Kocurkotka Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 pojechałam po gwoooździe XD robiliśmy taras i zabrakło :D Quote
Kocurkotka Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 dziś wielkie sprzątanie i przy okazji segregowałam śmieci - plastiki szkło i papier z Papierem miałam wielki wór! masa kartonów w spiżarce i inne papierki tego samego dnia przyszła mi worek karmy Lukullus dla Cziki zawsze odrazu przesypuje do pojemnika i już opakowanie władowałąm do wora na papier i z tego i owego - patrzę która godzina - trzeba obiad zrobić ! zawiązuje worki i zostawiam - nie skończyłam sprzątać ;) zadzieram kiecę i lecę do sklepu wracam i co rozszarpany worek i rozszarpany worek na karmę XP WIEDZIAŁAM że coś wymyślą Krzykłam - "A kto to zrobił?!?!" to obie dupęcje podkuliły ogon i schowały się pod stół na szczęście worka mi nie było szkoda :p Quote
Kocurkotka Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 nie zabrałam psów bo był upał - i Oxa ma cieczkę :P Quote
Bolsbokser Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Hej, witam się :) Ja nie owczarkowa, chociaż miałam ONkę Whisky. Kilka lat temu odeszła za TM. Miała 17 lat ! Zaś w mojej okolicy jest taki sam duet :) BOS i ON, chyba dwie sunie :) Zapraszam do mojej bandy Joasia Quote
Kocurkotka Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 a u nas...zwierzyniec :D dorobiliśmy się 2 kotów Maine coon'a i że tak powiem dachóweczki znalezionej na ulicy ;) Quote
Kocurkotka Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 oraz jest u nas na przechowaniu pies moich rodziców - Pako prawie że brat Cziki :) jest po tym samym ojcu ale matka inna - i różnica 1,5 miesiąca :) 1 Quote
*Magda* Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 To ja chętnie przygarnę "dachowca" i Pako :) Quote
nadira Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Ale piękny Pako!!! Nie oddawaj rodzicom :D Quote
Kocurkotka Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Pako to wieczne dziecko 4 lata na karku a rozum szczeniaczka :D wczoraj wieczorem psy biegały luzem na polu i w drodze powrotnej do domu mamy po sąsiedzku dosyć zadziorną sunie owczarka pako podbiegł do płotu ja za nim bo już myślałam że będzie zadyma ale pako okazał się Amantem ;] zbajerował suczkę ona na początku szczekała ale pako ani jednego dźwięku z siebie nie wydał ;) Quote
Kocurkotka Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Duży to 7 miesięczny Jakash a to maleństwo to Figa ;) kociaki przytulaki Quote
Kocurkotka Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 ja dobrze wspominam wybieranie imienia dla Figi :D jak pojawiła sięw domu siedzimy na kanapie z narzeczonym i myślimy... On - "jak jej damy na imię?" Ja - "ja bym chciała Inka :3" ale tak patrzymy patrzymy na nią... ja - "A może Figa?" On - "Figa ? dlaczego" Ja - " A bo wygląda jak Figa z Makiem :D" i tak zostało ;) bo ma tak mieszane kolorki Quote
Paulina94 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Gratuluje powiększenia stadka :D Też mam maine coon'a - to wspaniałe koty :P Quote
Kocurkotka Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Pakusia już u nas nie ma odwiozłam go już do domku był z nami prawie 2 miesiące - mega pieszczoch i pierwszy raz jechał pociągiem ...aż 8 godzin dzielnie zniósł podróż choć strasznie mu się nudziło ;) zrobił nie lada furorę w pociągu bo wszedł pies jak lew ;) szkoda mi go bo moja siostra nie przykłada się do opieki nad nim - jedynie mój młodszy brat ale o teraz szkoła treningi ile może to zrobi zabiera go na spacery i przede wszystkim go karmi i sprząta po nim Bo pies należy do rodziców - Aktualnie pracują w Norwegii A u mnie był bo siostra i brat wyjechali na święta do nich i nie miał kto się nim zająć Lubię tego psa bo jest grzeczny i pieszczoszek z niego - ale za to straszna beksa ;) Quote
Kocurkotka Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 okazało siępo wszystkim że mam dodatkowego psa :D 1 Quote
Recommended Posts