Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiapk napisał(a):
Właściwie to czy w wannie, czy na podwórku Dynio ma taką samą minę :D

Ponieważ ma klasę. A klasa polega między innymi na nie demonstrowaniu własnych emocji.

Posted

rozi napisał(a):
Ponieważ ma klasę. A klasa polega między innymi na nie demonstrowaniu własnych emocji.

a może Dyniucha ma domieszkę angielskiej krwi ;)

Posted

[quote name='Gosiapk']Oczy ma niesamowite :-o

Straszy mnie nimi. Jej siostra jest kropka w kropkę taka sama tylko ma obydwa oczki błękitne :)

[quote name='Gosiapk']:roflt: dobry dowcip, najlepszy jaki dzisiaj słyszałam :roflt:

No co ? :D

[quote name='Ajula']zarąbisty jest ten szczeniak :-D SBD ma rację - inteligencja bije z jego kolorowych oczek, oj przyszły domek musi być naprawdę super, za co trzymam kciuki

Oj tak trzymajcie bo domek na horyzoncie :)

[quote name='dana']Mowy nie ma, chcemy być dalej u Dynia :-D.

Gosia, dziękuję Ci za poparcie :lol:. Marra, my chcemy selfika :-D.

U Dynia możecie a nawet musicie być, ale o selfiku proszę zapomnieć :)

[quote name='rozi']Ponieważ ma klasę. A klasa polega między innymi na nie demonstrowaniu własnych emocji.

Lepiej bym tego nie ujęła ;)
[quote name='sharka']a może Dyniucha ma domieszkę angielskiej krwi ;)

Oczywiście...:D

U nas pogoda w kratkę była w weekend więc Dynio spał wszędzie po trochu, troszkę na trawce, troszkę przed budą i troszkę w budzie. Teraz ma dodatkowe atrakcje bo Imir (szczeniak) jest nieco nieokrzesany, jak to każdy maluch i jak zauważy Dynia to leci żeby pacnąć go łapką :) Dynio niestety nie bardzo wie co się dzieje więc robi ogromne oczy i idzie dalej :) Imir bardzo lubi też patrzeć jak Dynio je kolacje, siedzi przed kojcem i się gapi a Dynio broni miski i warczy aż kojec drży :) Imir respektuje go bardzo w takiej sytuacji, dobrze że nie wie że Dynio nie ma zębów ;)

Oprócz tego pod koniec tygodnia nasz maluch był na kontroli u weta ponieważ robiłam w domu zbiorowe macanki i wyczułam, że ma niesymetryczny kształt jąderek, jakieś niewielkie zgrubienie mu się zrobiło ale póki co nie jest to nic strasznego i Dyniak może spokojnie dalej śmigać jak torpeda :)

Posted

Słuchajcie, wykrakałyście na maksa z tymi szczeniakami ! Dziś Imir jedzie do domu a w zamian już jutro przyjeżdża maluch który wraca z adopcji. Proszę mi więcej nie śnić o szczeniakach ! i w ogóle o innych psach ani kotach !!!

Posted

marra napisał(a):
Słuchajcie, wykrakałyście na maksa z tymi szczeniakami ! Dziś Imir jedzie do domu a w zamian już jutro przyjeżdża maluch który wraca z adopcji. Proszę mi więcej nie śnić o szczeniakach ! i w ogóle o innych psach ani kotach !!!
Tak jest! <stoję na baczność> :)

Posted

[quote name='Olena84']Czuję sie winna :-(

No i bardzo dobrze ! Na przyszłość trzeba panować nad snami :D

Był u mnie 4 dni, niestety musieliśmy go przerzucić do innego tymczasu bo nie dogadał się z moim Ciapkiem. Tzn. Dingo pokochał go bardzo-nawet ZA bardzo a Ciapek zdzierży bardzo dużo ale nie jak pies (tym bardziej samiec) chce go przelecieć.

Posted

A Dynio dzisiaj brykał i szczekał z rana jak młody szczyl ! ;) zaskoczył mnie dziś swoją radością, nie można było się nie uśmiechnąć rankiem ;)

Posted

[quote name='dana']A ja bym chciała selfika :placz:. No dobra, Marra, tylko żartowałam ;). Taką Dyniową śliczną foteczkę poproszę :lol:.
Dyniaczku, całuski :loveu:.

co do selfika -może chociaż taki z obciętą głową ;) :p a tak na serio - na tej stronie nie ma ŻADNEGO zdjęcia kochanego łaciatka :mad:

Posted

[quote name='dana']A ja bym chciała selfika :placz:. No dobra, Marra, tylko żartowałam ;-). Taką Dyniową śliczną foteczkę poproszę :lol:.
Dyniaczku, całuski :loveu:.

No ja myślę, że żartowałaś :D Dynio pojawi się tu po weekendzie :)

[quote name='sharka']co do selfika -może chociaż taki z obciętą głową ;) :p a tak na serio - na tej stronie nie ma ŻADNEGO zdjęcia kochanego łaciatka :mad:

Z obciętą głową mówisz ? hehehe to da się zrobić :D Łaciakowi cyknę słit focię w weekend, bo ostatnio nie miałam czasu na zdjęcia.

Posted

Gosiapk napisał(a):
O matko i córko! Marra! Jakie ty masz wielkie dziurki w nosie :diabloti:

tylko nie pytaj o zęby, bo się skończy jak w Czerwonym Kapturku... :D

Posted

[quote name='sharka']taka fotogeniczna i po kątach się kryje :-D

Jestem skromna :D

[quote name='Gosiapk']mara jak się zdecydujesz na selfika z głową, to nie nakładaj już tak dużo maskary jak poprzednio ;-) :-D

oki :D
[quote name='dana']Ktoś tu: http://e-fotek.pl/images/96652486346037957785.jpg chyba do głowy dokleił uszy :evil_lol:.

Nie nie, takie mi wyrosły ;D

[quote name='Gosiapk']O matko i córko! Marra! Jakie ty masz wielkie dziurki w nosie :diabloti:

OD czasu do czasu lubię wciągnąć :D

[quote name='sharka']tylko nie pytaj o zęby, bo się skończy jak w Czerwonym Kapturku... :-D

hihihihi :D
Uśmiałam się z tych Waszych komentarzy :D cóż poradzić, jak osioł to osioł :)
A zdjęć Dynia jeszcze nie mam dla Was, ponieważ weekend był dość deszczowy, Dyniuś sobie spał i nie miałam serca go targać ale już prawie kupiłam aparat więc bądźcie proszę cierpliwi :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
A jaki aparat planujesz kupić? Ja kupiłam ze dwa lata temu Olimpusa i jestem ... rozczarowana.

Kupiłam Nikona S6150, ale to cyfrówka. Nie jestem dobra w robieniu zdjeć, nie jest to moją pasją, aparat potrzebny mi jest głownie do fotografowania moich tymczasów :) zatem myślę, że to wystarczający sprzęt, na pewno lepszy niż telefon :D

jotpeg napisał(a):
starsze psy nie lubią złej pogody ani skrajnych temperatur. Dyniu, uważaj na siebie, bo nadchodzą upały.

Gdzie te upały Jotpeg ja się pytam ? chcę już się wyleżeć na kocu w towarzystwie słoneczka a tu ciągle pada !