Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jotpeg napisał(a):
Dzielny Dyniuś wyczesany!!! no i proszę, hydrozabiegi docenia nasz emeryt! :multi:

Docenia docenia ;)

Wczoraj przeżył straszliwą burzę, dobrze że jest głuchy to spał sobie w błogiej nieświadomości ;)

Posted

Nie miałam czasu zaglądać, ale dziś przeczytałam ostatnie posty i obejrzałam fotki - jestem zachwycona tym psiakiem, jego przedziwną urodą, minkami, i ogólnie całym Dyniem :loveu:

Posted

[quote name='john_rambo_tymek']zapiszę sobie dziadzia i pozwolę odwiedzać

Zapraszamy, będzie nam miło :)

[quote name='Ajula']Nie miałam czasu zaglądać, ale dziś przeczytałam ostatnie posty i obejrzałam fotki - jestem zachwycona tym psiakiem, jego przedziwną urodą, minkami, i ogólnie całym Dyniem :loveu:

Bo Dynio jest absolutnie wyjątkowym osobnikiem ;)

A tu Dynio i dropsy od Dany :) https://www.youtube.com/watch?v=WUMNtuDLE84&feature=youtu.be
i Dynio wstydniś i zaglądaczus z budus ;) https://www.youtube.com/watch?v=LHWwD6lnKOk&feature=youtu.be

Posted

dopiero teraz zauważyłam filmiki! :multi:
dropsy od Dany podchodzą bardzo, nawet się wylazło za nimi... :p
a pyszczek to ma taki cudny, do zacałowania!!!!! :oops: :loveu:

Posted

Olena84 napisał(a):
Męczy biedaka kamerami :angryy:

Toć musi mieć jakaś rozrywkę bo nam zdziadzieje do końca ten Dynio ! :D

jotpeg napisał(a):
dopiero teraz zauważyłam filmiki! :multi:

Dropsy bardzo pokochał, powoli dawkujemy żeby na długo starczyło :D
Fatalna pogoda u nas, ciągle pada a Dynio ciągle śpi. W niedzielę było bardziej słonecznie i dużo chodził po ogrodzie i leżał sobie na trawce ;)

Posted

Matko jaki miałam sen :crazyeye:, śniło mi się, że mieszkałam obok Was i Dynio przychodził do mnie i się przytulaliśmy, ale miałaś okropnego sąsiada, który np na złość wiążał szczeniaka w wielkim kagańcu przy swoim ogrodzeniu i nie można go było ruszyć bo był jego, a ja bałam sie o dynia bo biegał poza kojcem, czy sąsiad nie zrobi mu jkrzywdy, w końcu ukradałm tego szczeniaka i biegałam z nim po schodach (?)

Posted

Olena84 napisał(a):
Matko jaki miałam sen :crazyeye:, śniło mi się, że mieszkałam obok Was i Dynio przychodził do mnie i się przytulaliśmy, ale miałaś okropnego sąsiada, który np na złość wiążał szczeniaka w wielkim kagańcu przy swoim ogrodzeniu i nie można go było ruszyć bo był jego, a ja bałam sie o dynia bo biegał poza kojcem, czy sąsiad nie zrobi mu jkrzywdy, w końcu ukradałm tego szczeniaka i biegałam z nim po schodach (?)

:crazyeye:
:roflt::roflt:
Musiałaś chyba bardzo intensywnie o nas myśleć przed snem ;) Zapewniam, że Dynio jest bezpieczny i żaden sąsiad mu nie zagraża ;) szczeniaków w wielkich kagańcach przywiązanych do płota również nie zauważyłam ;)

Posted

marra napisał(a):
Musiałaś chyba bardzo intensywnie o nas myśleć przed snem ;) Zapewniam, że Dynio jest bezpieczny i żaden sąsiad mu nie zagraża ;) szczeniaków w wielkich kagańcach przywiązanych do płota również nie zauważyłam ;)

Wychodzi że myślę o Dyniu;)

Posted

marra napisał(a):

Ty się lepiej rozejrzyj za tymi szczeniakami, może Olena miała proroczy sen ;)

Posted

[quote name='marra']
A tu Dynio i dropsy od Dany :) https://www.youtube.com/watch?v=WUMNtuDLE84&feature=youtu.be

Dropsy pysssssssne :D.
[quote name='jotpeg']dopiero teraz zauważyłam filmiki! :multi:
Jotpeg, Dynio jest calutki cudny, a najbardziej ten pysio i Dyniowy śpiew :loveu:.
[quote name='marra']
Dropsy bardzo pokochał, powoli dawkujemy żeby na długo starczyło :D
Fatalna pogoda u nas, ciągle pada a Dynio ciągle śpi. W niedzielę było bardziej słonecznie i dużo chodził po ogrodzie i leżał sobie na trawce ;)
Marra, no jak te dropsy takie pyszne ;), to trzeba będzie pomyśleć nad nową dostawą :D. Tylko muszę znaleźć czas na wyjazd do hurtowni, w której robiłam zakupy, właściciel mi właśnie doradził te dropsy dla Dyniaczka :lol:.

Posted

[quote name='Gosiapk']Ty się lepiej rozejrzyj za tymi szczeniakami, może Olena miała proroczy sen ;-)

No i wykrakałyście baby jedne no ! Szczenior nam wraca z adopcji, nie ma co z nim zrobić i chyba wyląduje u mnie <foch>

[quote name='dana']Dropsy pysssssssne :D.

Jotpeg, Dynio jest calutki cudny, a najbardziej ten pysio i Dyniowy śpiew :loveu:.

Marra, no jak te dropsy takie pyszne ;), to trzeba będzie pomyśleć nad nową dostawą :D. Tylko muszę znaleźć czas na wyjazd do hurtowni, w której robiłam zakupy, właściciel mi właśnie doradził te dropsy dla Dyniaczka :lol:.

Doskonale Ci doradził ;)

Posted

marra napisał(a):
No i wykrakałyście baby jedne no ! Szczenior nam wraca z adopcji, nie ma co z nim zrobić i chyba wyląduje u mnie <foch> (...)
eeee... ja tylko żartowałam :(

Posted

Ależ ten Dunio to bidaczek jest! Miał wielkie szczęście, że trafił na Ciebie Marro, że ma własny ogród i budkę. Przecież on by się nie odnalazł np. w mieście, w bloku.
Dziękuję za piękne foty, zielone, i szczęśliwą minę Dyniaczka :Rose: :Rose:

Posted

[quote name='Gosiapk']marra! Co Ci się stało w twarz? :diabloti:
Gosia, też o tym pomyślałam, jak zobaczyłam te fotki :D. Marra, dziękuję za fotki szczęśliwego i zaopiekowanego Dynia :loveu:.
Nie wiem, czy mi się tak wydaje, ale na zdjęciach Dynio jest jakiś ... in plus zmieniony, jakby bardziej otwarty na człowieka, bardziej kontaktowy :lol:. Piękna fotka: http://e-fotek.pl/images/03686895776626105829.jpg :loveu:. Dynio ślicznota :iloveyou:.