdecznie :D Quote
sylwiaskalska Posted July 26, 2004 Author Posted July 26, 2004 Cześc wszystkim wklejam zdjęcia ze spotkania z Paulinką i z Lazy ;) Było baaardzo fajnie, psy szalały i pływały jak zawodowcy ;) Oto Lazy z piłeczką A to Tekila z Paulinką To co lubią tygryski najbardziej Lazy poczekaj na mnie ;) I znowy Lazy ma piłke :) No to popływam z patyczkiem Juz lece do Ciebie Lazy Hmm gdzie ta piłka ? Było bardzo fajnie i do zobaczyska :) Quote
LAZY Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Bylo fantastycznie!!! Zreszta widac po fotach, ze psy zadowolone :D Juz czekam na nastepny raz...jak tak dalej pojdzie to sie od tych potkan moj pies uzalezni... :wink: Pozdrawiam i zachecam reszte...odezwijcie sie i piszcie jak Wam pasuje!! Quote
Saint Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 No nie powiem. bardzo ładna ta Paulinka ;-) no pieski też oczywiście śliczne, chyba wiem po kim Tekila odziedziczyła urodę Quote
sylwiaskalska Posted July 26, 2004 Author Posted July 26, 2004 Może sprostuje Paulinka to właścicielka LAZY , która jest baaaadzo śliczna A włascicielka Tekili to ja Sylwia Quote
Saint Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Przepraszam za błąd!!! Szkoda że mieszkacie tak daleko ode mnie. To chyba prawda, że pies upodabnia się do właściela bardzo ładne ...... pieski :-) Quote
LAZY Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 No nie powiem. bardzo ładna ta Paulinka ;-) no pieski też oczywiście śliczne, chyba wiem po kim Tekila odziedziczyła urodę Tekila sie chyba nei pogniewa, ale to FACET :lol: Saint z wrazenia wszystko pomieszal...ale co tam i tak dizekujemy za komplementy... :wink: Quote
sylwiaskalska Posted July 26, 2004 Author Posted July 26, 2004 Pewnie że się nie pogniewa Tekila - ale fakt Tekila to chłopczyk- taka mała zmyłka imenna :) :lol: Może zaczne na niego wołać TEKI :lol: Ale tez dziękujemy za komplementy :) Quote
LAZY Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Przepraszam za błąd!!! Szkoda że mieszkacie tak daleko ode mnie. To chyba prawda, że pies upodabnia się do właściela bardzo ładne ...... pieski :-) Nic stracownego Saint zawsze Ty mozesz wpasc do nas na jakis spacerek... :lol: :wink: Quote
Saint Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Drogie Panie !!! Mieszkam pod Poznaniem, mam 16 lat, i wątpię, aby moja dobroduszna mama pozwoliła mi udać się na tak daleką wyprawę, z tak atrakcyjnymi, młodymi kobietami. (ale oficjalnie zabrzmiało nie???) Pozdrawiam Tekilę ( tak to się odmienia?) i misie Koala w Australii Quote
LAZY Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 To jeszcze ja kilka i bedzie komplet... :P Nad czyms strasznie rozkminiam... :wink: A tu ja z Tekila... Tutaj moje slonko patrzy w sina dal... Tutaj gapi sie jak sroka w gnat... Ale jestesmy mokre...schniemy caly dzien...(ja z Sylwia tez cale ochlapane bylysmy :P ) Chcialam zauwazyc, ze mialam bardzo pracowity spacer...caly czas w przysiadach i sklonach... Ale ma zielone oczy...wrrr... Pilnuj pilki...(i tak w koncu ja utopilismy... :lol: )... Mam nadzieje, ze fotki sie nie powtorzyly... :wink: jakby co to przepraszam za czkawke... Quote
sylwiaskalska Posted July 26, 2004 Author Posted July 26, 2004 Pewnie że miałaś pracowity spacer, :) cały czas te skłony :lol: . Ja się zabawiałam foto- reportera . czekamy na chętnych do spotkania, zdjęcia oczywiście zapewnione :) Ostatnie zdjęcie Quote
Agga Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Ale siper zdjęcia...no widze ze spacerek sie udał... Quote
XXL Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 oj ta cieczka agrafci ... odczekam jeszcze z tydzien max 2 zeby teki sie nie zakochal i bawil sie spokonie i z chencia wybiore sie z wami ;D tym czasem pozdrawiam :D :wink: Quote
XXL Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 w sobote 07.08.2004 wybieramy sie na glembokie z agrafka i z sylawia teki i lazy ... chetnych zapraszam ! :wink: Quote
LAZY Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Czy to sobotni potkanie doszlo do skutku??? Bo cosik mi sie nie wydaje...a moze sie uda nam jednak zebrac wieksza grupa? Quote
sylwiaskalska Posted August 10, 2004 Author Posted August 10, 2004 Co ty nie doszło bo XXL pojechał nad morze . Moze w ten weekend się uda, Tekilii już zdjęto szwy więc może szaleć, na szczescie narosł okazała się nie groźna uff. Quote
LAZY Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Ja musze sie przyznac, ze tez bylam nad morzem w sobote,ale wieczorek mialam juz wolny...No nic trudno... Ciesze sie, ze tekilla juz dochodzi do siebie i moze teraz latac jak ostatnio... :P Ja wlasnie rozwazam moiosc pojscia teraz nad jeziorko...samej to nie to samo co z Wamie, ale moze sie skusze... Buziaczki dla Was... Quote
sylwiaskalska Posted August 10, 2004 Author Posted August 10, 2004 Mi by pasowało dopiero w czwartek bo wczoraj zdjęto co szwy więc jeszcze pare dni odczekam :) Jakby co to ja się pisze ale w czwartek no i w weekendzik :) Quote
sylwiaskalska Posted August 23, 2004 Author Posted August 23, 2004 Dobra ludki kochane. Dzisiaj czyli 23-08 kto może :) spotykamy sie w Parku Kasprowicza na polanie o godzinie 18:00. Zapraszam serdecznie Quote
LAZY Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Wlasnie, wlasnie!!! Badzcie kto moze...bo to az wstyd, ze sie do tej pory nie spotkalismy!!! Beda aparaty cyfrowe, wiec fotki na dgm gwarantowane!:) Quote
LAZY Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Spotkanko sie dzis odbylo i bylo super!!! Mam cala sesje zdjeciowa... :wink: wiec wstawiam po kolei... To Agrafka sunia XXL...madre spojrzenie prawda? Pilnujacy pileczki Tekila... A tu Lazy walczy z jakims kretem... Stroz Lazy pilnuje naszych rzeczy... Ale szczesliwa morda!!! Agrafka w pogoni za wiatrem... Tym razem Sylwia robila sklony i probowala namowic psiaki do oddania pilki... :wink: A tu juz powazna walka o kija!!! Na polance w parku bylo duzo inncyh pieskow i tak jeden podaza za Agrafcia... Lazy dzis byla wyjatkowo leniwa... :wink: Tomek "udaje", ze Agrafka jest wyszkolona i reaguje na znaki optyczne... :wink: Cyzby jakies przymiarki postawy wystawowej... Tomek juz lece z pileczka...rzucisz jeszcze, prawda.... :roll: Ukradlam pilke Tekili to teraz sobie pogryze... Popatrze sobie na te "laski"...po drugiej stronie polanki... Rzuc, rzuc... Co mnie wachasz...baba jestem, baba...czy to dziwne... Hihi...ona tez ma aparat... :lol: Dziura, dziura...bede zaraz kopac... Jutro wkleje reszte, bo dzis juz mi sie oczka kleja... Quote
Recommended Posts