Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorcia2 napisał(a):
mam nadzieję, że Staffulek będzie miał ten swój wymarzony domek:roll:

my również mamy taka nadzieję...
opcje sa dwie-albo zakochana Pani go adoptuje...albo pozwoli mu zacząć życie z nowym człowiekiem...nie dopuszczam do siebie myśli,że miałby do końca życia mieszkać w kojcu...

Posted

Niestety-na temat Stafiego zapadła cisza :( nie ma go też w lokalnych gazetach-od dłuższego czasu pojawiało się jego zdjęcie z krótkim opisem w ogłoszeniach...
nadal czekamy...

Posted

Moi drodzy, z przykrością muszę Wam powiedzieć, że jako członek Stowarzyszenia muszę zrezygnować z prowadzenia wątku Stefka :-( Sprawa została postawione na ostrzu noża i musimy odpuścić, inaczej konsekwencję poniosą inni podopieczni Azylu. Ciocia Hope2 przejmie wątek i wyjaśni w razie potrzeby bardziej szczegółowo. Wybaczcie... dziękuję wszystkim za zaangażowanie i dobre słowa, za chęć pomocy. Sprawa bardzo przykra i przyniosła spore komplikacje, łącznie z poważnym załamaniem zdrowia naszego Prezesa. Pozdrawiam Was gorąco :loveu:

Posted

No problem :) ja nie należe do Stowarzyszenia...i nie znają mnie w Azylu:evil_lol: tzn...znają, ale nie pamiętają-bo jako dziecko spędzałam w tamtej miejscowości wakacje-ale miałam zupełnie inaczej na nazwisko, trochę inaczej wyglądałam:diabloti:
Postaram się w miarę możliwości o info o Stefku (w razie czego uruchomię moje dawne znajomości-ludzie nadal tam mieszkaja-a jak mieszkają, to widzą-a Stefek jest charakterystyczny :D )

Posted

A ja spokojnie czekam na ciąg dalszy...bo będzie na pewno :)
jutro Wam wstawię nowiuśką foteczkę Stafiego-cholercia...im dłużej się na jego fotki gapię, tym bardziej mi serducho pika...ehhhh

Posted

W jednej z lokalnych gazet ukazało sie ogłoszenie Stefka, jako szukającego domu-ucieszyłam się-ale była to przed wczesna radość :( ogłoszenie poleciało przez pomyłkę, z przyzwyczajenia :(

Nic to-czekamy dalej-w końcu musi i dla niego zaświecić słońce-nie może przecież spędzić całego życia w kojcu-choćby i największym ;)

A oto Stafi w całej okazałości :)

Posted

złośnica93 napisał(a):
Aaaa, bo po Twoim wcześniejszym poście myślałam, że tak. A wiadomo już kiedy będzie coś wiadomo...?

Na razie czekamy,aż emocje trochę opadną-bo na chwilę obecną nie do końca możliwa jest spokojna rozmowa...a kłótnie są nie wskazane i niczemu nie służą ;)