Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marra']
Dziękuję :) Również chciałabym Wam życzyć wszystkiego najwspanialszego, pogody ducha i tej za oknem ;) żebyście spędzili święta w gronie rodziny oraz przyjaciół :) Tego życzę ja, oraz moje 15 łapek ;)
Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt :lol:. Dyniu, zdrówka :lol:.

Posted

Życzenia zdrówka Dyniowi się przydadzą z pewnością. Nie ma zdjęć ponieważ maleństwo miało złe dni i robienie zdjęć nie wchodziło w rachubę. Dynio dużo odpoczywał, w sobotę był w domku i spał w koszyczku ponieważ chciałam go mieć na oku. Dyniowe Ciotki, nasz maluszek jest mega dziadziem i jest coraz słabszy. Dotarło to do mnie przez te dni, smutna prawda.

Posted

[quote name='marra']Życzenia zdrówka Dyniowi się przydadzą z pewnością. Nie ma zdjęć ponieważ maleństwo miało złe dni i robienie zdjęć nie wchodziło w rachubę. Dynio dużo odpoczywał, w sobotę był w domku i spał w koszyczku ponieważ chciałam go mieć na oku. Dyniowe Ciotki, nasz maluszek jest mega dziadziem i jest coraz słabszy. Dotarło to do mnie przez te dni, smutna prawda.
Dyniu, Ty musisz się trzymać :thumbs:. Śpiewający psiaku, kochany Dyniu, będzie cieplej, zdrówko się na pewno poprawi :lol:.
Marra, dzięki za wszystko, co robisz dla Dynia :Rose:.

Posted

[quote name='dana']Dyniu, Ty musisz się trzymać :thumbs:. Śpiewający psiaku, kochany Dyniu, będzie cieplej, zdrówko się na pewno poprawi :lol:.
Marra, dzięki za wszystko, co robisz dla Dynia :Rose:.

Dziękuje za miłe słowa. Dynio już tak ładnie mi nie śpiewa, od czasu do czasu się zdarzy że cichutko pomruczy.

[quote name='Ajula']A nie potrzeba jakiegoś wsparcia na weta albo leki?

Jesteśmy z wetem w stałym kontakcie, tylko że na starość niestety jeszcze nie wymyślili lekarstwa. Dynio stale przyjmuje Cimalgex oraz Karsivan i dzięki temu jeszcze potrafi sprawnie się poruszać. No dziadzio jak nic. W najbliższych dniach zrobimy mu jeszcze badania krwi.

Posted

[quote name='Gosiapk']marra, a jak on się dzisiaj czuje?[/QUOTE]

Przepraszam wczoraj już nie miałam możliwości odpisać. Dziś Dynio przywitał mnie siedząc przed budą w słoneczku :) i znowu sympatycznie do mnie mruczał :) zjadł śniadanko, z tym akurat nie ma problemów, wcina zawsze każdy posiłek. Dziś jedziemy się pokazać lekarzowi.

Posted

[quote name='marra']Przepraszam wczoraj już nie miałam możliwości odpisać. Dziś Dynio przywitał mnie siedząc przed budą w słoneczku :) i znowu sympatycznie do mnie mruczał :) zjadł śniadanko, z tym akurat nie ma problemów, wcina zawsze każdy posiłek. Dziś jedziemy się pokazać lekarzowi.[/QUOTE] Wróciliście już? :)

Posted

[quote name='Gosiapk']Wróciliście już? :)[/QUOTE]

Tak wróciliśmy ale w zasadzie nic nowego nie wiemy, mamy zapas leków a dolegliwości Dyniowe to po prostu starość, bardziej go bolało z powodu chwilowej zmiany leków. Były po prostu zbyt słabe, teraz powróciliśmy do poprzednich i mam nadzieje, że znowu się ożywi dziadzio. Już był pogodniejszy kiedy wyszedł z auta, wręcz pobiegł do budy z merdającą antenką :) W przyszłym tygodniu będą badania krwi.

Posted

[quote name='marra']Tak wróciliśmy ale w zasadzie nic nowego nie wiemy, mamy zapas leków a dolegliwości Dyniowe to po prostu starość, bardziej go bolało z powodu chwilowej zmiany leków. Były po prostu zbyt słabe, teraz powróciliśmy do poprzednich i mam nadzieje, że znowu się ożywi dziadzio. Już był pogodniejszy kiedy wyszedł z auta, wręcz pobiegł do budy z merdającą antenką :) W przyszłym tygodniu będą badania krwi.[/QUOTE]

Juz lepsze wiesci :) niestety na starosc nie ma leków... :(
choc.. mówi sie ze najleszym lekiem na wszystko jest miłość, ciepło...:)

Posted

Dzień dobry, tu Dynio do Was pisze :)

Nie wiem czy ktoś tu za mną tęsknił, w każdym razie miałem okropnie dłuuuuugi weekend i razem z moją panią oraz tymi innymi kudłaczami spędzałem go na błogim lenistwie, w sumie podobnie spędzam każdy inny dzień ale coś tam mówili, że wszyscy mają wolne czy jakoś tak, dokładnie to nie wiem w każdym razie było nawet fajnie. Ogólnie to trochę polegiwałem przy ładnej pogodzie, oglądałem sobie kurki, koniki i jakieś inne stworki:

Trochę lewitowałem...:

Musiałem też znosić okropne przytulasy, za którymi nie przepadam, dajcie spokój kto to widział ??

Posted

Spałem nawet w domu jakiś czas w deszczowe zimne popołudnie, żeby mi podobno dupa nie zmarzła ale powiem Wam, że ogromnie się ucieszyłem jak w końcu mnie wypuścili, niby fajnie bo ciepło i miły koszyczek od tego dziwnego kundla co mi ostatnio manto spuścił w samochodzie bo podobno nie będzie ze mną siedziała na jednym siedzeniu ksieżniczka od siedmiu boleści...coś było robić, pani obok czytała książkę a ja sobie w tym nieszczęsnym koszyku spałem:

Posted

Obżerałem się także w weekend :)

COOO ?? MAM COŚ NA NOSIE ?? EE TAM!

Pychotki, mówię Wam. Spróbujcie sobie !

A to ja na spacerku :)

Posted

Będę kończył już opowieści weekendowe, nie krzyczcie na Marrę, że się nie odzywała bo ma dla Was jeszcze niespodziewajkę ;)

Pozdrawiam
Wasz Dynio