marra Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Odrobinę mamy spóźnienia ale jesteśmy ;) Oto i on :) Quote
marra Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Dyniuś ma się dobrze :) tylko mu ciągle gorąco, od czasu do czasu wspomagamy go kąpielą w baseniku :) jak już w budzie nie daje rady to przeprowadza się przed nią i dalej śpi :) Niestety znowu bolą i swędzą go uszyska, aplikujemy Surolan :) Powiedzcie co myślicie o tym, żeby Dynia na lato zgolić na krócej ? Wiecie już, że nie przepada za czesaniem a sierść ma dość gęstą, szkoda mi go w te upały ale pogody też nie przewidzimy. Quote
sharka Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 jeśli nie przepada za czesaniem to strzyżenie chyba tym bardziej mu się nie spodoba ;) Quote
marra Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 sharka napisał(a):jeśli nie przepada za czesaniem to strzyżenie chyba tym bardziej mu się nie spodoba ;) Jasne, że mu się nie spodoba ! ale czyż nie warto się poświęcić żeby całe lato było miło i przyjemnie ? Quote
marra Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Gosiapk napisał(a):O! Dynio wreszcie nierozmazany :) Oj tam! nie było aż tak strasznie ;) Quote
jotpeg Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 muszę powiedzieć jedno: minka Dynia niby jak zwykle, ale już nie taka bezradna i nieszczęśliwa jak na poprzednich fotach. :p Marra - wielkie dziękuję za opiekę nad Dyniem!!! :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Gosiapk Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 jotpeg napisał(a):muszę powiedzieć jedno: minka Dynia niby jak zwykle, ale już nie taka bezradna i nieszczęśliwa jak na poprzednich fotach. :p Marra - wielkie dziękuję za opiekę nad Dyniem!!! :Rose: :Rose: :Rose: I widać, że mu u marry dobrze, futerko bardzo ładne i oczka świecące :) Quote
phase Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 jeden z najpiękniejszych i urokliwych panów :loveu::loveu: Quote
marra Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 jotpeg napisał(a):muszę powiedzieć jedno: minka Dynia niby jak zwykle, ale już nie taka bezradna i nieszczęśliwa jak na poprzednich fotach. :-P Marra - wielkie dziękuję za opiekę nad Dyniem!!! :Rose: :Rose: :Rose: Ależ nie ma problemu, cała przyjemność po mojej stronie :D Dynio jest idealnym, bezkonfliktowym i w dodatku uroczym tymczasem :) Gosiapk napisał(a):I widać, że mu u marry dobrze, futerko bardzo ładne i oczka świecące :smile: Bardzo mi miło, mam nadzieję, że chłopczyk jest szczęśliwy na stare lata. phase napisał(a):jeden z najpiękniejszych i urokliwych panów :loveu::loveu: :D Quote
marra Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Wczoraj odebrałam przedziwny telefon w sprawie Dynia, dzwoniła pani twierdząc że to prawdopodobnie jej pies który uciekł w tym roku...zmroziło mnie natychmiastowo i mowę odebrało. Pani opowiadała, że mieszkały w kojcu dwa, uciekły, jeden wrócił drugi nie a oni wciąż go szukają. Z wrażenia mnie zatkało i nie pomyślałam, żeby podpytać o jakikolwiek znak szczególny których przecież Dynio ma wiele, Pani się wzruszyła i zapytała czy może przyjechać go zobaczyć...(pierwsza lampka, że jak ? pani nie pamięta już jak wygląda jej własny pies, czyżby Dynio miał sobowtóra kropka w kropkę? ). Pani opowiada, że Dynio to Maksio i że mam do niego tak zawołać i zobaczyć czy się ożywi...(druga lampka...toż Dynio głuchy jak pień prawie więc chyba musiałabym mu na kartce napisać "MAXIO")no nic, Pani pyta kiedy może wpaść...piątek późnym popołudniem...ale trzeźwość umysłu która wróciła nagle kazała mi wcześniej poprosić o zdjęcia Maksia dla porównania (ciekawość mnie zżerała). W domu internetu niet więc czym prędzej pognałam do sąsiadów żeby przejrzeć skrzynkę mailową kiedy dostałam smsa że zdjęcia wysłane. Wchodzę patrzę i kolejne zdziwienie...przecież to całkiem inny pies ! SZOK, jedyne co łączy Dynia i Maksia to łatki...dziwy, ludzie dziwy ! Quote
sleepingbyday Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 thriller, uważaj, ktoś się zakochał i będą usiłowania porwania ;-). ten jego pyszczek - bosski! taki krecik safanduła :-) Quote
Gosiapk Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 eee... trochę się cieszę, że jednak Dynio zostanie jeszcze u marry (sorry marra) :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='Gosiapk']eee... trochę się cieszę, że jednak Dynio zostanie jeszcze u marry (sorry marra) :) A ja się tak cieszę, że nawet nie przepraszam :D. Nadrabiam zaległości po przerwie urlopowej :lol:. Dynio jest cudny http://e-fotek.pl/images/07121665112669002167.jpg. Ten śliczny, nieśmiały uśmiech, te robrajające oczka, Dynio jest taki piękny :loveu:. Quote
marra Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Hehehe dziewczyny a myślicie, że dlaczego miałam serce w gardle i nagle utraciłam zdolność sklecania logicznych zdań ? ;) Nie mniej jednak przykro mi, że tamta Pani wciąż nie odnalazła swojego Maksia. Quote
marra Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 To są zdjęcia z weekendu, są u nas bardzo wysokie temperatury i zero deszczu, Dynio jest słabiutki przez to dlatego jest zmuszony korzystać z psiego SPA. W dodatku to pies, który w ogóle nie pije wody, ani kropli. Muszę mu przemycać w karmie sporą ilość żeby się nie odwodnił nasz dziadzio. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marra'] To są zdjęcia z weekendu, są u nas bardzo wysokie temperatury i zero deszczu, Dynio jest słabiutki przez to dlatego jest zmuszony korzystać z psiego SPA. W dodatku to pies, który w ogóle nie pije wody, ani kropli. Muszę mu przemycać w karmie sporą ilość żeby się nie odwodnił nasz dziadzio. No i co Ty mi robisz: http://e-fotek.pl/images/02028167032399577616.jpg :-D. Jakieś SPA mi zrobili :shake:, jak ja wody nie lubię :evil_lol:. Quote
Recommended Posts