Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talagia napisał(a):
A mi dużo ta lista nie dała :/

Mnie rowniez ,moglo jej wcale nie byc bo juz widze pomylke :evil_lol: i tez bysmy przezyli.Pzdr.

Posted

Natalia:) napisał(a):
Jedyne co ona nam daje to można sprawdzić to to czy jesteśmy zgloszeni i ostatni numerek po prawej to numerek twjego psa :p

jesli ostatni numerek to numer psa..oznacza to,że mój dog chyba będzie stał na ringu z jamnikami :evil_lol:
mam nadzieje,że to jednak kolejność zgłoszeń a nie numer startowy ;)
a jesli chodzi o stawki to na podstawie listy wystawców udało sie dogarzom stworzyć stawki..więc ja mam już "luzik"
p.s. a na stronie stawek brak :p

Posted

Shanara napisał(a):
jesli ostatni numerek to numer psa..oznacza to,że mój dog chyba będzie stał na ringu z jamnikami :evil_lol:
mam nadzieje,że to jednak kolejność zgłoszeń a nie numer startowy ;)

hhmmm - wg moich analiz to chyba jednak numer startowy;) bo numer wcześniej i numer później to na pewno psy z klasy młodzieży goldenowej:p

Posted

Te numerki to są numerki z katalogu. Mi udało się stworzyć stawkę w mojej rasie i chyba nikogo nie pominęłam. No zobaczymy co to będzie :cool3:.
Teraz trzeba czekać na plan sędziowania. Ciekawa jestem o jakich zmianach sędziowskich mówią :roll:.

Posted

marymek napisał(a):
Według moich analiz to nie są numery startowe, no bo psy pewnego właściciela to dwie różne rasy, a mają zaraz numerek po numerku :roll:

pewnie tak się złożyło - i jedna rasa kończy się a druga zaczyna numer po numerze;) a może to ta sama rasa?? rany -nie ma co aż tak się zastanawiać - jedno pewne - to są na pewno numery startowe - bo widzę po właścicielach goldenów

Posted

Mi też się udało złożyć część stawki więc jednak to są startowe numery a nie kolejność zgłoszeń.
Ta wystawa to raczej duża nie będzie, ale może to i lepiej bo z roku na rok pojawiają się nowe wystawy , nowe oddziały a co za tym idzie jest większa konkurencja. Może dzięki temu, niektóre oddziały zaczną się bardziej starać i przychylnym okiem patrzeć na wystawców a nie traktować ich jak zło konieczne.

Posted

Heh..no i są jakieś nieoczekiwane zmianyw obsadzie sędziowskiej.... :-(

Albo jest taki bałagan w numerach,albo to nie są numery startowe...bo w cockerach angielskich byłoby 140 czarnych suk w szczeniętach...:cool3:

Posted

Z wielką "euforia" :evil_lol: :evil_lol: zaczełam przeszukiwać stwakę
I co się okazało
Ze Ja z kl.championów i Talagia z klasy młodzieży wraz z innymi seterami będziemy biegać w Terierach :evil_lol: :evil_lol: Lub co najlepsze w molosach :evil_lol: :evil_lol:
Skoro to numery startowe !!!!!

Bo my mamy poczatek 39.....
A pozostałe setery które odnalazłam 67...., 68.....

:diabloti:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Z wielką "euforia" :evil_lol: :evil_lol: zaczełam przeszukiwać stwakę
I co się okazało
Ze Ja z kl.championów i Talagia z klasy młodzieży wraz z innymi seterami będziemy biegać w Terierach :evil_lol: :evil_lol: Lub co najlepsze w molosach :evil_lol: :evil_lol:
Skoro to numery startowe !!!!!

Bo my mamy poczatek 39.....
A pozostałe setery które odnalazłam 67...., 68.....

:diabloti:

Fajnie Macie :) bedziecie ladnymi terrierami :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kati napisał(a):
Nugatowa, 39... wypada chyba w dorosłych sukach amstaffach. :evil_lol: A może już w bulikach. :)

Buhahahaha

Cockermanko możemy sobie rękę podać, Ja będę w bullowtych a Ty masz iście światową stawkę :evil_lol: :cool3: :-o

Posted

Mam to samo :multi:
Dwa numerki na jednego psa :evil_lol: zobaczymy co z tego wyniknie, może dam dwa razy psa do oceny :evil_lol: patrząc z innej strony mam podwójne szanse :lol: