rozi Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Gosiapk napisał(a):Właściwie to czy w wannie, czy na podwórku Dynio ma taką samą minę :D Ponieważ ma klasę. A klasa polega między innymi na nie demonstrowaniu własnych emocji. Quote
Gosiapk Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 rozi napisał(a):Ponieważ ma klasę. A klasa polega między innymi na nie demonstrowaniu własnych emocji. I wszystko stało się jasne :) Quote
sharka Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 rozi napisał(a):Ponieważ ma klasę. A klasa polega między innymi na nie demonstrowaniu własnych emocji. a może Dyniucha ma domieszkę angielskiej krwi ;) Quote
marra Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 [quote name='Gosiapk']Oczy ma niesamowite :-o Straszy mnie nimi. Jej siostra jest kropka w kropkę taka sama tylko ma obydwa oczki błękitne :) [quote name='Gosiapk']:roflt: dobry dowcip, najlepszy jaki dzisiaj słyszałam :roflt: No co ? :D [quote name='Ajula']zarąbisty jest ten szczeniak :-D SBD ma rację - inteligencja bije z jego kolorowych oczek, oj przyszły domek musi być naprawdę super, za co trzymam kciuki Oj tak trzymajcie bo domek na horyzoncie :) [quote name='dana']Mowy nie ma, chcemy być dalej u Dynia :-D. Gosia, dziękuję Ci za poparcie :lol:. Marra, my chcemy selfika :-D. U Dynia możecie a nawet musicie być, ale o selfiku proszę zapomnieć :) [quote name='rozi']Ponieważ ma klasę. A klasa polega między innymi na nie demonstrowaniu własnych emocji. Lepiej bym tego nie ujęła ;) [quote name='sharka']a może Dyniucha ma domieszkę angielskiej krwi ;) Oczywiście...:D U nas pogoda w kratkę była w weekend więc Dynio spał wszędzie po trochu, troszkę na trawce, troszkę przed budą i troszkę w budzie. Teraz ma dodatkowe atrakcje bo Imir (szczeniak) jest nieco nieokrzesany, jak to każdy maluch i jak zauważy Dynia to leci żeby pacnąć go łapką :) Dynio niestety nie bardzo wie co się dzieje więc robi ogromne oczy i idzie dalej :) Imir bardzo lubi też patrzeć jak Dynio je kolacje, siedzi przed kojcem i się gapi a Dynio broni miski i warczy aż kojec drży :) Imir respektuje go bardzo w takiej sytuacji, dobrze że nie wie że Dynio nie ma zębów ;) Oprócz tego pod koniec tygodnia nasz maluch był na kontroli u weta ponieważ robiłam w domu zbiorowe macanki i wyczułam, że ma niesymetryczny kształt jąderek, jakieś niewielkie zgrubienie mu się zrobiło ale póki co nie jest to nic strasznego i Dyniak może spokojnie dalej śmigać jak torpeda :) Quote
jotpeg Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 rozi napisał(a):Ponieważ ma klasę. A klasa polega między innymi na nie demonstrowaniu własnych emocji. o to, to!!!! Quote
marra Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Słuchajcie, wykrakałyście na maksa z tymi szczeniakami ! Dziś Imir jedzie do domu a w zamian już jutro przyjeżdża maluch który wraca z adopcji. Proszę mi więcej nie śnić o szczeniakach ! i w ogóle o innych psach ani kotach !!! Quote
Gosiapk Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 marra napisał(a):Słuchajcie, wykrakałyście na maksa z tymi szczeniakami ! Dziś Imir jedzie do domu a w zamian już jutro przyjeżdża maluch który wraca z adopcji. Proszę mi więcej nie śnić o szczeniakach ! i w ogóle o innych psach ani kotach !!! Tak jest! <stoję na baczność> :) Quote
marra Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 [quote name='Olena84']Czuję sie winna :-( No i bardzo dobrze ! Na przyszłość trzeba panować nad snami :D Był u mnie 4 dni, niestety musieliśmy go przerzucić do innego tymczasu bo nie dogadał się z moim Ciapkiem. Tzn. Dingo pokochał go bardzo-nawet ZA bardzo a Ciapek zdzierży bardzo dużo ale nie jak pies (tym bardziej samiec) chce go przelecieć. Quote
marra Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 A Dynio dzisiaj brykał i szczekał z rana jak młody szczyl ! ;) zaskoczył mnie dziś swoją radością, nie można było się nie uśmiechnąć rankiem ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 A ja bym chciała selfika :placz:. No dobra, Marra, tylko żartowałam ;). Taką Dyniową śliczną foteczkę poproszę :lol:. Dyniaczku, całuski :loveu:. Quote
sharka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='dana']A ja bym chciała selfika :placz:. No dobra, Marra, tylko żartowałam ;). Taką Dyniową śliczną foteczkę poproszę :lol:. Dyniaczku, całuski :loveu:. co do selfika -może chociaż taki z obciętą głową ;) :p a tak na serio - na tej stronie nie ma ŻADNEGO zdjęcia kochanego łaciatka :mad: Quote
marra Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 [quote name='dana']A ja bym chciała selfika :placz:. No dobra, Marra, tylko żartowałam ;-). Taką Dyniową śliczną foteczkę poproszę :lol:. Dyniaczku, całuski :loveu:. No ja myślę, że żartowałaś :D Dynio pojawi się tu po weekendzie :) [quote name='sharka']co do selfika -może chociaż taki z obciętą głową ;) :p a tak na serio - na tej stronie nie ma ŻADNEGO zdjęcia kochanego łaciatka :mad: Z obciętą głową mówisz ? hehehe to da się zrobić :D Łaciakowi cyknę słit focię w weekend, bo ostatnio nie miałam czasu na zdjęcia. Quote
sharka Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 taka fotogeniczna i po kątach się kryje :D no to czekam na fotę słodziaka po weekendzie <:] Quote
Gosiapk Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 mara jak się zdecydujesz na selfika z głową, to nie nakładaj już tak dużo maskary jak poprzednio ;) :D Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='marra']A co tam, macie z głową !!! ;) http://e-fotek.pl/images/96652486346037957785.jpg [quote name='Gosiapk']mara jak się zdecydujesz na selfika z głową, to nie nakładaj już tak dużo maskary jak poprzednio ;) :D Ktoś tu: http://e-fotek.pl/images/96652486346037957785.jpg chyba do głowy dokleił uszy :evil_lol:. Quote
Gosiapk Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='marra']A co tam, macie z głową !!! ;) O matko i córko! Marra! Jakie ty masz wielkie dziurki w nosie :diabloti: Quote
sharka Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Gosiapk napisał(a):O matko i córko! Marra! Jakie ty masz wielkie dziurki w nosie :diabloti: tylko nie pytaj o zęby, bo się skończy jak w Czerwonym Kapturku... :D Quote
Gosiapk Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 sharka napisał(a):tylko nie pytaj o zęby, bo się skończy jak w Czerwonym Kapturku... :D :roflt: dzięki za radę :roflt: Quote
marra Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='sharka']taka fotogeniczna i po kątach się kryje :-D Jestem skromna :D [quote name='Gosiapk']mara jak się zdecydujesz na selfika z głową, to nie nakładaj już tak dużo maskary jak poprzednio ;-) :-D oki :D [quote name='dana']Ktoś tu: http://e-fotek.pl/images/96652486346037957785.jpg chyba do głowy dokleił uszy :evil_lol:. Nie nie, takie mi wyrosły ;D [quote name='Gosiapk']O matko i córko! Marra! Jakie ty masz wielkie dziurki w nosie :diabloti: OD czasu do czasu lubię wciągnąć :D [quote name='sharka']tylko nie pytaj o zęby, bo się skończy jak w Czerwonym Kapturku... :-D hihihihi :D Uśmiałam się z tych Waszych komentarzy :D cóż poradzić, jak osioł to osioł :) A zdjęć Dynia jeszcze nie mam dla Was, ponieważ weekend był dość deszczowy, Dyniuś sobie spał i nie miałam serca go targać ale już prawie kupiłam aparat więc bądźcie proszę cierpliwi :) Quote
Gosiapk Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 A jaki aparat planujesz kupić? Ja kupiłam ze dwa lata temu Olimpusa i jestem ... rozczarowana. Quote
jotpeg Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 starsze psy nie lubią złej pogody ani skrajnych temperatur. Dyniu, uważaj na siebie, bo nadchodzą upały. Quote
marra Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Gosiapk napisał(a):A jaki aparat planujesz kupić? Ja kupiłam ze dwa lata temu Olimpusa i jestem ... rozczarowana. Kupiłam Nikona S6150, ale to cyfrówka. Nie jestem dobra w robieniu zdjeć, nie jest to moją pasją, aparat potrzebny mi jest głownie do fotografowania moich tymczasów :) zatem myślę, że to wystarczający sprzęt, na pewno lepszy niż telefon :D jotpeg napisał(a):starsze psy nie lubią złej pogody ani skrajnych temperatur. Dyniu, uważaj na siebie, bo nadchodzą upały. Gdzie te upały Jotpeg ja się pytam ? chcę już się wyleżeć na kocu w towarzystwie słoneczka a tu ciągle pada ! Quote
Recommended Posts