złośnica93 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Hope2 napisał(a):Na razie czekamy,aż emocje trochę opadną-bo na chwilę obecną nie do końca możliwa jest spokojna rozmowa...a kłótnie są nie wskazane i niczemu nie służą ;) Racja..... Quote
Hope2 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Czekam na przepisanie wątku na mnie-wtedy napiszę trochę więcej o sytuacji Stefka ;) Quote
gluchypies Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='Hope2']Czekam na przepisanie wątku na mnie-wtedy napiszę trochę więcej o sytuacji Stefka ;)[/QUOTE] Wątek nadal nieprzepisany :( Quote
Doma17 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Przepraszam za offa ;-) Serdecznie zapraszam na bazarek dla amstaffki Rity, zbieramy na hotelik. Suczka zupełnie nie radzi sobie w schronisku :-( ZAPRASZAM!!! http://www.dogomania.pl/forum/thread...1%21%21%21-%29 Quote
Hope2 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Wątek nadal nie przepisany... Prezes zrezygnował z funkcji...w dużej mierze zdecydował o tym za sprawą Stefka...tak bardzo mu zależało (i nadal zależy) na tym,żeby ten cudny psiak miał dom...jednak Azyl tupnął nogą...powiedział-NIET!!!! i co? i Stefek nadal żyje w kojcu-trochę większym...ale jednak-kojcu... Pani...już nie przyjeżdża tak często-przecież sprawa ucichła...Stefek żyje w kojcu... Quote
gluchypies Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Żal mi Stefka, mógł mieć dom... A tymczasem ciągle w kojcu... Taki pies się nie nadaje przecież do kojca, tylko na kanapę. Quote
gluchypies Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Czy coś się zmieniło w sytuacji Staffiego? Jest jakieś nowe info, co u niego?? Quote
Hope2 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Sytuacja Stafiego niestety bez zmian :( spróbuję o niego zapytać-niestety, Stowarzyszenie nie jest w stanie udzielić mi odpowiedzi :( jeśli sie uda, to może jakąś fotkę uda się zdobyć? Cały czas przeglądam gazety regionalne-w nadziei,że pojawi się ogłoszenie,że Stafi domku szuka... Quote
Hope2 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 To nie jest schronisko-to azyl, który swoja droga robi bardzo dużo dobrego-przyjmuje bezdomne psy, ratując je tym samym od wywózki do Miedar. Szukają im domów-sporo znaleźli... To prawda-psy mieszkają w kojcach-ale chyba to lepsze niż schron? Nie mam pojęcia dlaczego nie wydali Stafiego, nie rozumiem co się stało, ale naprawdę chcę wierzyć,że zwycięży rozsądek Quote
gluchypies Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Zaglądam do Staffiego z nadzieją na nowe wieści... Quote
Hope2 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 ja też trzymam rękę na pulsie... i szczerze powiedziawszy łapię się za głowę-co się dzieje? tu Azyl nie wydał psa do DS-bo NIE, gdzie indziej fundacja nie chce oddać psa-bo NIE, no i jeszcze gdzie indziej fundacja ściga psa nie pozwala na konieczną operację-bo TAK... o co w tym wszystkim chodzi? czy aby jeszcze o dobro psów? Quote
maarit Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 ...i znów przyleciałam na widok nowego wpisu. Źle się dzieje, gdzieś trafiłam na ten drugi przypadek (to chyba o sunię chodziło) a ten trzeci? Quote
Hope2 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 maarit napisał(a):...i znów przyleciałam na widok nowego wpisu. Źle się dzieje, gdzieś trafiłam na ten drugi przypadek (to chyba o sunię chodziło) a ten trzeci? ten trzeci na fb... Quote
maarit Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Hope2 napisał(a):ten trzeci na fb... Ech... Ciężko niektóre decyzje zrozumieć:shake: Quote
Hope2 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 maarit napisał(a):Ech... Ciężko niektóre decyzje zrozumieć:shake: bardzo ciężko...tym bardziej,że czasem nie sposób dojrzeć sens tych decyzji... Quote
gluchypies Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Jakieś nowe info jest może o Staffim?? Quote
Hope2 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 gluchypies napisał(a):Jakieś nowe info jest może o Staffim?? niestety-nic nowego nie wiem, ale dopytam wolontariuszki z Azylu. Sądzę jednak,że Stafi siedzi gdzie siedział-w końcu ucichło wokół niego...Stowarzyszenie się przeszeregowało-część osób odeszła...po wielu perturbacjach-jednak istnieje. Stafi uświadomił członkom Stowarzyszenia,że trzeba się zabezpieczać w umowy o tymczasowaniu...co jednak zmienia to w sytuacji Stafiego? moim zdaniem-nic...albo nie wiele. Stowarzyszenie nie ma wstępu na teren Azylu-bo NIE. Quote
gluchypies Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 No to bardzo przykra sytuacja, niestety :( Tak czy siak, życzę Staffiemu super domu. Mam nadzieję, że mu się szybko uda znaleźć! Quote
Recommended Posts