Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszy się bo miał towarzystwo panienek. Obydwie zabrane przez tych rewealcyjnych ludzi z krakowskiego schroniska.
Myślę, że Mawi polubi nie tylko hotelik, ale też te "wycieczki" które go odwiedzają. We wtorek wizyta u dr. Stefanowicza. Martwię się.

Posted

Wiecie co, kiedy tak patrzę na zdjęcia Mawiego w hoteliku, to po prostu wierzyć mi się nie chce, że jeszcze kilka dni temu siedział w schroniskowym boksie :crazyeye: :loveu: .

Posted

Mawi, kochanie dzionek mija ci na pewno intensywnie.
Koleżanki do zabawy, zielona trawka dookoła.
Bidulku, tyle się musiałeś naczekać, aby sie tym móc cieszyć.

Ciesz się więc teraz do woli :p :p :p !

Posted

Niestety nie mam dobrych wiadomości. Dr.Stefanowicz nie dał Mawiemu żadnych szans. Nie ma też sensu robić operacji, ponieważ Mawi nie cierpi, oczka go nie bolą. Będzie niestety postępawał zanik obu oczek, ale dr. Stefamowicz zapewnił mnie, że cieśnienie w obu oczkach jest dobre.
Gdyby dano mu szansę wcześniej, może byłyby cień nadziei, ale teraz już nic nie można zrobić.
Cieszę się jednak, bo kiedy wczoraj pojechałam do Mawiego to pięknie się już przytulał, dzięki Paulince przypomniał sobie, że człowiek jest bardzo potrzebny, że przytula i całuje. Teraz Mawi jest naprawdę jak duży piękny miś "przytulanka".
Wstawiam zdjęcia Mawiego i nie tylko jego.
Ostatnie zdjęcie będzie z zagadką, kto to jest?