Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Wątek nadal nie przepisany...
Prezes zrezygnował z funkcji...w dużej mierze zdecydował o tym za sprawą Stefka...tak bardzo mu zależało (i nadal zależy) na tym,żeby ten cudny psiak miał dom...jednak Azyl tupnął nogą...powiedział-NIET!!!! i co? i Stefek nadal żyje w kojcu-trochę większym...ale jednak-kojcu...
Pani...już nie przyjeżdża tak często-przecież sprawa ucichła...Stefek żyje w kojcu...

• 1 month later...
Posted

Sytuacja Stafiego niestety bez zmian :( spróbuję o niego zapytać-niestety, Stowarzyszenie nie jest w stanie udzielić mi odpowiedzi :( jeśli sie uda, to może jakąś fotkę uda się zdobyć?

Cały czas przeglądam gazety regionalne-w nadziei,że pojawi się ogłoszenie,że Stafi domku szuka...

Posted

To nie jest schronisko-to azyl, który swoja droga robi bardzo dużo dobrego-przyjmuje bezdomne psy, ratując je tym samym od wywózki do Miedar. Szukają im domów-sporo znaleźli...
To prawda-psy mieszkają w kojcach-ale chyba to lepsze niż schron?

Nie mam pojęcia dlaczego nie wydali Stafiego, nie rozumiem co się stało, ale naprawdę chcę wierzyć,że zwycięży rozsądek

Posted

ja też trzymam rękę na pulsie...
i szczerze powiedziawszy łapię się za głowę-co się dzieje? tu Azyl nie wydał psa do DS-bo NIE, gdzie indziej fundacja nie chce oddać psa-bo NIE, no i jeszcze gdzie indziej fundacja ściga psa nie pozwala na konieczną operację-bo TAK...
o co w tym wszystkim chodzi? czy aby jeszcze o dobro psów?

Posted

maarit napisał(a):
...i znów przyleciałam na widok nowego wpisu.
Źle się dzieje, gdzieś trafiłam na ten drugi przypadek (to chyba o sunię chodziło) a ten trzeci?

ten trzeci na fb...

Posted

maarit napisał(a):
Ech... Ciężko niektóre decyzje zrozumieć:shake:

bardzo ciężko...tym bardziej,że czasem nie sposób dojrzeć sens tych decyzji...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

gluchypies napisał(a):
Jakieś nowe info jest może o Staffim??

niestety-nic nowego nie wiem, ale dopytam wolontariuszki z Azylu.
Sądzę jednak,że Stafi siedzi gdzie siedział-w końcu ucichło wokół niego...Stowarzyszenie się przeszeregowało-część osób odeszła...po wielu perturbacjach-jednak istnieje. Stafi uświadomił członkom Stowarzyszenia,że trzeba się zabezpieczać w umowy o tymczasowaniu...co jednak zmienia to w sytuacji Stafiego? moim zdaniem-nic...albo nie wiele.
Stowarzyszenie nie ma wstępu na teren Azylu-bo NIE.