Olena84 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='marra']Dyńko dziś nikt Cię nie kocha :)[/QUOTE] No przecież jak go kocham to w ogóle nie zostaje zauważone! :mad: Quote
jotpeg Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='marra'] [quote name='marra']Dyńko dziś nikt Cię nie kocha :) jak to nie kocha, jak kocha!!!! :iloveyou: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='marra']Dyńko dziś nikt Cię nie kocha :) Oj, Marra, ale się naraziłaś :mad: ;). Czy można nie kochać takiego: http://e-fotek.pl/images/09877625735475203618.jpg Dynia ? Dynio całuski :iloveyou:. Quote
marra Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='Gosiapk']Ależ to pomówienie! Ja kocham Dyńczysława :smile: Cieszymy się ;) [quote name='Olena84']No przecież jak go kocham to w ogóle nie zostaje zauważone! :mad: Zawsze jest zauważone, ja wszystko widzę kto kocha a kto nie :P [quote name='jotpeg']jak to nie kocha, jak kocha!!!! :iloveyou: Hihihi, no jak tak to ja się ciesze ;) [quote name='Gosiapk']Czy u Dynia dzisiaj słońce świeci? Na niebie niestety nie świeci ani dziś ani wczoraj :( natomiast w serduszku Dyniowym na pewno świeci bo w sobotę brykał jak młoda kózka i to do mnie tak przybrykał, mówię Wam co za radość ;) aż miło mi było ;) [quote name='dana']Oj, Marra, ale się naraziłaś :mad: ;-). Czy można nie kochać takiego: http://e-fotek.pl/images/09877625735475203618.jpg Dynia ? Dynio całuski :iloveyou:. No od razu przynajmniej ruch na wątku się zrobił ;) trzeba od czasu do czasu rzucić takim hasłem ;) [quote name='Doda_']Ja kocham i zaglądam! :) Dziękujemy :) Dyńczysław teraz strasznie gubi sierść, ale nie cierpi się czesać. Podejrzewam, że w ogóle tego nie zna, nie ustoi nawet minuty, zwiewa od razu do budy :) a szkoda bo wychodzi włos garściami. Będzie jeszcze bardziej cudowny :) Quote
jotpeg Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='marra'] natomiast w serduszku Dyniowym na pewno świeci bo w sobotę brykał jak młoda kózka i to do mnie tak przybrykał, mówię Wam co za radość ;) aż miło mi było Dyńczysław teraz strasznie gubi sierść, ale nie cierpi się czesać. Podejrzewam, że w ogóle tego nie zna, nie ustoi nawet minuty, zwiewa od razu do budy :) a szkoda bo wychodzi włos garściami. Będzie jeszcze bardziej cudowny :)[/QUOTE] radość czytać o zaopiekowanym Dyniaczku!!! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Dyniaczku kochany , czy Marra Cię jeszcze kocha, bo od wczoraj to zupełnie nic :shake: nie napisała ;) :lol:. :-D. Quote
marra Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='dana']Dyniaczku kochany , czy Marra Cię jeszcze kocha, bo od wczoraj to zupełnie nic :shake: nie napisała ;) :lol:. :-D. Haha Dana widzę zemsta :D :D oczywiście Dyniaczku, że Pańcia Cię kocha pieseczku nasz, nie słuchaj ciotki Dany ;) na dowód tego Dynio miał wczoraj generalne porządki w budce, ponieważ pogoda deszczowa to i słoma wilgotna, ma świeżą i suchą, kocyki też ma czyściutkie. Był bardzo zszokowany rewolucją, zdecydowanie porządkom mówi NIE, musiałam go z kojca eksmitować bo mi właził ciągle do budy uparciuch jeden, śpioch mały ;) Quote
rozi Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Boi się zamieszania, bo nie wie co z nim dalej będzie, bidny. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='marra']Haha Dana widzę zemsta :D :D oczywiście Dyniaczku, że Pańcia Cię kocha pieseczku nasz, nie słuchaj ciotki Dany ;) na dowód tego Dynio miał wczoraj generalne porządki w budce, ponieważ pogoda deszczowa to i słoma wilgotna, ma świeżą i suchą, kocyki też ma czyściutkie. Był bardzo zszokowany rewolucją, zdecydowanie porządkom mówi NIE, musiałam go z kojca eksmitować bo mi właził ciągle do budy uparciuch jeden, śpioch mały ;) Nooo pewnie ;), że zemsta :D. Zapomniałaś ;) Marra dodać, że słodka zemsta :D. To Dynio teraz jest taki - mały kochany pedancik w wysprzątanej budce :lol:. Moi chłopcy podczas porządków dają miną wyraz swojej dezaprobacie dla moich pedantycznych zapędów, ale obaj :crazyeye: grzecznie siedzą podczas sprzątania na sofie i ani drgną :D. Po co się mają dwaj spryciarze narażać :D. Quote
marra Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 [quote name='rozi']Boi się zamieszania, bo nie wie co z nim dalej będzie, bidny. Nie wie i ja też tego nie wiem :( [quote name='jotpeg']Dyniu, nikt nie lubi porządków! Zgadzam się absolutnie ! [quote name='dana']Nooo pewnie ;), że zemsta :D. Zapomniałaś ;) Marra dodać, że słodka zemsta :D. To Dynio teraz jest taki - mały kochany pedancik w wysprzątanej budce :lol:. Moi chłopcy podczas porządków dają miną wyraz swojej dezaprobacie dla moich pedantycznych zapędów, ale obaj :crazyeye: grzecznie siedzą podczas sprzątania na sofie i ani drgną :D. Po co się mają dwaj spryciarze narażać :D. Widzę, że zemsta była bardzo słodka ;) OD jutra będę miała ograniczony dostęp di komputera aż do poniedziałku więc proszę nie zapomnieć o Dyniaczku prosiaczku, postaramy się porobić zdjęcia w tym czasie ;) Quote
sleepingbyday Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 to za kilka dni zobaczymy nowe zdjęcia Tej Miny. :-) Quote
Gosiapk Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='dana']Nooo pewnie ;), że zemsta :D. Zapomniałaś ;) Marra dodać, że słodka zemsta :D. To Dynio teraz jest taki - mały kochany pedancik w wysprzątanej budce :lol:. Moi chłopcy podczas porządków dają miną wyraz swojej dezaprobacie dla moich pedantycznych zapędów, ale obaj :crazyeye: grzecznie siedzą podczas sprzątania na sofie i ani drgną :D. Po co się mają dwaj spryciarze narażać :D. Jeszcze by szczotką dostali ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Gosiapk']Jeszcze by szczotką dostali ;) Raczej odkurzaczem ;). Dynia przypominam - kochanego, słodkiego, śpiewającego pieska . Quote
Olena84 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Dyniowym ciotkom i wujkom wszystkiego co najlepsze na Święta i nie tylko! Quote
marra Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 [quote name='Gosiapk']Jeszcze by szczotką dostali ;-)[/QUOTE] Mój Ciapek boi się miotły i odkurzacza :) i jeszcze paru innych rzeczy niezwiązanych z porządkami :) [quote name='Olena84']Dyniowym ciotkom i wujkom wszystkiego co najlepsze na Święta i nie tylko![/QUOTE] Dziękuję :) Również chciałabym Wam życzyć wszystkiego najwspanialszego, pogody ducha i tej za oknem ;) żebyście spędzili święta w gronie rodziny oraz przyjaciół :) Tego życzę ja, oraz moje 15 łapek ;) Quote
rozi Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Kto widział, ten widział, a kto nie widział niech sobie obejrzy http://bestpozitiv.ru/video/skulptury-upravlyaemye-vetrom/ Wesołych Świąt, Dyniu! Quote
Recommended Posts