Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia66']był go ktoś oglądać ?[/QUOTE]

Tak, byli państwo w zeszłą sobotę, zadzwonili do majuski i przyjechali go oglądnąć, ale że było powiedziane że musi być u nas jeszcze tydzień, to państwo powiedzieli że się zastanowią i będą dzwonić, byli z małą córką i bardzo im się podobał, pan pokazywał na komórce włości jakie by miał...kurcze nie wiem, może odstraszyliśmy ich tym tygodniem i znaleźli sobie innego, albo przestraszyli się wizyty PA i PA :shake:

Posted

[quote name='Agula99']No i co? nikt nie pyta o Mailo?? A ci państwo co byli go oglądać, też się nie odzywają?[/QUOTE]
Mnie się wydaje, że on dla pani był zbyt żywiołowy, chociaż dziewczynce bardzo się podobał. Ciekawe, czy nadal taki "gwałtowny" :diabloti:
Jutro się przekonam.

Posted

Mailo jest taki przygnębiony, jak widzi, że bawię się z Ząbikiem. Siedzi za tą siatką, taki smutny, wyciąga łapkę, i opiera pysio o murek :sad:
Mam nadzieję, że niedługo ktoś sensowny sie nim zainteresuje.

Posted

Dostałam takiego maila:
[FONT=Times New Roman]Dzień dobry,[/FONT]

[FONT=Times New Roman]rozważam z mężem przygarnięcie psa. Znalazłam ogłoszenie o psie Mailo z Boguchwały. Zainteresował mnie, bo jest trochę podobny do mojego wieloletniego psa, który zdechł dwa lata temu mając 17 lat. Mieszkamy w Suwałkach i zastanawiam się, czy w ogóle byłoby możliwe wysłanie psa z kimś, kto by akurat gdzieś jechał w te strony? My moglibyśmy odebrać psa na terenie województwa podlaskiego. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Proszę o odpowiedź,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]pozdrawiam[/FONT]

Przekierowałam na Majuske, myślę, że Pani zadzwoni. Ale odległość.:shake:

Posted

[quote name='karolciasz28']
[FONT=Times New Roman]jest trochę podobny do mojego wieloletniego psa, który zdechł dwa lata temu mając 17 lat. My moglibyśmy odebrać psa na terenie województwa podlaskiego. [/FONT]
[/QUOTE]

Naprawdę by mogli ? och wspaniale, nie musiałybyśmy jechać pod same drzwi. Szkoda komentować bo nerwów szkoda.

Posted

figa33 napisał(a):
jej , no co to się tam dzieje , w tej Boguchwale :diabloti:

Fuguniu kiedy do nas przyjeżdżasz ? zaproszenie ciągle aktualne. Jeśli chcesz być gwałcona to zbieraj się szybko :diabloti:.