pierozek_monika Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 lidush napisał(a):Czy ktoś, kto wysyłał zgłoszenie mailem otrzymał potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia? ja nic nie otrzymałam, chociaż prosiłam, ale wiem, że moje zgłoszenie dotarło, bo byłam w oddziale i widziałam na własne oczy Quote
lidush Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Do mnie nic nie dotarło, ale przed sekundą zadzwoniłam i już wiem, że zgłoszenie jest przyjęte:multi: Quote
Goldek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wiecie co? Ja to głupia jestem. Serio. Wydrukowaliśmy zgłoszenie, podpisaliśmy, a nie wysłaliśmy i gdybym dzisiaj przypadkiem nie zajrzała to byśmy się nie zgłosili. Przed chwilą wysłałam maila i jeszcze trzeba zapłacić. DObrze że zobaczyłam do którego przyjmują zgłoszenia... Quote
aleb Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Do mnie niestety jeszcze nie przyszło potwierdzenie na maila :( Chyba będę musiała do nich zadzwonić... Quote
Goldek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 aleb napisał(a):Do mnie niestety jeszcze nie przyszło potwierdzenie na maila :( Chyba będę musiała do nich zadzwonić... Ja na pewno. Nigdy nie wysyłałam tak późno zgłoszenia i chcę się upewnić. Quote
flashka-g Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 aleb napisał(a):Do mnie niestety jeszcze nie przyszło potwierdzenie na maila :( Chyba będę musiała do nich zadzwonić... na stronie jest napisane zeby kazde zgloszenie przez e-mail i fax potwredzac telefonicznie.. mysle ze teraz maja kocioł ze zgłoszeniami wiec radzilabym dzwonic niz wyczekiwac na mail;) Quote
Goldek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 flashka-g napisał(a):na stronie jest napisane zeby kazde zgloszenie przez e-mail i fax potwredzac telefonicznie.. mysle ze teraz maja kocioł ze zgłoszeniami wiec radzilabym dzwonic niz wyczekiwac na mail;) Ja też. Chyba zadzwonię dzisiaj... Quote
olaglowka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A ja wysylalam zgloszenie poczta, i wyslalam zgloszenie na młodego prezentera bo zapomnialam dolaczyc(meilem) i zapytalam czy moje zgloszeniea doszly, a tu sie okazuje ze nie - a zgloszenia wyslane poleconym Quote
Codik&Toffik Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dzwoniłem do zwiazku i zgłoszenia przedłużone do 19.07.2007 :cool3: Quote
olaglowka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A ja juz wczoraj dzwoniłam i zgłoszenia doszły :):) Quote
Goldek Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ja dzwonię w poniedziałek. Oby wszystko doszło! (my już opłaceni i zgłoszeni) Quote
flashka-g Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Codik&Toffik napisał(a):Dzwoniłem do zwiazku i zgłoszenia przedłużone do 19.07.2007 :cool3: wow:) chyba jest mało zgłoszen skoro organizatorzy biora na siebie zrobienie w tydzien katalogu i tych wszystkich bajerów;) tylko ciekawe kiedy bedzie spis wystawcow na stronie;) Quote
Błyskotka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Racja chyba mają mało zgłoszeń. Mogliby zrobić tak jak w zeszłym roku czyli dać na stronie stopniowo wykaz psów już przyjętych :cool3:. Quote
olapaco Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Po zamknięciu katalogu, na stronie będzie dostępny PLAN SĘDZIOWANIA i SPIS WYSTAWCÓW informacja ze strony oddziału Będzin :) Quote
rogacz Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Codik&Toffik']Dzwoniłem do zwiazku i zgłoszenia przedłużone do 19.07.2007 :cool3: Codik&Toffik podał błędną informację o przedłużeniu terminu przyjęć! Dla spóźnialskich, ostateczny termin zgłoszeń na będzińską wystawę mija we wtorek 17 lipca 2007 Notatka taka pojawiła się również na stronie związku :) Quote
pierozek_monika Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 nie wiem, czy widzieliście - oddział znowu przedłużył termin przyjmowania zgłoszeń - do 18-go Quote
Błyskotka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Matko ale oni skaczą z tym terminem :shake:. Pewnie rzeczywiście nie mają tylu zgłoszeń co w zeszłym roku. Quote
Goldek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Kurczę! Próbowałam się dodzwonić do Związku czy nam przyjeli zgłoszenie i czy doszła opłata i się nie da dodzwonić. A ja muszę być na tej wystawie! Jak nas nie przyjmą to nie wiem... Dzwoniłam wczoraj (choć niby Będzin jest w poniedziałki zamknięty) dzwoniłam dzisiaj... :oops: Nic nie mogę zrobić! A Wy się dodzwoniliście? Quote
attache Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Czy jedzie moze ktos z warszawy i mialby jedno miejsce??? Quote
cockermanka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Goldek napisał(a):Dzwoniłam wczoraj (choć niby Będzin jest w poniedziałki zamknięty) dzwoniłam dzisiaj... :oops: Nic nie mogę zrobić! A Wy się dodzwoniliście? Sorki...ale z kim chcesz rozmawiać - skoro oddział był zamknięty???:crazyeye: Ja wysłałam zgłoszenia zbiorówką :cool3: Quote
pierozek_monika Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Goldek, zadzwoń w ich godzinach pracy :cool3: Quote
lidush Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja dzwoniłam z pół godziny po zamknięciu oddziału i bez żadnych problemów się dodzwoniłam;) Quote
Goldek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A ja się wczoraj zagapiłam i ocknęłam się 5 po 20... i nie zadzwoniłam w efekcie... :shake: Muszę zadzwonić w piątek... Quote
Recommended Posts