Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miała przechlapane w schronie. Uważaj cioteczko bo masz złodziejke w domu zaczyna się od masełka :evil_lol:, ja tak mam z przybłędką, musze zastawiać drzwi do kuchni (oryginalne zdjęte) bo psiak się częstuje co mu wpadnie w paszcze duży nie jest ale sobia chłopak radzi, dodam że dostaje największe porcje gotowanego bo już dziadzio ;)

Posted

U mnie ze względu na dobermany, które również nie mają oporów - była tylko margaryna w pudełku, cukier i sól/pieprz na blacie. Margaryny już nie ma.. teraz kolej na cukier? :evil_lol:

Posted

Nie wiem, Karilka jak się pojawi pewnie powie, ale wiecie że każdy pretekst jest dobry, " bo szczeka, lub nie szczeka"," gryzie albo i nie gryzie", "bo się dziwnie patrzyła we wtorki zwłaszcza ",nie ma nienormalnych psów, tylko ludzie są jacyś/cenzura/

Posted (edited)

Otóż. Bella pojawiała się w schronisku prawdopodobnie dlatego, że ktoś ją sobie puszczał "ot tak" .Podobno na początku odbierał ją jakiś właściciel. Obstawiam, że to była suka łańcuchowa/kojcowa i umiała sobie jakoś z tym faktem poradzić.

Koty gania nadal, jednak nie wyglada to tak, jakby bardzo chciała im zrobić krzywdę. Nie jest to też forma zabawy... Takie nie wiadomo co - niby z nerwem ale myślę, że nie jest w stanie "upolować" kota.

Narzeka jak wychodzę z domu ale nie natrętnie. Tak trzeszczy.

Mięskiem pluje po kuchni (!), zdecydowanie woli suche.

Zrobiła się wesoła na spacerach, w domu chętnie wojuje z Vuko.
Jak mnie nie ma to jest impreza.. psy zmęczone jak diabli po tej samotnosci :mad:

Weterynarz ocenił jej wiek na 1,5 - 2 lata!

Dostała wczoraj 20zł deklaracji od Oliwii - uzupełniam! ;)

Edited by Karilka
Posted

Fajna, fajna ;).

Byliśmy na spacerku - puściłam ją z Vuko (to był zły pomysł, kolano spuchłooo:-().
Niestety nie jest przekupna za żarcie.. ale to się naprawi.
Biegali jak dzikie źrebaki. Gnieciony berek, gryziony berek.. no wszystko.
My z Iwanem staliśmy w bezpiecznym miejscu a i tak musieliśmy uważać na tą ich... zabawę :evil_lol:

Wczoraj zamówiłam małej, 15 kg boscha Active.
Uzupełniłam rozliczenie - przyszła kasiurka od Mazowszanki i strusiatko28. Bardzo dziękuję w imieniu Bellisimki :multi:.

Posted

[quote name='Karilka']U mnie ..... była tylko margaryna w pudełku, cukier i sól/pieprz na blacie. Margaryny już nie ma.. teraz kolej na cukier? :evil_lol:[/QUOTE]

Chyba Bella zeżarła Karilkę, bo tak tu cicho...:diabloti: