Goldek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Magdalena1 napisał(a):Mam to samo :multi: Dwa numerki na jednego psa :evil_lol: zobaczymy co z tego wyniknie, może dam dwa razy psa do oceny :evil_lol: patrząc z innej strony mam podwójne szanse :lol: Rzeczywiście, szanse są podwójne... Nie pomyślałam o tym...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
deT Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Napiszcie gdzie ta wystawa sie odbywa o której godzini ,jakiś adres,bo jakoś nie umię się dodzwonić do związku nikt nie odbiera.Pomózcie:placz: pozdrawiam deT Quote
deT Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dzięki.jak ostatnio sprawdzałem to jeszcze nie było,ale widać ze sie starają. pozdrawiam deT Quote
aga616 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jest plan sędziowania:multi:: http://www.zkwp.d6.pl/wyst.2007_krajowa/Bedzin_2007_Plan_Sedziowania.doc Quote
La Lu Ruquezas Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Z tego co mi wiadomo w Oddziale był problem z komputerami. Teraz jest już prawidłowa i aktualna lista wystawców, wraz ze ZMIANĄ SĘDZIÓW! Quote
flashka-g Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ajaja sedziego mi zmienili i dwa psy mi sie pokrywaja w czasie..:roll: no nic zobaczymy jak to w praniu wyjdzie;) Quote
Błyskotka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 O matko :-o. Nas ocenia Yolanda Nagler - Magal :roll:. Pierwsze słyszę o takiej sędzinie :roll:. Quote
Kati Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 nam też zmienili sędziego, tzn. AST. :( A plan sędziowski super :evil_lol: Mamy tak: kl młodzieży 1 psy kl szczeniąt 1 kl młodzieży 6 Dalej już normalnie. :roll: Quote
cockermanka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A nam zmienili na polską sędzinę ! Zgłaszałam do zagranicznego sędziego...grrr..a żeby było śmieszniej,to Zvi Kupferberg będzie oceniał na wystawie - zaraz mnie szlag trafi:angryy: Quote
Błyskotka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 No mnie też trafi bo dowiadywałam sie o tym sędziu a teraz zmienili nam i znając życie to będę żałować że wybrałam Będzin a nie Nowy Targ. Quote
cockermanka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Błyskotka miałyśmy być na jednym ringu....:placz: Gdyby zmiana była z powodu nieobecności naszego sędziego,to ok.Ale nie będzie innych sędziów - a my mamy zmianę!:mad: :angryy: :shake: Quote
Alutka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Błyskotka napisał(a):O matko :-o. Nas ocenia Yolanda Nagler - Magal :roll:. Pierwsze słyszę o takiej sędzinie :roll:. ocenia ostro Quote
olaglowka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 cockermanka napisał(a):Błyskotka miałyśmy być na jednym ringu....:placz: Gdyby zmiana była z powodu nieobecności naszego sędziego,to ok.Ale nie będzie innych sędziów - a my mamy zmianę!:mad: :angryy: :shake: Miałyśmy być na tym samym ringu, mnie bedzie sedziowal Zvi Kupferberg :) Dostałam potwierdzenie. :):) Quote
Błyskotka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alutka napisał(a):ocenia ostro Mogę prosić o jakieś szczegóły :roll:. Cockermanko ale myślę że i tak się spotkamy :). Wiesz jak wygląda Sułtan to podejdź do mnie :). Quote
Alutka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 cockermanka;to [FONT=Arial napisał(a):Zvi Kupferberg będzie oceniał na wystawie - zaraz mnie szlag trafi:angryy: Nie martw się !my też mamy zagraniczną idiotkę .Jakoś to przeżyjemy ! Quote
Goldek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Sprawdzałam w skrzynce - nie ma potwierdzenia... Quote
cockermanka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 olaglowka napisał(a):Miałyśmy być na tym samym ringu, mnie bedzie sedziowal Zvi Kupferberg :) fakt! no tak...podebrałaś mi sędziego :evil_lol: Całe szczęście,że nie oceniała nas jeszcze p.Bogucka - ale nie zmienia to faktu,że powiem organizatorom,co o tym myślę :angryy: Quote
olaglowka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Najlepsze jest to ze najpierw idzie cos z VIII pozniej idzie cos z IX nastepnie X a na samym koncu sa pudle Numerki nie zgadzaja mi sie z planem sedizowania a czesc potwierdzenie wyglada tak: Komitet Organizacyjny wystawy.... nazwa psa rasa Treść do Uzupełnienia :D :D :D Sa 2 kupny jeden na katalog a drugi na niespodzianke :D :D :D Quote
Alutka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Błyskotka napisał(a):Mogę prosić o jakieś szczegóły :roll:.:). Błyskotko ! nic dodać nic ując. Zwraca uwagę na wszystko. Była ostra. Może się zmieniła, mnie sędziowała jakieś 4 lata temu w Katowicach. Przyjeżdza o ile się nie mylę z Izraela .:mad: Quote
Błyskotka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alutka napisał(a):Błyskotko ! nic dodać nic ując. Zwraca uwagę na wszystko. Była ostra. Może się zmieniła, mnie sędziowała jakieś 4 lata temu w Katowicach. Przyjeżdza o ile się nie mylę z Izraela .:mad: No tak w Będzinie będę mieć wystawę pełną wrażeń :diabloti:. Quote
Alutka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 olaglowka napisał(a): Treść do Uzupełnienia :D :D :D Sa 2 kupny jeden na katalog a drugi na niespodzianke :D :D :D Niespodzianka - rekompensata ! jest o k . Treść do usupełnienia ? też o k Quote
Magdalena1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 a mój psiak wciąż ma dwa numerki w jednej klasie, naprawdę :lol: tego jeszcze nie miałam, a dzowniłam i mówili,że będą poprawiać :roll: Quote
olaglowka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 cockermanka to moze sie podzielimy sedzia ?? Quote
Recommended Posts