Ewa i flatki Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Znowu pisze do Was z prosba o rade i pomoc: Karmel po krotkim pobycie w nowym domku zaczal wlazic wlascicelom na glowe i gryzc 14 letnia Natalke. Skontaktowalam sie z pania z Fundacji Canis, przez ktora Karmel trafil do mnie. Podeslala pana specjaliste od zachowan ale jego rady wiele nie pomogly. Pies jest agrsywny bez powodu, panstwo sie boja o corke. Karmel powinien trafic do samotnego pana z silnym charakterem, co nie znaczy brutala.Czy jest wogole szansa na dom dla niego, czy lepiej go uspic? Do mnie nie moze trafic na tymczas - Vanta ma cieczke a poza tym moje koty bardzo podupadly na zdrowiu po jego pobycie, nie moge ich narazac na "sciezke zdrowia" we wlasnym domu. Co radzicie, jezeli wogole jest na to rada :( Quote
Helga&Ares Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 o nie... tylko nie to a już było tak pięknie:(:( myślę, że warto szukać domku, a niżeli uśpić Quote
Recommended Posts