Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Też miałam taką koncepcję, ale jack russel terier ma łaty na całym ciele, a Aszek ma "kolorki" tylko na głowie, resztę ma kremową...

No nie koniecznie, na wystawie widziałam nawet takie które miały jedną łate:eviltong:

Posted

A co to za szpiegowanie cioteczko Beo, hę??? :eviltong: :evil_lol:
Dzień rozpoczęłam nieco wcześniej niż o 15.00, bo coś koło 11.00 :eviltong:, tylko nie od razu przybiegłam do Aszka :oops:.

obiadu jeszcze nie jadłam...:shake: Zjem pewnie jak wrócę do domu, czyli... koło 23.00?

Posted

:eviltong: Oj tam od razu szpiegowanie :eviltong: To źle że spotykamy się na wątkach? TY takie ładniaste psiaki wypatrujesz więc se za tobą łażę :eviltong:

Posted

bea_m napisał(a):
:eviltong: Oj tam od razu szpiegowanie :eviltong: To źle że spotykamy się na wątkach? TY takie ładniaste psiaki wypatrujesz więc se za tobą łażę :eviltong:

To bardzo, bardzo dobrze, że się spotykamy :) Tym bardziej, że uwielbiam Twoje posty i nie dalej jak dziś rano mówiłam, że szkoda, że nie poznałam Cię osobiście...
A za wypatrywanie psiaków... :oops: Szkoda tylko, że nie mam "smykałki" do wynajdywania im domków :shake: .

Posted

maciaszek napisał(a):
To bardzo, bardzo dobrze, że się spotykamy :) Tym bardziej, że uwielbiam Twoje posty i nie dalej jak dziś rano mówiłam, że szkoda, że nie poznałam Cię osobiście...
A za wypatrywanie psiaków... :oops: Szkoda tylko, że nie mam "smykałki" do wynajdywania im domków :shake: .

Oj Maciaszek moje posty uwielbiać? :oops: A poznać się to i owszem. Bardzo fajno byłoby. Tylko ta odległość :placz: Smykałka na wynajdywanie domków jest u Ciebie. Tylko nie zawsze jest to proste :Rose:

Posted

bea_m napisał(a):
Oj Maciaszek moje posty uwielbiać? :oops: A poznać się to i owszem. Bardzo fajno byłoby. Tylko ta odległość :placz: Smykałka na wynajdywanie domków jest u Ciebie. Tylko nie zawsze jest to proste :Rose:

Tak, tak Moja Droga, lubię czytać Twoje posty, ostatnio zwłaszcza te na bazarkach dla Fredzia ;)

Posted

Hmmm na bazarku Fredzia powiadasz :razz: . No wiesz. Do tanga trzeba dwojga. To i do pisania takich postów na licytacjii trzeba mieć dobrego, drugiego licytującego (pozdrowienia dla wujka MMI :loveu:) A i Ulii to zasługa. To ona wystawia takie przeciudniasie rzeczy na bazarek .

A tak przy okazjii. Podrzucam Aszka :)