Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jotpeg']Ależ ten Dunio to bidaczek jest! Miał wielkie szczęście, że trafił na Ciebie Marro, że ma własny ogród i budkę. Przecież on by się nie odnalazł np. w mieście, w bloku.
Dziękuję za piękne foty, zielone, i szczęśliwą minę Dyniaczka :Rose: :Rose:

Dzięki Jotpeg :) nie ma szans na to, ze Dynio odnajdzie się w bloku, on by tam umarł z rozpaczy. Zresztą nie miałby takiej zamowolki, mnie pół dnia nie ma a mama myślę, że nie wyczułaby kiedy Dynio musi np. siku a tak, decyduje sam kiedy, gdzie i po co sobie idzie. Od czasu do czasu podczas takiej przechadzki zostanie brutalnie napadnięty przez mojego owczarka który chciałby go zgwałcić ale Dynio warczy aż miło, co prawda mój Dżok jest głuchy i tego nie słyszy ale Dynio świetnie potrafi sobie z nim dać rady :)

[quote name='Gosiapk']marra! Co Ci się stało w twarz? :diabloti:

Nic, zwykle tak wyglądam z rana :D

[quote name='Olena84']I dlaczego pies z prawej jest obrażony?

To Księżniczka Bobek, zwykle jest obrażona i w ogóle z byle kim to ona nie gada, że niby ma patrzeć w aparat ? pfffff jeszcze co wymyślą. Nikogo nie kocha i uważa że wszystko jej się należy ;)

[quote name='dana']Gosia, też o tym pomyślałam, jak zobaczyłam te fotki :D. Marra, dziękuję za fotki szczęśliwego i zaopiekowanego Dynia :loveu:.
Nie wiem, czy mi się tak wydaje, ale na zdjęciach Dynio jest jakiś ... in plus zmieniony, jakby bardziej otwarty na człowieka, bardziej kontaktowy :lol:. Piękna fotka: http://e-fotek.pl/images/03686895776626105829.jpg :loveu:. Dynio ślicznota :iloveyou:.

Zdjęcia z aparatu potrafią pokazać wiele więcej niż z telefonu, z pewnością przedstawiają Dynia w innym, lepszym świetle. Cieszę się, że zdjęcia sie podobaja ;)

Posted

marra napisał(a):
Nic, zwykle tak wyglądam z rana

:biggrina: jest taka strona na fb: nie mów do mnie z rana! i ja mogłabym się pod tym podpisać :-D

Posted

jotpeg napisał(a):
:biggrina: jest taka strona na fb: nie mów do mnie z rana! i ja mogłabym się pod tym podpisać :-D

Zdecydowanie ja też, u mnie w domu wszyscy wiedzą że rano się do mnie nie mówi i w ogóle budzę się dopiero w okolicach 10.

Gosiapk napisał(a):
No to czekam na marry selfie wieczorem :evil_lol:

Niedoczekanie !

Posted

Gosiapk napisał(a):
Właściwie to czy w wannie, czy na podwórku Dynio ma taką samą minę :D

:grin::grin::grin: Szkoda, żenie da się polubić tego posta ;)

Posted

poleciałam zobaczyć Dyniulka na fotkach (i przy okazji marrę - po takiej reklamie to się prawie posikałam z ciekawości), Dynio wygląda cudnie... :loveu: Ty też marra nieźle... trochę za mocno oczy wytuszowane jak dla mnie :D ale samej mi daleko do ósmego cudu świata więc nie krytykuję - gusty są różne ;)

Posted

sharka napisał(a):
poleciałam zobaczyć Dyniulka na fotkach (i przy okazji marrę - po takiej reklamie to się prawie posikałam z ciekawości), Dynio wygląda cudnie... :loveu: Ty też marra nieźle... trochę za mocno oczy wytuszowane jak dla mnie :D ale samej mi daleko do ósmego cudu świata więc nie krytykuję - gusty są różne ;)

Chwileczkę, po jakiej reklamie ? czy ja o czymś nie wiem ? :D
Hehehe to nie wątek o mnie więc proszę nie zwracać uwagi na mój zacny makijaż :D

Posted

sharka napisał(a):
:roflt: Zgadzam się, za dużo tuszu do rzęs w pewnym momencie już nie pomaga urodzie :roflt:

Posted

[quote name='sleepingbyday']dawno nie byłam, a tu proszę, jacyś sadyści dyńka kapia. jak tak mozna!

no niestety, ale pocieszyć się można tym, że nie był osamotniony :

Posted

Gosiapk napisał(a):
:roflt: Zgadzam się, za dużo tuszu do rzęs w pewnym momencie już nie pomaga urodzie :roflt:

Obawiam się, że mi już nic nie pomoże i jednocześnie już nie zaszkodzi :D

Posted

[quote name='jotpeg']co tu się dzieje, męczą psy, najpierw jeden, potem drugi na zmokłą kurę!!!!:evil_lol:

Był jeszcze trzeci ale nie miałam telefonu :) Dom tymczasowy u Marry nie jest przyjazny dla psów :D

A to Wasz wykrakany szczeniak ! ;/

Posted

zarąbisty jest ten szczeniak :D SBD ma rację - inteligencja bije z jego kolorowych oczek, oj przyszły domek musi być naprawdę super, za co trzymam kciuki