maciaszek Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Oj, gabaryty to chyba nie - jest znacznie dłuższy i w ogóle inaczej zbudowany. Hmmm.... co w takim razie? Quote
maciaszek Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Też miałam taką koncepcję, ale jack russel terier ma łaty na całym ciele, a Aszek ma "kolorki" tylko na głowie, resztę ma kremową... Quote
Pianka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 maciaszek napisał(a):Też miałam taką koncepcję, ale jack russel terier ma łaty na całym ciele, a Aszek ma "kolorki" tylko na głowie, resztę ma kremową... No nie koniecznie, na wystawie widziałam nawet takie które miały jedną łate:eviltong: Quote
maciaszek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 No widzisz, nie wiedziałam, że i takie bywają. Człowiek się przez całe życie uczy :) Quote
maciaszek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 A dla mnie on jednak ma coś z welsh corgi. Zobaczcie. I Aszek Poza tym jest tak samo długi, tylko jest "szczuplejszy" i wyższy. Quote
Diana S Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jakie on ma fajowe uchole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sliczny.... Quote
maciaszek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 No i jakie macie zdanie na temat podobieństwa??? Quote
Diana S Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kasiu a jak idzie o Aszka ktos sie odezwal w sprawie niego???? tyle juz str. psiak nabija.... hopla:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Diano.... przecież wszystko jest napisane, tutaj, w wątku... Na razie cisza. Jak będę coś wiedziała to napiszę. Quote
Diana S Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nie o to mi chodzilo raczej czy ktos odezwal sie w sprawie Aszka....bo on to kochany psiaczek Quote
maciaszek Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Dzień dobry wszystkim w ten paskudny deszczowy dzień. Aszek z kolegami pewnie schował się w środku budynku i na wybieg nawet nie spogląda... Quote
bea_m Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 O ładnej godzinie Maciaszek dzień zaczyna. Ja już po obiedzie zmyłam. ;) Quote
maciaszek Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 A co to za szpiegowanie cioteczko Beo, hę??? :eviltong: :evil_lol: Dzień rozpoczęłam nieco wcześniej niż o 15.00, bo coś koło 11.00 :eviltong:, tylko nie od razu przybiegłam do Aszka :oops:. obiadu jeszcze nie jadłam...:shake: Zjem pewnie jak wrócę do domu, czyli... koło 23.00? Quote
bea_m Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :eviltong: Oj tam od razu szpiegowanie :eviltong: To źle że spotykamy się na wątkach? TY takie ładniaste psiaki wypatrujesz więc se za tobą łażę :eviltong: Quote
maciaszek Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 bea_m napisał(a)::eviltong: Oj tam od razu szpiegowanie :eviltong: To źle że spotykamy się na wątkach? TY takie ładniaste psiaki wypatrujesz więc se za tobą łażę :eviltong: To bardzo, bardzo dobrze, że się spotykamy :) Tym bardziej, że uwielbiam Twoje posty i nie dalej jak dziś rano mówiłam, że szkoda, że nie poznałam Cię osobiście... A za wypatrywanie psiaków... :oops: Szkoda tylko, że nie mam "smykałki" do wynajdywania im domków :shake: . Quote
bea_m Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 maciaszek napisał(a):To bardzo, bardzo dobrze, że się spotykamy :) Tym bardziej, że uwielbiam Twoje posty i nie dalej jak dziś rano mówiłam, że szkoda, że nie poznałam Cię osobiście... A za wypatrywanie psiaków... :oops: Szkoda tylko, że nie mam "smykałki" do wynajdywania im domków :shake: . Oj Maciaszek moje posty uwielbiać? :oops: A poznać się to i owszem. Bardzo fajno byłoby. Tylko ta odległość :placz: Smykałka na wynajdywanie domków jest u Ciebie. Tylko nie zawsze jest to proste :Rose: Quote
maciaszek Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 bea_m napisał(a):Oj Maciaszek moje posty uwielbiać? :oops: A poznać się to i owszem. Bardzo fajno byłoby. Tylko ta odległość :placz: Smykałka na wynajdywanie domków jest u Ciebie. Tylko nie zawsze jest to proste :Rose: Tak, tak Moja Droga, lubię czytać Twoje posty, ostatnio zwłaszcza te na bazarkach dla Fredzia ;) Quote
bea_m Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hmmm na bazarku Fredzia powiadasz :razz: . No wiesz. Do tanga trzeba dwojga. To i do pisania takich postów na licytacjii trzeba mieć dobrego, drugiego licytującego (pozdrowienia dla wujka MMI :loveu:) A i Ulii to zasługa. To ona wystawia takie przeciudniasie rzeczy na bazarek . A tak przy okazjii. Podrzucam Aszka :) Quote
Pianka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 W schronisku powiedzieli nam, że Aszek ma dom. Ponoć był w gazecie "Echo miasta" i był odzew:razz: Quote
maciaszek Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 W "Echu Miasta" były takie psy: http://katowice.echomiasta.pl/img/cache/118cfd10719f4b6f92b21d26969f09cf/KAT_192.pdf i żaden z nich nie jest Aszkiem... :( Myślę, że pani mogła pomylić tego z lewej z Aszkiem... Quote
Pianka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 W każdym bądź razie nie było go w schronisku. Sprawdzaliśmy:eviltong: Quote
maciaszek Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Wiem, wiem. Może w takim razie ktoś inny go wziął.... Oby tylko miał dobry domek. Quote
bea_m Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Taaa i MaCiaszek śmie twierdzić że nie ma ręki do szukania domków. Tylko spojrzała na psinę a już się komuś spodobał :) Quote
Recommended Posts