Gosiapk Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='rozi']On jest w szachownicę, chciałam zauważyć.[/QUOTE] Bo on jest wyjątkowy :) Naszy Dyniuchna... eee... no bardziej marrowy niż nasz, ale trochę i nasz ;) Quote
marra Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='Gosiapk']Jak dzisiaj się chłopaczyna czuje? :smile: Ogólnie dobrze choć przy takiej pogodzie zdecydowanie śpi jeszcze więcej niż zwykle ;) [quote name='dana']Marra, Dynio na pewno :cool2: ogarnia to, co najważniejsze, a mianowicie to, że ma teraz tak dobrze :lol:. A cieszył się na pewno z tego, że wrócisz ;-). Też mi się wydaje, że Dynio jest delikatny, aż by się chciało tak przytulić Dyniaka :loveu:. A swój świat każdy powinien mieć, to ma i Dynio :lol:. Dynio pewnie nigdy nie miał takiej fajnej budki, to jej pilnuje :lol:. Podczas upałów trzeba będzie na Dynia uważać... Dynio, wypatrujcie listonosza ze skromną niespodzianką ;-). Całuski Dyniaczku :loveu:. No to będziemy pilnować i czekać na Pana listonosza niecierpliwie ;) jesteśmy bardzo ciekawi cóż przyniesie nam ten pan :) [quote name='Gosiapk']Bo on jest wyjątkowy :) Naszy Dyniuchna... eee... no bardziej marrowy niż nasz, ale trochę i nasz ;) Trochę się z Wami Dyniem podzielę ;) dla każdego po łapce :D Quote
marra Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 [quote name='jotpeg']a ja uszko chcem! :p[/QUOTE] Ojej no to musisz mieć grube argumenty ;) bo ja też bardzo lubię Dyniowe poziome radarki ;) U nas leje praktycznie non stop od wczoraj, Dyniak praktykuje zwijanie się w kłębuszek i spanie choć pochodzi też czasem po deszczyku, wczoraj czekał już na mnie na ogródku głodny, jak tylko zobaczył że jednak idzie miska to już nawet schodki mu nie przeszkadzały :) on tak się uroczo cieszy mówię Wam, mogłabym go karmić 10 razy dziennie :D Quote
Gosiapk Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Jeszcze kilka tygodni i Dyniuś będzie się toczył a nie chodził ;) Quote
jotpeg Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='marra']Ojej no to musisz mieć grube argumenty ;) bo ja też bardzo lubię Dyniowe poziome radarki ;) [/QUOTE] poziome, mówisz? :lol: [quote name='marra']on tak się uroczo cieszy mówię Wam, mogłabym go karmić 10 razy dziennie :D[/QUOTE] Dynio na pewno nie miałby nic przeciwko :lol: Quote
Ajula Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 taki pieszczoszek z niego, jak ślicznie główkę ustawia do drapania :loveu: Quote
marra Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='Gosiapk']Jeszcze kilka tygodni i Dyniuś będzie się toczył a nie chodził ;-) Z dziką przyjemnością zrobię z niego uroczego kotlecika ;) [quote name='jotpeg']poziome, mówisz? :lol: Dynio na pewno nie miałby nic przeciwko :lol: Poziome :D Dyniak w weekend musiał przeżyć kolejne porządki, oczywiście był oburzony. Słoma po deszczach była do wymiany, kiedy wszedł do budy a tam nie było żadnego kocyka ani słomy stał i nie chciał się położyć bo coś mu nie pasowało ;) Później świeża słoma też mu nie odpowiadała, musiał kilka razy wchodzić i wychodzić żeby się ugniotła a później już było okej ;) Nasz Mały Lord Dynio :D Quote
marra Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Dynio bardzo ślicznie dziękuje Danie za piękną paczuszkę ! Miła to dla nas niespodzianka była, a Dyniaczkowi najbardziej zasmakowały te dropsiki dla staruszków :) dałam mu 4 a on wciąż szukał mi ich po rękach potem :) Quote
sleepingbyday Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 marra napisał(a):.....Schowałam się za dom i zerknęłam co zrobi dalej a Dyniak oszalał z radości, brykającym krokiem poszedł do budy, mega zadowolony. Nie wiem chyba się cieszył że sobie idę ;) ale niewdzięcznik ;-) Quote
jotpeg Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 jaki Dynio ze zmartwioną miną pozuje do zdjęcia :lol: :Rose: Dana, wspaniały podarunek i jak fajnie, że Dyniakowi dropsiki smakują!!! :multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='marra']Dynio bardzo ślicznie dziękuje Danie za piękną paczuszkę ! Miła to dla nas niespodzianka była, a Dyniaczkowi najbardziej zasmakowały te dropsiki dla staruszków :) dałam mu 4 a on wciąż szukał mi ich po rękach potem :) Marra, cieszę się, że paczuszka dotarła, już zaczynałam się martwić. Obróżka chyba :roll: trochę za duża na Dynia, ale można ją regulować. To szczęśliwa obróżka, chyba druga Taksówka Murzynka, który znalazł u nas swój dom na zawsze, może przyniesie szczęście Dyniowi :lol:. A tutaj http://e-fotek.pl/images/07801248692529932845.jpg Dynio mówi: " kazali, to pozuję" :D. Całusy dla Dyniaczka :loveu:. Quote
marra Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 [quote name='sleepingbyday']ale niewdzięcznik ;-) Dokładnie tak ;) [quote name='Olena84']No czyż to nie pierdółka! W rzeczy samej, lepiej określić się tego nie da ;) [quote name='jotpeg']jaki Dynio ze zmartwioną miną pozuje do zdjęcia :lol: :Rose: Dana, wspaniały podarunek i jak fajnie, że Dyniakowi dropsiki smakują!!! :multi: On jest zawsze taki okropnie zmartwiony :( [quote name='dana']Marra, cieszę się, że paczuszka dotarła, już zaczynałam się martwić. Obróżka chyba :roll: trochę za duża na Dynia, ale można ją regulować. To szczęśliwa obróżka, chyba druga Taksówka Murzynka, który znalazł u nas swój dom na zawsze, może przyniesie szczęście Dyniowi :lol:. A tutaj http://e-fotek.pl/images/07801248692529932845.jpg Dynio mówi: " kazali, to pozuję" :D. Całusy dla Dyniaczka :loveu:. Paczka dotarła już w piątek ale nie miałam jak napisać. Obróżka pasuje tylko nie zakładałam jej bo nie byłoby widać w takim futerku :) Apropo futerka, na cały tydzień zapowiadają u nas duże upały a więc Dynia już na pewno nie ominie kąpiel, okropny z niego śmierdziel i bardzo gubi sierść. Niestety nie pozwoli się wyczesać. Raz próbowałam i posikał się ze strachu :( więcej nie próbowałam, wolę żeby samo wypadło niż ma się tak stresować. Quote
Gosiapk Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Kąpiel też zapowiada się trudna, skoro tak się boi szczotki, to co to będzie z kąpielą :hmmmm: Quote
marra Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Gosiapk napisał(a):Kąpiel też zapowiada się trudna, skoro tak się boi szczotki, to co to będzie z kąpielą :hmmmm: Da radę, już raz był kąpany. Tego mu nie odpuszczę. Quote
marra Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Dynio i co ? nikogo tu nie ma u Ciebie ;) Moja mamusia dorwała Dyńskiego :) i dla rozluźnienia Conchita w wersji psiej ;) Nasz mały psycholek podobno ostatnio biegał po ogrodzie i szczekał :) na co ? po co ? a kto to wie ;) Quote
sharka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Dynio na salonach :D a uszyska już poziomu nie trzymają ;) bardziej przypominają skrzydła samolotu odrzutowego :p Quote
Gosiapk Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 A 'Konczitę' kto tak wycałował ustami uszminkowanymi? :) Quote
jotpeg Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Dynio sciskany ma minę jeszcze bardziej żałosną ("ratunku!!!") niż zwykle. Cudaczek cudny :loveu: co do kąpieli - dobry czas, bo ciepło! Quote
marra Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 sharka napisał(a):Dynio na salonach :-D a uszyska już poziomu nie trzymają ;-) bardziej przypominają skrzydła samolotu odrzutowego :-P :D Gosiapk napisał(a):A 'Konczitę' kto tak wycałował ustami uszminkowanymi? :smile: On sam nierówno nałożył makijaż :D jotpeg napisał(a):Dynio sciskany ma minę jeszcze bardziej żałosną ("ratunku!!!") niż zwykle. Cudaczek cudny :loveu: co do kąpieli - dobry czas, bo ciepło! Fakt, minę ma bardzo smutaśną ;) No i nie dałam rady Dynia wykąpać ale za to dałam radę go wyczesać jednak. Zrobiłam to bardzo delikatnie i nawet grzecznie siedział. Sierść odchodzi mu płatami, bardzo łuszczy mu się naskórek. Jest tak puchaty że można zrobić podusię z jego podszerstka ;) W weekend podczas upałów wsadziłam go do ogrodowej wanny dla ochłody, zdecydowanie nie narzekał, wręcz rozsiadł się w niej wygodnie i sobie chwilkę siedział :) To nasz kochany emerycik :) Quote
Recommended Posts