Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marra napisał(a):
Niewydolność nerek, znowu wszystko wrócilo.

Dynio karmy nie je, w ogóle mało je. Muszę cudować. Prawdę mówiąc nie będę wstrzykiwać Dyniakowi takiej ilości płynu strzykawą do pyszczka, taką metodę można stosować przy małych dawkach leków a i tak nienawidzę tego psom robić...wolę spuścić mu kroplówkę.

marra, ja wybieram mniej inwazyjne metody

w ciągu dnia możesz wielokrotnie wstrzykiwać powoli strzykawkę 10

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
marra, ja wybieram mniej inwazyjne metody

w ciągu dnia możesz wielokrotnie wstrzykiwać powoli strzykawkę 10

Katarzyna nie dam rady, z pracy wracam około 16 30, czasowo nie wyrabiam. Poza tym ryzykujemy w tym momencie zwymiotowaniem.

Posted

Ale piękne dogo !!!! :) bardzo mi się podoba a Wam ?

Dynio póki co bez zmian, czemay jeszcze na wyniki ostatnich babań krwi. Jeśli będą gorsze nie będzie niestety kolorowo :(

Posted

Dynio robi nas w balona!

Kiedy wyniki jego badań są złe i decydujemy się dać mu szansę to on zwykle z tej szansy korzysta i wychodzi na prostą :) Znowu mu się polepszyło, ah ten Dyniak nasz, kudłaty kłopotek ;)

Posted

Dynio robi nas w balona!
Kiedy wyniki jego badań są złe i decydujemy się dać mu szansę to on zwykle z tej szansy korzysta i wychodzi na prostą :) Znowu mu się polepszyło, ah ten Dyniak nasz, kudłaty kłopotek ;)

Dyniu kochany, tak właśnie ma być, masz być w dobrej formie :thumbs:.

Posted

Witajcie, Dyniak póki co bez zmian. przyjmuje codziennie kroplówki, na szczęście je w miarę normalnie 2x dziennie no i śpi :) Wczoraj była piękna pogoda to wyszedł sobie na trawkę i zmorzył go sen po drodze więc wygrzewał dupsko pół dnia na słoneczku, było mu absolutnie bardzo dobrze :) Nikt go nie rusza, nawet omijamy go na podwórku autami żeby nie musieć Dynia przenosić :) kto by pomyślał że taki Dyń zawładnie podwórkiem ;)

Posted

Witajcie, Dyniak póki co bez zmian. przyjmuje codziennie kroplówki, na szczęście je w miarę normalnie 2x dziennie no i śpi :) Wczoraj była piękna pogoda to wyszedł sobie na trawkę i zmorzył go sen po drodze więc wygrzewał dupsko pół dnia na słoneczku, było mu absolutnie bardzo dobrze :) Nikt go nie rusza, nawet omijamy go na podwórku autami żeby nie musieć Dynia przenosić :) kto by pomyślał że taki Dyń zawładnie podwórkiem ;)

Król Podwórka Dyńczysław I :) 

Posted

Dynio znowu osłabł nieco, marudzi przy jedzeniu ale jakoś ciągnie to swoje życie na tych kościstych pleckach. Coraz częściej zastanawiam się czy ma to wszystko sens i czy nie powinnam już zakończyć jego cierpienia - bo myślę, że nie ma już radości z życia. Nie macha ogonkiem do nikogo tylko oczkami śledzi jak ktoś się zbliża. Na noc zabieram już go do domu bo jest bardzo zimno, a stare kosteczki nie lubią zimna ;) przesypia całe noce bez problemu, nad ranem woła już o siku i trzeba szybko się zrywać, żeby zdąrzyć przetransportować go na podwórko ;)

Posted

Sam wychodzi z domu na podwórko? Czy trzeba go wynosić? 

Trzeba go wynosić dlatego, że nie wie gdzie jest, nie wie którędy do drzwi i jak się z domu wydostać. Wiem o co pytasz ale spokojnie, jak wyniosę go na podwórko automatycznie się odnajduje i porusza się sam.

Posted

Coraz częściej zastanawiam się czy ma to wszystko sens i czy nie powinnam już zakończyć jego cierpienia - bo myślę, że nie ma już radości z życia.

marra, wspieram duchowo, jakąkolwiek podejmiesz decyzję. żeby Dynio jako tako się toczył i nie cierpiał.

Posted

Cieszę się, że jesteście tutaj ze mną i przede wszystkim nie krytykujecie a wspieracie. To na prawdę bardzo ważne.

Ale za co można tu krytykować? :hmmmm: Tylko pokłony bić i dziękować. 

Posted

Ale za co można tu krytykować? :hmmmm: Tylko pokłony bić i dziękować.

Gosia ma rację :). Możemy Ci Marra  tylko dziękować za Dyniaka   :). Za to, że nie zostawiłaś chłopaka w potrzebie, że dbasz, pielęgnujesz, leczysz :).   Dyniu, kochany śpiewający psiaku, trzymaj się dzielnie :thumbs:.