Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozi napisał(a):
Ciapuś? Omatko :megagrin: całkiem do niego nie pasuje
No to cudnie!

Noooo imię bombowe ;) ale jakby się tak przyjrzeć to można się doszukać tego Ciapka... :D

sleepingbyday napisał(a):
świetna wiadomość!
ja kiedys znalazłam staruszka z guzem jak grejpfrut na boku, w apatii, nie reagujący, masakra. miął lyssetke na szczęście. własciciele byli 10 min później, we łzach szczęścia.
psiak stary, głuchy, slepawy, guz nieoperacyjny, a nawiał za cieczkującą suką w jednej chwili (otwieranie drzwi do mieszkania). park, w którym go znalazłam był jakieś 2 przecznice od mieszkania, a zgubił swój ślad i nie umiał trafić, ponad dobe się błąkał. ożył niesamowicie jak panią i pana zobaczył, a wcześniej wyglądal jak w agonii. jednak nigdy nie wiadomo, jaka historia kryje się za psem.

Dokładnie. Ja z jednej strony nie wierzyłam, że ktoś może Ciapka szukać a z drugiej miałam nadzieję, że może jednak. No i potem te obawy, że może to być ktoś mało odpowiedni...a tu taka miła niespodzianka :)

Gosiapk napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ło matko i córko! To najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia!!!!!!!!!!!!

Absolutnie się zgadzam ;)

Posted

Szorściak Ciapuś :lol: Podglądam wątek tylko z doskoku z braku czasu (bo do chrumkającego psa nie da się nie zajrzeć! :loveu: ) Super, że Ciapek nie okazał się nowym tymczasem, a miał swojego ludzia :)

Posted

[quote name='dana']Wspaniała wiadomość :multi:. Ciapuś, super imię :-D. Marra, być może uratowałaś Ciapusiowi życie :lol:. Żeby tak Dynio miał kochających i szukających psiaka właścicieli, ale na to się raczej nie zanosi...

:(

[quote name='bric-a-brac']Szorściak Ciapuś :lol: Podglądam wątek tylko z doskoku z braku czasu (bo do chrumkającego psa nie da się nie zajrzeć! :loveu: ) Super, że Ciapek nie okazał się nowym tymczasem, a miał swojego ludzia :)

Ja też się bardzo cieszę, że to nie mój kolejny tymczas :)

A tutaj Dynio w wersji domowej, zdecydowanie NIEzadowolony ;)

Posted

Haha, myślę że ta słodka pierdołka była pieszczotliwa ;) ja sama podobnie nazywam swoje psiaki ;) Szkoda, że nie widziałyście jak wyderzył z domu, jak tylko znalazł się na podwórku to antenka do góry i pognał w trybie przyśpieszonym do swojej budki :)
Wczoraj miał porządne czyszczenie uszu, oj nie podobało mu się i to baaardzo, ale jak mus to mus. W końcu trzeba było się zabrać za tą kopalnię :)

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
bo tej "pierdołki" już nie dosłyszysz w tym wieku:mdrmed:
Słuch wybiórczy to bardzo pożyteczna rzecz :)

Olena84 napisał(a):
Ale złośliwe!
nio, paskudy i tyle :)

marra napisał(a):
Haha, myślę że ta słodka pierdołka była pieszczotliwa (...)
Oczywiście, że tak :loveu:

Posted

Czytam posty, czytam i tak sobie myślę, gdzie się marra podziała. Dopiero po jakimś czasie załapałam zmianę avatarka :evil_lol: Siła przyzwyczajenia... im więcej lat, tym bardziej się na tym łapię.

Czułości dla Dynio-owieczki!

Posted

[quote name='bric-a-brac']Czytam posty, czytam i tak sobie myślę, gdzie się marra podziała. Dopiero po jakimś czasie załapałam zmianę avatarka :evil_lol: Siła przyzwyczajenia... im więcej lat, tym bardziej się na tym łapię.

Czułości dla Dynio-owieczki!

Ja też tak mam ;) jak ktoś zmienia avatar to się gubię ;) Dyńko wesołek https://www.youtube.com/watch?v=PUmL7s5mBZE&feature=youtu.be

Ciekawe czy ktoś Dyniaka Jedyniaka pokocha :(

Posted

Olena84 napisał(a):
A po co takie zbliżenia - wszystkie zmarszczki widać!

HAHA, bo dałam mu do powąchania miseczkę z jedzeniem żeby Wam pokazać jak Dynio się cieszy :) ale ta radość dziś była średnia, zwykle jest większa ;)