szyszunia557 Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 To było z miłości zdrobnienie :loveu: Quote
Hope2 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 A niech on i hiopotam będzie-i tak jest piekny i wspaniały i cudowny i kochany :D Quote
Hope2 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 monika55 napisał(a):Czy "pierdołek" a szanse na dom? Tego jeszcze nie wiemy...ale mamy nadzieję na porozumienie z Pania blokujaca adopcje Quote
dorcia2 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 mam nadzieję, że Staffulek będzie miał ten swój wymarzony domek:roll: Quote
Hope2 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 dorcia2 napisał(a):mam nadzieję, że Staffulek będzie miał ten swój wymarzony domek:roll: my również mamy taka nadzieję... opcje sa dwie-albo zakochana Pani go adoptuje...albo pozwoli mu zacząć życie z nowym człowiekiem...nie dopuszczam do siebie myśli,że miałby do końca życia mieszkać w kojcu... Quote
Hope2 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Niestety-na temat Stafiego zapadła cisza :( nie ma go też w lokalnych gazetach-od dłuższego czasu pojawiało się jego zdjęcie z krótkim opisem w ogłoszeniach... nadal czekamy... Quote
szyszunia557 Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Moi drodzy, z przykrością muszę Wam powiedzieć, że jako członek Stowarzyszenia muszę zrezygnować z prowadzenia wątku Stefka :-( Sprawa została postawione na ostrzu noża i musimy odpuścić, inaczej konsekwencję poniosą inni podopieczni Azylu. Ciocia Hope2 przejmie wątek i wyjaśni w razie potrzeby bardziej szczegółowo. Wybaczcie... dziękuję wszystkim za zaangażowanie i dobre słowa, za chęć pomocy. Sprawa bardzo przykra i przyniosła spore komplikacje, łącznie z poważnym załamaniem zdrowia naszego Prezesa. Pozdrawiam Was gorąco :loveu: Quote
Hope2 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 No problem :) ja nie należe do Stowarzyszenia...i nie znają mnie w Azylu:evil_lol: tzn...znają, ale nie pamiętają-bo jako dziecko spędzałam w tamtej miejscowości wakacje-ale miałam zupełnie inaczej na nazwisko, trochę inaczej wyglądałam:diabloti: Postaram się w miarę możliwości o info o Stefku (w razie czego uruchomię moje dawne znajomości-ludzie nadal tam mieszkaja-a jak mieszkają, to widzą-a Stefek jest charakterystyczny :D ) Quote
złośnica93 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Że tak pieskowi się sytuacja skomplikowała... Quote
Hope2 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Wątek jeszcze nie przepisany :( Po cichutku napiszę,że w najbliższym czasie dostanę foto cudaczka ;) Quote
Hope2 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Oleno, tego to i ja nie wiem.... czas pokaże co dalej będzie Quote
Doda_ Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 ehh ja też nie wiem, czy on szuka domku czy nie... :( Quote
Hope2 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 A ja spokojnie czekam na ciąg dalszy...bo będzie na pewno :) jutro Wam wstawię nowiuśką foteczkę Stafiego-cholercia...im dłużej się na jego fotki gapię, tym bardziej mi serducho pika...ehhhh Quote
Hope2 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 W jednej z lokalnych gazet ukazało sie ogłoszenie Stefka, jako szukającego domu-ucieszyłam się-ale była to przed wczesna radość :( ogłoszenie poleciało przez pomyłkę, z przyzwyczajenia :( Nic to-czekamy dalej-w końcu musi i dla niego zaświecić słońce-nie może przecież spędzić całego życia w kojcu-choćby i największym ;) A oto Stafi w całej okazałości :) Quote
Hope2 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 złośnica93 napisał(a):Czyli Stafii jest do adopcji? Niestety nadal jest w zawieszeniu :( Quote
złośnica93 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Hope2 napisał(a):Niestety nadal jest w zawieszeniu :( Aaaa, bo po Twoim wcześniejszym poście myślałam, że tak. A wiadomo już kiedy będzie coś wiadomo...? Quote
Hope2 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 złośnica93 napisał(a):Aaaa, bo po Twoim wcześniejszym poście myślałam, że tak. A wiadomo już kiedy będzie coś wiadomo...? Na razie czekamy,aż emocje trochę opadną-bo na chwilę obecną nie do końca możliwa jest spokojna rozmowa...a kłótnie są nie wskazane i niczemu nie służą ;) Quote
Recommended Posts