Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rozi']On jest w szachownicę, chciałam zauważyć.[/QUOTE] Bo on jest wyjątkowy :) Naszy Dyniuchna... eee... no bardziej marrowy niż nasz, ale trochę i nasz ;)

Posted

[quote name='Gosiapk']Jak dzisiaj się chłopaczyna czuje? :smile:

Ogólnie dobrze choć przy takiej pogodzie zdecydowanie śpi jeszcze więcej niż zwykle ;)

[quote name='dana']Marra, Dynio na pewno :cool2: ogarnia to, co najważniejsze, a mianowicie to, że ma teraz tak dobrze :lol:. A cieszył się na pewno z tego, że wrócisz ;-). Też mi się wydaje, że Dynio jest delikatny, aż by się chciało tak przytulić Dyniaka :loveu:. A swój świat każdy powinien mieć, to ma i Dynio :lol:. Dynio pewnie nigdy nie miał takiej fajnej budki, to jej pilnuje :lol:. Podczas upałów trzeba będzie na Dynia uważać...

Dynio, wypatrujcie listonosza ze skromną niespodzianką ;-). Całuski Dyniaczku :loveu:.

No to będziemy pilnować i czekać na Pana listonosza niecierpliwie ;) jesteśmy bardzo ciekawi cóż przyniesie nam ten pan :)

[quote name='Gosiapk']Bo on jest wyjątkowy :) Naszy Dyniuchna... eee... no bardziej marrowy niż nasz, ale trochę i nasz ;)

Trochę się z Wami Dyniem podzielę ;) dla każdego po łapce :D

Posted

[quote name='jotpeg']a ja uszko chcem! :p[/QUOTE]

Ojej no to musisz mieć grube argumenty ;) bo ja też bardzo lubię Dyniowe poziome radarki ;)

U nas leje praktycznie non stop od wczoraj, Dyniak praktykuje zwijanie się w kłębuszek i spanie choć pochodzi też czasem po deszczyku, wczoraj czekał już na mnie na ogródku głodny, jak tylko zobaczył że jednak idzie miska to już nawet schodki mu nie przeszkadzały :) on tak się uroczo cieszy mówię Wam, mogłabym go karmić 10 razy dziennie :D

Posted

[quote name='marra']Ojej no to musisz mieć grube argumenty ;) bo ja też bardzo lubię Dyniowe poziome radarki ;) [/QUOTE]
poziome, mówisz? :lol:
[quote name='marra']on tak się uroczo cieszy mówię Wam, mogłabym go karmić 10 razy dziennie :D[/QUOTE]
Dynio na pewno nie miałby nic przeciwko :lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']Jeszcze kilka tygodni i Dyniuś będzie się toczył a nie chodził ;-)

Z dziką przyjemnością zrobię z niego uroczego kotlecika ;)

[quote name='jotpeg']poziome, mówisz? :lol:

Dynio na pewno nie miałby nic przeciwko :lol:

Poziome :D

Dyniak w weekend musiał przeżyć kolejne porządki, oczywiście był oburzony. Słoma po deszczach była do wymiany, kiedy wszedł do budy a tam nie było żadnego kocyka ani słomy stał i nie chciał się położyć bo coś mu nie pasowało ;) Później świeża słoma też mu nie odpowiadała, musiał kilka razy wchodzić i wychodzić żeby się ugniotła a później już było okej ;) Nasz Mały Lord Dynio :D

Posted

Dynio bardzo ślicznie dziękuje Danie za piękną paczuszkę ! Miła to dla nas niespodzianka była, a Dyniaczkowi najbardziej zasmakowały te dropsiki dla staruszków :) dałam mu 4 a on wciąż szukał mi ich po rękach potem :)

Posted

marra napisał(a):
.....Schowałam się za dom i zerknęłam co zrobi dalej a Dyniak oszalał z radości, brykającym krokiem poszedł do budy, mega zadowolony. Nie wiem chyba się cieszył że sobie idę ;)

ale niewdzięcznik ;-)

Posted

[quote name='marra']Dynio bardzo ślicznie dziękuje Danie za piękną paczuszkę ! Miła to dla nas niespodzianka była, a Dyniaczkowi najbardziej zasmakowały te dropsiki dla staruszków :) dałam mu 4 a on wciąż szukał mi ich po rękach potem :)
Marra, cieszę się, że paczuszka dotarła, już zaczynałam się martwić. Obróżka chyba :roll: trochę za duża na Dynia, ale można ją regulować.
To szczęśliwa obróżka, chyba druga Taksówka Murzynka, który znalazł u nas swój dom na zawsze, może przyniesie szczęście Dyniowi :lol:.
A tutaj http://e-fotek.pl/images/07801248692529932845.jpg Dynio mówi: " kazali, to pozuję" :D. Całusy dla Dyniaczka :loveu:.

Posted

[quote name='sleepingbyday']ale niewdzięcznik ;-)

Dokładnie tak ;)

[quote name='Olena84']No czyż to nie pierdółka!

W rzeczy samej, lepiej określić się tego nie da ;)

[quote name='jotpeg']jaki Dynio ze zmartwioną miną pozuje do zdjęcia :lol:
:Rose: Dana, wspaniały podarunek i jak fajnie, że Dyniakowi dropsiki smakują!!! :multi:

On jest zawsze taki okropnie zmartwiony :(

[quote name='dana']Marra, cieszę się, że paczuszka dotarła, już zaczynałam się martwić. Obróżka chyba :roll: trochę za duża na Dynia, ale można ją regulować.
To szczęśliwa obróżka, chyba druga Taksówka Murzynka, który znalazł u nas swój dom na zawsze, może przyniesie szczęście Dyniowi :lol:.
A tutaj http://e-fotek.pl/images/07801248692529932845.jpg Dynio mówi: " kazali, to pozuję" :D. Całusy dla Dyniaczka :loveu:.

Paczka dotarła już w piątek ale nie miałam jak napisać. Obróżka pasuje tylko nie zakładałam jej bo nie byłoby widać w takim futerku :)
Apropo futerka, na cały tydzień zapowiadają u nas duże upały a więc Dynia już na pewno nie ominie kąpiel, okropny z niego śmierdziel i bardzo gubi sierść. Niestety nie pozwoli się wyczesać. Raz próbowałam i posikał się ze strachu :( więcej nie próbowałam, wolę żeby samo wypadło niż ma się tak stresować.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Kąpiel też zapowiada się trudna, skoro tak się boi szczotki, to co to będzie z kąpielą :hmmmm:

Da radę, już raz był kąpany. Tego mu nie odpuszczę.

Posted

Dynio i co ? nikogo tu nie ma u Ciebie ;)

Moja mamusia dorwała Dyńskiego :)

i dla rozluźnienia Conchita w wersji psiej ;)

Nasz mały psycholek podobno ostatnio biegał po ogrodzie i szczekał :) na co ? po co ? a kto to wie ;)

Posted

sharka napisał(a):
Dynio na salonach :-D a uszyska już poziomu nie trzymają ;-) bardziej przypominają skrzydła samolotu odrzutowego :-P

:D

Gosiapk napisał(a):
A 'Konczitę' kto tak wycałował ustami uszminkowanymi? :smile:

On sam nierówno nałożył makijaż :D

jotpeg napisał(a):
Dynio sciskany ma minę jeszcze bardziej żałosną ("ratunku!!!") niż zwykle. Cudaczek cudny :loveu:
co do kąpieli - dobry czas, bo ciepło!

Fakt, minę ma bardzo smutaśną ;)
No i nie dałam rady Dynia wykąpać ale za to dałam radę go wyczesać jednak. Zrobiłam to bardzo delikatnie i nawet grzecznie siedział. Sierść odchodzi mu płatami, bardzo łuszczy mu się naskórek. Jest tak puchaty że można zrobić podusię z jego podszerstka ;) W weekend podczas upałów wsadziłam go do ogrodowej wanny dla ochłody, zdecydowanie nie narzekał, wręcz rozsiadł się w niej wygodnie i sobie chwilkę siedział :) To nasz kochany emerycik :)