jotpeg Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Dzielny Dyniuś wyczesany!!! no i proszę, hydrozabiegi docenia nasz emeryt! :multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 [quote name='marra']Dynio i co ? nikogo tu nie ma u Ciebie ;) Nasz mały psycholek podobno ostatnio biegał po ogrodzie i szczekał :) na co ? po co ? a kto to wie ;) Zaglądam do Dynia, kiedy tylko mogę :lol:. Cudaczek maleńki kochany http://e-fotek.pl/images/30397732401638063672.jpg :loveu:. Quote
marra Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 jotpeg napisał(a):Dzielny Dyniuś wyczesany!!! no i proszę, hydrozabiegi docenia nasz emeryt! :multi: Docenia docenia ;) Wczoraj przeżył straszliwą burzę, dobrze że jest głuchy to spał sobie w błogiej nieświadomości ;) Quote
john_rambo_tymek Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 zapiszę sobie dziadzia i pozwolę odwiedzać Quote
Ajula Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Nie miałam czasu zaglądać, ale dziś przeczytałam ostatnie posty i obejrzałam fotki - jestem zachwycona tym psiakiem, jego przedziwną urodą, minkami, i ogólnie całym Dyniem :loveu: Quote
marra Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 [quote name='john_rambo_tymek']zapiszę sobie dziadzia i pozwolę odwiedzać Zapraszamy, będzie nam miło :) [quote name='Ajula']Nie miałam czasu zaglądać, ale dziś przeczytałam ostatnie posty i obejrzałam fotki - jestem zachwycona tym psiakiem, jego przedziwną urodą, minkami, i ogólnie całym Dyniem :loveu: Bo Dynio jest absolutnie wyjątkowym osobnikiem ;) A tu Dynio i dropsy od Dany :) https://www.youtube.com/watch?v=WUMNtuDLE84&feature=youtu.be i Dynio wstydniś i zaglądaczus z budus ;) https://www.youtube.com/watch?v=LHWwD6lnKOk&feature=youtu.be Quote
jotpeg Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 dopiero teraz zauważyłam filmiki! :multi: dropsy od Dany podchodzą bardzo, nawet się wylazło za nimi... :p a pyszczek to ma taki cudny, do zacałowania!!!!! :oops: :loveu: Quote
marra Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Olena84 napisał(a):Męczy biedaka kamerami :angryy: Toć musi mieć jakaś rozrywkę bo nam zdziadzieje do końca ten Dynio ! :D jotpeg napisał(a):dopiero teraz zauważyłam filmiki! :multi: dropsy od Dany podchodzą bardzo, nawet się wylazło za nimi... :p a pyszczek to ma taki cudny, do zacałowania!!!!! :oops: :loveu: Dropsy bardzo pokochał, powoli dawkujemy żeby na długo starczyło :D Fatalna pogoda u nas, ciągle pada a Dynio ciągle śpi. W niedzielę było bardziej słonecznie i dużo chodził po ogrodzie i leżał sobie na trawce ;) Quote
Olena84 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Matko jaki miałam sen :crazyeye:, śniło mi się, że mieszkałam obok Was i Dynio przychodził do mnie i się przytulaliśmy, ale miałaś okropnego sąsiada, który np na złość wiążał szczeniaka w wielkim kagańcu przy swoim ogrodzeniu i nie można go było ruszyć bo był jego, a ja bałam sie o dynia bo biegał poza kojcem, czy sąsiad nie zrobi mu jkrzywdy, w końcu ukradałm tego szczeniaka i biegałam z nim po schodach (?) Quote
marra Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Olena84 napisał(a):Matko jaki miałam sen :crazyeye:, śniło mi się, że mieszkałam obok Was i Dynio przychodził do mnie i się przytulaliśmy, ale miałaś okropnego sąsiada, który np na złość wiążał szczeniaka w wielkim kagańcu przy swoim ogrodzeniu i nie można go było ruszyć bo był jego, a ja bałam sie o dynia bo biegał poza kojcem, czy sąsiad nie zrobi mu jkrzywdy, w końcu ukradałm tego szczeniaka i biegałam z nim po schodach (?) :crazyeye: :roflt::roflt: Musiałaś chyba bardzo intensywnie o nas myśleć przed snem ;) Zapewniam, że Dynio jest bezpieczny i żaden sąsiad mu nie zagraża ;) szczeniaków w wielkich kagańcach przywiązanych do płota również nie zauważyłam ;) Quote
Olena84 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 marra napisał(a)::crazyeye: :roflt::roflt: Musiałaś chyba bardzo intensywnie o nas myśleć przed snem ;) Zapewniam, że Dynio jest bezpieczny i żaden sąsiad mu nie zagraża ;) szczeniaków w wielkich kagańcach przywiązanych do płota również nie zauważyłam ;) Wychodzi że myślę o Dyniu;) Quote
Gosiapk Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 marra napisał(a)::crazyeye: :roflt::roflt: Musiałaś chyba bardzo intensywnie o nas myśleć przed snem ;) Zapewniam, że Dynio jest bezpieczny i żaden sąsiad mu nie zagraża ;) szczeniaków w wielkich kagańcach przywiązanych do płota również nie zauważyłam ;) Ty się lepiej rozejrzyj za tymi szczeniakami, może Olena miała proroczy sen ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='marra'] A tu Dynio i dropsy od Dany :) https://www.youtube.com/watch?v=WUMNtuDLE84&feature=youtu.be Dropsy pysssssssne :D. [quote name='jotpeg']dopiero teraz zauważyłam filmiki! :multi: dropsy od Dany podchodzą bardzo, nawet się wylazło za nimi... :p a pyszczek to ma taki cudny, do zacałowania!!!!! :oops: :loveu: Jotpeg, Dynio jest calutki cudny, a najbardziej ten pysio i Dyniowy śpiew :loveu:. [quote name='marra'] Dropsy bardzo pokochał, powoli dawkujemy żeby na długo starczyło :D Fatalna pogoda u nas, ciągle pada a Dynio ciągle śpi. W niedzielę było bardziej słonecznie i dużo chodził po ogrodzie i leżał sobie na trawce ;) Marra, no jak te dropsy takie pyszne ;), to trzeba będzie pomyśleć nad nową dostawą :D. Tylko muszę znaleźć czas na wyjazd do hurtowni, w której robiłam zakupy, właściciel mi właśnie doradził te dropsy dla Dyniaczka :lol:. Quote
marra Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='Gosiapk']Ty się lepiej rozejrzyj za tymi szczeniakami, może Olena miała proroczy sen ;-) No i wykrakałyście baby jedne no ! Szczenior nam wraca z adopcji, nie ma co z nim zrobić i chyba wyląduje u mnie <foch> [quote name='dana']Dropsy pysssssssne :D. Jotpeg, Dynio jest calutki cudny, a najbardziej ten pysio i Dyniowy śpiew :loveu:. Marra, no jak te dropsy takie pyszne ;), to trzeba będzie pomyśleć nad nową dostawą :D. Tylko muszę znaleźć czas na wyjazd do hurtowni, w której robiłam zakupy, właściciel mi właśnie doradził te dropsy dla Dyniaczka :lol:. Doskonale Ci doradził ;) Quote
Olena84 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 marra napisał(a):No i wykrakałyście baby jedne no ! Szczenior nam wraca z adopcji, nie ma co z nim zrobić i chyba wyląduje u mnie <foch> A widzisz:( Quote
Gosiapk Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 marra napisał(a):No i wykrakałyście baby jedne no ! Szczenior nam wraca z adopcji, nie ma co z nim zrobić i chyba wyląduje u mnie <foch> (...) eeee... ja tylko żartowałam :( Quote
marra Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 [quote name='Gosiapk']eeee... ja tylko żartowałam :( No i za późno ! :( Quote
jotpeg Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Ależ ten Dunio to bidaczek jest! Miał wielkie szczęście, że trafił na Ciebie Marro, że ma własny ogród i budkę. Przecież on by się nie odnalazł np. w mieście, w bloku. Dziękuję za piękne foty, zielone, i szczęśliwą minę Dyniaczka :Rose: :Rose: Quote
Olena84 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Gosiapk napisał(a):marra! Co Ci się stało w twarz? :diabloti: I dlaczego pies z prawej jest obrażony? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='Gosiapk']marra! Co Ci się stało w twarz? :diabloti: Gosia, też o tym pomyślałam, jak zobaczyłam te fotki :D. Marra, dziękuję za fotki szczęśliwego i zaopiekowanego Dynia :loveu:. Nie wiem, czy mi się tak wydaje, ale na zdjęciach Dynio jest jakiś ... in plus zmieniony, jakby bardziej otwarty na człowieka, bardziej kontaktowy :lol:. Piękna fotka: http://e-fotek.pl/images/03686895776626105829.jpg :loveu:. Dynio ślicznota :iloveyou:. Quote
Recommended Posts