ewa1000 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Czy można prosić o podanie linku, ja na swoim kompie tego nie widzę:placz: Quote
zuza i zwierzaki Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :loveu: z listy wystawcow nic nie wynika, wiec mozna spac spokojnie:loveu: nie ma rzsy ani nic przy nazwisku wystawcy - godziny dociekan zanim sie dojdzie chocby do ilosciowki Quote
Śnieżynka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 linku niestety nie da sie podac wejdz na strone zwiazku i nacisnij na informacje o wystawie i zjedz w dol najpierw sa sedziowei a potem wystawcy :) Quote
Franka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Talagia napisał(a):A mi dużo ta lista nie dała :/ Mnie rowniez ,moglo jej wcale nie byc bo juz widze pomylke :evil_lol: i tez bysmy przezyli.Pzdr. Quote
Natalia:) Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Jedyne co ona nam daje to można sprawdzić to to czy jesteśmy zgloszeni i ostatni numerek po prawej to numerek twjego psa :p Quote
flashka-g Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 mi tam bardziej plan sedziowania potrzebny:eviltong: ale bedziemy na pewno;) Quote
Shanara Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Natalia:) napisał(a):Jedyne co ona nam daje to można sprawdzić to to czy jesteśmy zgloszeni i ostatni numerek po prawej to numerek twjego psa :p jesli ostatni numerek to numer psa..oznacza to,że mój dog chyba będzie stał na ringu z jamnikami :evil_lol: mam nadzieje,że to jednak kolejność zgłoszeń a nie numer startowy ;) a jesli chodzi o stawki to na podstawie listy wystawców udało sie dogarzom stworzyć stawki..więc ja mam już "luzik" p.s. a na stronie stawek brak :p Quote
aga616 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Shanara napisał(a):jesli ostatni numerek to numer psa..oznacza to,że mój dog chyba będzie stał na ringu z jamnikami :evil_lol: mam nadzieje,że to jednak kolejność zgłoszeń a nie numer startowy ;) hhmmm - wg moich analiz to chyba jednak numer startowy;) bo numer wcześniej i numer później to na pewno psy z klasy młodzieży goldenowej:p Quote
marymek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Według moich analiz to nie są numery startowe, no bo psy pewnego właściciela to dwie różne rasy, a mają zaraz numerek po numerku :roll: Quote
Śnieżynka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 może tak sie rasy rozdzielaja, bo w grzywkach ostatnie numery to numery startowe i sie wszystko elegancko zgadza :) Quote
Błyskotka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Te numerki to są numerki z katalogu. Mi udało się stworzyć stawkę w mojej rasie i chyba nikogo nie pominęłam. No zobaczymy co to będzie :cool3:. Teraz trzeba czekać na plan sędziowania. Ciekawa jestem o jakich zmianach sędziowskich mówią :roll:. Quote
aga616 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 marymek napisał(a):Według moich analiz to nie są numery startowe, no bo psy pewnego właściciela to dwie różne rasy, a mają zaraz numerek po numerku :roll: pewnie tak się złożyło - i jedna rasa kończy się a druga zaczyna numer po numerze;) a może to ta sama rasa?? rany -nie ma co aż tak się zastanawiać - jedno pewne - to są na pewno numery startowe - bo widzę po właścicielach goldenów Quote
lidush Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mi też się udało złożyć część stawki więc jednak to są startowe numery a nie kolejność zgłoszeń. Ta wystawa to raczej duża nie będzie, ale może to i lepiej bo z roku na rok pojawiają się nowe wystawy , nowe oddziały a co za tym idzie jest większa konkurencja. Może dzięki temu, niektóre oddziały zaczną się bardziej starać i przychylnym okiem patrzeć na wystawców a nie traktować ich jak zło konieczne. Quote
cockermanka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Heh..no i są jakieś nieoczekiwane zmianyw obsadzie sędziowskiej.... :-( Albo jest taki bałagan w numerach,albo to nie są numery startowe...bo w cockerach angielskich byłoby 140 czarnych suk w szczeniętach...:cool3: Quote
aleb Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mam nadzieję, że nie będzie aż tak wielkich zmian w obsadzie sędziowskiej? :shake: Quote
Nugatowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Z wielką "euforia" :evil_lol: :evil_lol: zaczełam przeszukiwać stwakę I co się okazało Ze Ja z kl.championów i Talagia z klasy młodzieży wraz z innymi seterami będziemy biegać w Terierach :evil_lol: :evil_lol: Lub co najlepsze w molosach :evil_lol: :evil_lol: Skoro to numery startowe !!!!! Bo my mamy poczatek 39..... A pozostałe setery które odnalazłam 67...., 68..... :diabloti: Quote
olaglowka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Nugatowa napisał(a):Z wielką "euforia" :evil_lol: :evil_lol: zaczełam przeszukiwać stwakę I co się okazało Ze Ja z kl.championów i Talagia z klasy młodzieży wraz z innymi seterami będziemy biegać w Terierach :evil_lol: :evil_lol: Lub co najlepsze w molosach :evil_lol: :evil_lol: Skoro to numery startowe !!!!! Bo my mamy poczatek 39..... A pozostałe setery które odnalazłam 67...., 68..... :diabloti: Fajnie Macie :) bedziecie ladnymi terrierami :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
flashka-g Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 mnie ta nieoczekiwana zmiana w obsadzie sędziowskiej tez nurtuje:roll: mam nadzieje ze na wystawie organizacja bedzie działać o wiele sprawniej niz przed nia. Quote
Kati Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Nugatowa, 39... wypada chyba w dorosłych sukach amstaffach. :evil_lol: A może już w bulikach. :) Quote
Nugatowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kati napisał(a):Nugatowa, 39... wypada chyba w dorosłych sukach amstaffach. :evil_lol: A może już w bulikach. :) Buhahahaha Cockermanko możemy sobie rękę podać, Ja będę w bullowtych a Ty masz iście światową stawkę :evil_lol: :cool3: :-o Quote
Goldek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja wiem że was irytują moje posty, ale naprawdę muszą mieć niezły kocioł... Przypisali nam dwa numerki zamiast jednego!:crazyeye::-o Quote
Magdalena1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mam to samo :multi: Dwa numerki na jednego psa :evil_lol: zobaczymy co z tego wyniknie, może dam dwa razy psa do oceny :evil_lol: patrząc z innej strony mam podwójne szanse :lol: Quote
Recommended Posts