marra Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 [quote name='jotpeg']Ależ ten Dunio to bidaczek jest! Miał wielkie szczęście, że trafił na Ciebie Marro, że ma własny ogród i budkę. Przecież on by się nie odnalazł np. w mieście, w bloku. Dziękuję za piękne foty, zielone, i szczęśliwą minę Dyniaczka :Rose: :Rose: Dzięki Jotpeg :) nie ma szans na to, ze Dynio odnajdzie się w bloku, on by tam umarł z rozpaczy. Zresztą nie miałby takiej zamowolki, mnie pół dnia nie ma a mama myślę, że nie wyczułaby kiedy Dynio musi np. siku a tak, decyduje sam kiedy, gdzie i po co sobie idzie. Od czasu do czasu podczas takiej przechadzki zostanie brutalnie napadnięty przez mojego owczarka który chciałby go zgwałcić ale Dynio warczy aż miło, co prawda mój Dżok jest głuchy i tego nie słyszy ale Dynio świetnie potrafi sobie z nim dać rady :) [quote name='Gosiapk']marra! Co Ci się stało w twarz? :diabloti: Nic, zwykle tak wyglądam z rana :D [quote name='Olena84']I dlaczego pies z prawej jest obrażony? To Księżniczka Bobek, zwykle jest obrażona i w ogóle z byle kim to ona nie gada, że niby ma patrzeć w aparat ? pfffff jeszcze co wymyślą. Nikogo nie kocha i uważa że wszystko jej się należy ;) [quote name='dana']Gosia, też o tym pomyślałam, jak zobaczyłam te fotki :D. Marra, dziękuję za fotki szczęśliwego i zaopiekowanego Dynia :loveu:. Nie wiem, czy mi się tak wydaje, ale na zdjęciach Dynio jest jakiś ... in plus zmieniony, jakby bardziej otwarty na człowieka, bardziej kontaktowy :lol:. Piękna fotka: http://e-fotek.pl/images/03686895776626105829.jpg :loveu:. Dynio ślicznota :iloveyou:. Zdjęcia z aparatu potrafią pokazać wiele więcej niż z telefonu, z pewnością przedstawiają Dynia w innym, lepszym świetle. Cieszę się, że zdjęcia sie podobaja ;) Quote
jotpeg Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 marra napisał(a):Nic, zwykle tak wyglądam z rana :biggrina: jest taka strona na fb: nie mów do mnie z rana! i ja mogłabym się pod tym podpisać :-D Quote
Gosiapk Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 No to czekam na marry selfie wieczorem :evil_lol: Quote
marra Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 jotpeg napisał(a)::biggrina: jest taka strona na fb: nie mów do mnie z rana! i ja mogłabym się pod tym podpisać :-D Zdecydowanie ja też, u mnie w domu wszyscy wiedzą że rano się do mnie nie mówi i w ogóle budzę się dopiero w okolicach 10. Gosiapk napisał(a):No to czekam na marry selfie wieczorem :evil_lol: Niedoczekanie ! Quote
Gosiapk Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 marra napisał(a):(...) Niedoczekanie ! Poczekamy... zobaczymy :siara: Quote
marra Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 No dobrze...nie byłem wcale zadowolony :( Upał... Quote
Gosiapk Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Właściwie to czy w wannie, czy na podwórku Dynio ma taką samą minę :D Quote
marra Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Gosiapk napisał(a):Właściwie to czy w wannie, czy na podwórku Dynio ma taką samą minę :D :grin::grin::grin: Szkoda, żenie da się polubić tego posta ;) Quote
sharka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 poleciałam zobaczyć Dyniulka na fotkach (i przy okazji marrę - po takiej reklamie to się prawie posikałam z ciekawości), Dynio wygląda cudnie... :loveu: Ty też marra nieźle... trochę za mocno oczy wytuszowane jak dla mnie :D ale samej mi daleko do ósmego cudu świata więc nie krytykuję - gusty są różne ;) Quote
marra Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 sharka napisał(a):poleciałam zobaczyć Dyniulka na fotkach (i przy okazji marrę - po takiej reklamie to się prawie posikałam z ciekawości), Dynio wygląda cudnie... :loveu: Ty też marra nieźle... trochę za mocno oczy wytuszowane jak dla mnie :D ale samej mi daleko do ósmego cudu świata więc nie krytykuję - gusty są różne ;) Chwileczkę, po jakiej reklamie ? czy ja o czymś nie wiem ? :D Hehehe to nie wątek o mnie więc proszę nie zwracać uwagi na mój zacny makijaż :D Quote
sleepingbyday Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 dawno nie byłam, a tu proszę, jacyś sadyści dyńka kapia. jak tak mozna! Quote
Gosiapk Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 sharka napisał(a):poleciałam zobaczyć Dyniulka na fotkach (i przy okazji marrę - po takiej reklamie to się prawie posikałam z ciekawości), Dynio wygląda cudnie... :loveu: Ty też marra nieźle... trochę za mocno oczy wytuszowane jak dla mnie :D ale samej mi daleko do ósmego cudu świata więc nie krytykuję - gusty są różne ;) :roflt: Zgadzam się, za dużo tuszu do rzęs w pewnym momencie już nie pomaga urodzie :roflt: Quote
marra Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 [quote name='sleepingbyday']dawno nie byłam, a tu proszę, jacyś sadyści dyńka kapia. jak tak mozna! no niestety, ale pocieszyć się można tym, że nie był osamotniony : Quote
marra Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 Gosiapk napisał(a)::roflt: Zgadzam się, za dużo tuszu do rzęs w pewnym momencie już nie pomaga urodzie :roflt: Obawiam się, że mi już nic nie pomoże i jednocześnie już nie zaszkodzi :D Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='marra']Obawiam się, że mi już nic nie pomoże i jednocześnie już nie zaszkodzi :D No, skoro tak ;), to może jednak jakiś zacny selfik :eviltong:. Dynio: http://e-fotek.pl/images/62329834628882518868.jpg :loveu:. Quote
marra Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 [quote name='dana']No, skoro tak ;), to może jednak jakiś zacny selfik :eviltong:. Dynio: http://e-fotek.pl/images/62329834628882518868.jpg :loveu:. A nie ! i proszę się ode mnie odczepić o ! :D Quote
Gosiapk Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 [quote name='dana']No, skoro tak ;), to może jednak jakiś zacny selfik :eviltong:. Dynio: http://e-fotek.pl/images/62329834628882518868.jpg :loveu:. Popieram wniosek przedmówcy! Quote
jotpeg Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 co tu się dzieje, męczą psy, najpierw jeden, potem drugi na zmokłą kurę!!!!:evil_lol: Quote
marra Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='jotpeg']co tu się dzieje, męczą psy, najpierw jeden, potem drugi na zmokłą kurę!!!!:evil_lol: Był jeszcze trzeci ale nie miałam telefonu :) Dom tymczasowy u Marry nie jest przyjazny dla psów :D A to Wasz wykrakany szczeniak ! ;/ Quote
Gosiapk Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 marra napisał(a):(...) Dom tymczasowy u Marry nie jest przyjazny dla psów :D :roflt: dobry dowcip, najlepszy jaki dzisiaj słyszałam :roflt: Quote
sleepingbyday Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='marra'] hehe, jakiś z tych bystrych, po tym zdjęciu sądząc ;-) Quote
Ajula Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 zarąbisty jest ten szczeniak :D SBD ma rację - inteligencja bije z jego kolorowych oczek, oj przyszły domek musi być naprawdę super, za co trzymam kciuki Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 [quote name='marra']A nie ! i proszę się ode mnie odczepić o ! :D Mowy nie ma, chcemy być dalej u Dynia :-D. [quote name='Gosiapk']Popieram wniosek przedmówcy! Gosia, dziękuję Ci za poparcie :lol:. Marra, my chcemy selfika :-D. Quote
Recommended Posts