Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goldek napisał(a):
Ciągle nic... Ja rozumiem że tam jest jakieś 1000 psów zgłoszonych a tę wystawę, ale dajcie spokój! Wiem że nie maja obowiązku publikowania stawki, tyle że dobrze byłoby się dowiedzieć czy mnie przyjęli... Nadal mam wątpliwości.
Ciągle nic.

Proszę cię goldek, wyluzuj w końcu :shake: Już wszyscy wiedzą, że chciałabyś stawkę.
A ja ciągle nie mam psa na młodego, noo ;) ;)

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
o matko kochana ;) No dobra, postaram się jakoś Cię zidentyfikować :) Może jak już podadzą stawkę, to po prostu podasz mi swój jakiś numerek i już :)

Ja jestem jedyna niepotwarzalna:evil_lol: :diabloti: ;) bede pod ringiem gzrywaczy z całym kennelem pewnie;)

Posted

Goldek wyluzuj :lol: ... ja ostatnio jechałam na wystawę na Słowacji, gdzie nie było ani przydziału sędziów do poszczególnych ras w grupie, ani żadnego planu sędziowania... nie wspominając o spisie wystawców :cool3: .

Posted

Nie mogę... Przede wszystkim nie mogłam się dodzwonić i dlatego się stresuję.
Po drugie, interesuje mnie stawka.
Po trzecie... Poprostu na bieżąco informuje Dogo;)
OK. Postaram się już nie pisać o tym...

Posted

Goldek napisał(a):

Cieszymy się, alee..jak informujesz na bieżąco, to o jakiś nowościach, a nie ciągle o tym, że chcesz stawkę, że nie wiesz czy jesteś przyjęta, że się nie dodzwaniasz, że panikujesz i się boisz :eviltong:

Posted

Goldek napisał(a):
Nie mogę... Przede wszystkim nie mogłam się dodzwonić i dlatego się stresuję.
Po drugie, interesuje mnie stawka.
OK. Postaram się już nie pisać o tym...

Ja sie własnie dodzwoniłam do oddziału. Wykaz psów na stronie bedzie po godzinie 21.00

Posted

Yoshko napisał(a):
Ja sie własnie dodzwoniłam do oddziału. Wykaz psów na stronie bedzie po godzinie 21.00

mi powiedzieli niestety to samo :shake: Już później nie mogli dać :P

Posted

sami napisali,że 24 lipca.......... do północy dadzą pewnie..........

EveL na młodego możesz wziąć moją DIANĘ !! w Rybniku szła całkiem nieźle!!

Posted

EveL napisał(a):
Proszę cię goldek, wyluzuj w końcu :shake: Już wszyscy wiedzą, że chciałabyś stawkę.
A ja ciągle nie mam psa na młodego, noo ;) ;)

a co to znaczy? ze nie masz psa na mlodego?? zglosilas sie i nie masz kogo wystawic?? jesli tak, to chetnie udostepnie moja dziewczynke z mlodziezy - sorki ale nie znam regulaminu mlodego prezentera:placz:

Posted

olapaco napisał(a):
potwierdzenia będą dopiero dzisiaj wysyłane priorytetem :), więc od jutra można sprawdzać skrzynki

Ojejej , jak znam pocztę to do mnie dojdzie w poniedziałek priorytet;)