marra Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 rozi napisał(a):Ciapuś? Omatko :megagrin: całkiem do niego nie pasuje No to cudnie! Noooo imię bombowe ;) ale jakby się tak przyjrzeć to można się doszukać tego Ciapka... :D sleepingbyday napisał(a):świetna wiadomość! ja kiedys znalazłam staruszka z guzem jak grejpfrut na boku, w apatii, nie reagujący, masakra. miął lyssetke na szczęście. własciciele byli 10 min później, we łzach szczęścia. psiak stary, głuchy, slepawy, guz nieoperacyjny, a nawiał za cieczkującą suką w jednej chwili (otwieranie drzwi do mieszkania). park, w którym go znalazłam był jakieś 2 przecznice od mieszkania, a zgubił swój ślad i nie umiał trafić, ponad dobe się błąkał. ożył niesamowicie jak panią i pana zobaczył, a wcześniej wyglądal jak w agonii. jednak nigdy nie wiadomo, jaka historia kryje się za psem. Dokładnie. Ja z jednej strony nie wierzyłam, że ktoś może Ciapka szukać a z drugiej miałam nadzieję, że może jednak. No i potem te obawy, że może to być ktoś mało odpowiedni...a tu taka miła niespodzianka :) Gosiapk napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ło matko i córko! To najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia!!!!!!!!!!!! Absolutnie się zgadzam ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Wspaniała wiadomość :multi:. Ciapuś, super imię :D. Marra, być może uratowałaś Ciapusiowi życie :lol:. Żeby tak Dynio miał kochających i szukających psiaka właścicieli, ale na to się raczej nie zanosi... Quote
bric-a-brac Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Szorściak Ciapuś :lol: Podglądam wątek tylko z doskoku z braku czasu (bo do chrumkającego psa nie da się nie zajrzeć! :loveu: ) Super, że Ciapek nie okazał się nowym tymczasem, a miał swojego ludzia :) Quote
marra Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='dana']Wspaniała wiadomość :multi:. Ciapuś, super imię :-D. Marra, być może uratowałaś Ciapusiowi życie :lol:. Żeby tak Dynio miał kochających i szukających psiaka właścicieli, ale na to się raczej nie zanosi... :( [quote name='bric-a-brac']Szorściak Ciapuś :lol: Podglądam wątek tylko z doskoku z braku czasu (bo do chrumkającego psa nie da się nie zajrzeć! :loveu: ) Super, że Ciapek nie okazał się nowym tymczasem, a miał swojego ludzia :) Ja też się bardzo cieszę, że to nie mój kolejny tymczas :) A tutaj Dynio w wersji domowej, zdecydowanie NIEzadowolony ;) Quote
Gosiapk Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Olena84 napisał(a):Jaka słodka pierdołka! :) to określenie świetnie do niego pasuje :) Quote
rozi Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Gosiapk napisał(a)::) to określenie świetnie do niego pasuje :) Tak tak, do Ciebie też będzie pasowało za parę lat :obrazic: Quote
reksio7 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 drugie zdjecie od góry rozłożyło mnie na łopatki :lol: Quote
Gosiapk Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 rozi napisał(a):Tak tak, do Ciebie też będzie pasowało za parę lat :obrazic: To będzie miłe jeśli ktoś będzie mnie nazywał słodką (WRESZCIE) :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Marra, Dynio się tu http://e-fotek.pl/images/69943385194961570527.jpg świetnie komponuje :D. Kochany Dyniaczek :loveu:. Quote
Perełka1 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Gosiapk napisał(a):To będzie miłe jeśli ktoś będzie mnie nazywał słodką (WRESZCIE) :) bo tej "pierdołki" już nie dosłyszysz w tym wieku:mdrmed: Quote
marra Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Haha, myślę że ta słodka pierdołka była pieszczotliwa ;) ja sama podobnie nazywam swoje psiaki ;) Szkoda, że nie widziałyście jak wyderzył z domu, jak tylko znalazł się na podwórku to antenka do góry i pognał w trybie przyśpieszonym do swojej budki :) Wczoraj miał porządne czyszczenie uszu, oj nie podobało mu się i to baaardzo, ale jak mus to mus. W końcu trzeba było się zabrać za tą kopalnię :) Quote
Gosiapk Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):bo tej "pierdołki" już nie dosłyszysz w tym wieku:mdrmed: Słuch wybiórczy to bardzo pożyteczna rzecz :) Olena84 napisał(a):Ale złośliwe! nio, paskudy i tyle :) marra napisał(a):Haha, myślę że ta słodka pierdołka była pieszczotliwa (...) Oczywiście, że tak :loveu: Quote
Olena84 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 marra napisał(a):Haha, myślę że ta słodka pierdołka była pieszczotliwa No oczywiście że tak :mad: Quote
marra Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Olena84 napisał(a):No oczywiście że tak :mad: Aha czyli to ja jak zwykle średnio rozgarnięta :D Quote
Olena84 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 marra napisał(a):Aha czyli to ja jak zwykle średnio rozgarnięta :D Dyniek w awatarro.. Quote
marra Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Olena84 napisał(a):Dyniek w awatarro.. Padło na mojego Ciapeczka Kikutka :) Quote
Perełka1 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 słuch wybiórczy a niedosłyszenie starcze to dwie różne sprawy:eviltong: Quote
bric-a-brac Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Czytam posty, czytam i tak sobie myślę, gdzie się marra podziała. Dopiero po jakimś czasie załapałam zmianę avatarka :evil_lol: Siła przyzwyczajenia... im więcej lat, tym bardziej się na tym łapię. Czułości dla Dynio-owieczki! Quote
marra Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 [quote name='bric-a-brac']Czytam posty, czytam i tak sobie myślę, gdzie się marra podziała. Dopiero po jakimś czasie załapałam zmianę avatarka :evil_lol: Siła przyzwyczajenia... im więcej lat, tym bardziej się na tym łapię. Czułości dla Dynio-owieczki! Ja też tak mam ;) jak ktoś zmienia avatar to się gubię ;) Dyńko wesołek https://www.youtube.com/watch?v=PUmL7s5mBZE&feature=youtu.be Ciekawe czy ktoś Dyniaka Jedyniaka pokocha :( Quote
Olena84 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 A po co takie zbliżenia - wszystkie zmarszczki widać! Quote
marra Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Olena84 napisał(a):A po co takie zbliżenia - wszystkie zmarszczki widać! HAHA, bo dałam mu do powąchania miseczkę z jedzeniem żeby Wam pokazać jak Dynio się cieszy :) ale ta radość dziś była średnia, zwykle jest większa ;) Quote
jotpeg Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 jaki on zawstydzony w domu, tak jakby się czuł nie na miejscu :glaszcze: Quote
sleepingbyday Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 a dynio ma szukany dom, jest ogłaszany, czy jakies inne plany? Quote
Recommended Posts