Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uprzedzę od razu pytania-tak, Dynio mruży jedno oczko, w weekend było załzawione ale spojówki mają różowy kolor, nic złego się nie dzieje. Dziś rano już wszystko było w porządku a więc prosimy się nie martwić ;)

Posted

urzekł mnie w tym psie- jego pysk, widziany z góry. Nie wiem czemu ale wygląda cudowanie, choć psiak nie jest jakis urodziwy, ale człowiek ma, aż chęć wycałować tego pycha krótkiego z tym baranim spojrzeniem.

Posted

[quote name='marra'] (...)
Uprzedzę od razu pytania-tak, Dynio mruży jedno oczko, w weekend było załzawione ale spojówki mają różowy kolor, nic złego się nie dzieje. Dziś rano już wszystko było w porządku a więc prosimy się nie martwić ;)

Zauważyłam ;) to oczko, to dobrze, że już wszystko w porządku :lol:. Marra, te fotki są naprawdę wzruszające. Dynio z kołami w górze :loveu:. Nie wiem, która fotka podobała mi się najbardziej, chyba ta: http://e-fotek.pl/images/10878651846999336188.jpg. Rzeczywiście ten piesek ma w sobie to coś, potrafi wzruszyć chyba nawet kamień tym swoim spojrzeniem, tymi cudnymi ślepkami i minką. No i ten cudny śpiew, to gruchanie małego kochanego Dynia :loveu:. Tak żałuję, że moi krewni się nie zdecydowali .... Dynio jest słodki :lol:.

Posted

[quote name='reksio7']urzekł mnie w tym psie- jego pysk, widziany z góry. Nie wiem czemu ale wygląda cudowanie, choć psiak nie jest jakis urodziwy, ale człowiek ma, aż chęć wycałować tego pycha krótkiego z tym baranim spojrzeniem.

Hehe, a ja myślę że Dynio jest ładnym psem, myślę że jak był młodziakiem to musiał być całkiem fajny. Teraz to już wiadomo, taki trochę pokraczny jest :D ale umaszczenie ma sympatyczne :)
[quote name='jotpeg']:iloveyou: on jest do zacałowania, ten pysio malutki, a łapki dereszowate, i jak mu się sierść poprawiła!!! :iloveyou:

:)

[quote name='bric-a-brac']Nie lubię popełniać takich postów, ale nie powstrzymam się:

ROZKOSZNY :lol:

hihihi :D

[quote name='dana']Zauważyłam ;-) to oczko, to dobrze, że już wszystko w porządku :lol:. Marra, te fotki są naprawdę wzruszające. Dynio z kołami w górze :loveu:. Nie wiem, która fotka podobała mi się najbardziej, chyba ta: http://e-fotek.pl/images/10878651846999336188.jpg. Rzeczywiście ten piesek ma w sobie to coś, potrafi wzruszyć chyba nawet kamień tym swoim spojrzeniem, tymi cudnymi ślepkami i minką. No i ten cudny śpiew, to gruchanie małego kochanego Dynia :loveu:. Tak żałuję, że moi krewni się nie zdecydowali .... Dynio jest słodki :lol:.

Dynio jest absolutnie przesłodki ;) jesli chodzi o oczko to często bywa, że psiakom które mieszkają w budzie ze słomą czasem wpadnie jakiś paproch lub słomka i drażni oko. Na szczęście wszystko wróciło do normy :)

Wiedziałam, że wszyscy będą się rozpływać nad naszym Dyńkiem bo jakże inaczej ;) To jeszcze Wam coś powiem, co wczoraj się wydarzyło. Mój ON jest psem bardzo nieokrzesanym, ogólnie ADHD, nadpobudliwość i te sprawy :D postanowił wyżreć Dyniowi wczoraj kolację świniak jeden ale ja tego nie zauważyłam bo byłam z resztą psów drugiej cześci ogrodu i wiecie co mnie przywołało do do Dynia ? Jego...szczekanie :D nasłuchiwałam chwilę ale szczek nie pasował mi do żadnego psa sąsiadów a moje siedziały cicho :D lecę więc do Dynia i co widzę ? Mój Dżok w trakcie wpierniczania jedzenia Dyniowego a nasz bohater siedzi w budzie i drze się wniebogłosy :D Był oburzony, że coś takiego go spotkało i jak warczał !! Śmiać mi się chciało z niego bo tylko nos z tej budy wystawał :D musiałam mu naszykować drugą porcję:eviltong:

Posted

[quote name='marra']Hehe, a ja myślę że Dynio jest ładnym psem, myślę że jak był młodziakiem to musiał być całkiem fajny. Teraz to już wiadomo, taki trochę pokraczny jest :D ale umaszczenie ma sympatyczne :)
Przecież Dynio jest piękny i ma to coś, to już jest dawno ;) ustalone :D.
[quote name='marra'] Wiedziałam, że wszyscy będą się rozpływać nad naszym Dyńkiem bo jakże inaczej ;) To jeszcze Wam coś powiem, co wczoraj się wydarzyło. Mój ON jest psem bardzo nieokrzesanym, ogólnie ADHD, nadpobudliwość i te sprawy :D postanowił wyżreć Dyniowi wczoraj kolację świniak jeden ale ja tego nie zauważyłam bo byłam z resztą psów drugiej cześci ogrodu i wiecie co mnie przywołało do do Dynia ? Jego...szczekanie :D nasłuchiwałam chwilę ale szczek nie pasował mi do żadnego psa sąsiadów a moje siedziały cicho :D lecę więc do Dynia i co widzę ? Mój Dżok w trakcie wpierniczania jedzenia Dyniowego a nasz bohater siedzi w budzie i drze się wniebogłosy :D Był oburzony, że coś takiego go spotkało i jak warczał !! Śmiać mi się chciało z niego bo tylko nos z tej budy wystawał :D musiałam mu naszykować drugą porcję:eviltong:

Śmiałby się ktoś :mad: nie rozpływać w zachwytach :lol:. Jak można nie kochać takiego słodkiego pysia: http://e-fotek.pl/images/52385266590511857711.jpg :loveu:. Dynio biedny szczekał wychylając nosek z budy, a Dżok wyżerał kolację :D. Masz z nimi naprawdę wesoło :lol:.

Posted

[quote name='marra']lecę więc do Dynia i co widzę ? Mój Dżok w trakcie wpierniczania jedzenia Dyniowego a nasz bohater siedzi w budzie i drze się wniebogłosy Był oburzony, że coś takiego go spotkało i jak warczał !! Śmiać mi się chciało z niego bo tylko nos z tej budy wystawał musiałam mu naszykować drugą porcję[/QUOTE]
kochany mały Dynio wzywał pomocy!!! jakie miałby szanse z ON-kiem...

Posted

[quote name='Gosiapk']co za wredzioch z tego Dżoka :mad:

Oj tak, to jest okrutnik niewdzięczny :)

[quote name='dana']Przecież Dynio jest piękny i ma to coś, to już jest dawno ;-) ustalone :-D.

Śmiałby się ktoś :mad: nie rozpływać w zachwytach :lol:. Jak można nie kochać takiego słodkiego pysia: http://e-fotek.pl/images/52385266590511857711.jpg :loveu:. Dynio biedny szczekał wychylając nosek z budy, a Dżok wyżerał kolację :-D. Masz z nimi naprawdę wesoło :lol:.

To fakt aczkolwiek Dżok bywa upierdliwy, w dodatku jest głuchy więc średnio można się z nim dogadać :D

[quote name='jotpeg']kochany mały Dynio wzywał pomocy!!! jakie miałby szanse z ON-kiem...

Z moim ? pewnie dosyć duże tylko Dynio już nie potrafi się postawić. Dżok jest bardzo uległym psem. Natomiast usłyszeć pierwszy raz Dyniowe szczekanie to fajne uczucie ;) myślałam, że on nie umie :P

Posted

[quote name='Gosiapk']Rozmarzony wzrok Dynia to uśmiech na twarzy człowieka :)[/QUOTE]

Tak, Dynio zdecydowanie odlatuje podczas głaskania w budzie :) teraz taka brzydka pogoda u nas więc chłopak siedzi zamelinowany w kocykach :)