Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lidush napisał(a):
Czy ktoś, kto wysyłał zgłoszenie mailem otrzymał potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?

ja nic nie otrzymałam, chociaż prosiłam, ale wiem, że moje zgłoszenie dotarło, bo byłam w oddziale i widziałam na własne oczy

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co? Ja to głupia jestem. Serio. Wydrukowaliśmy zgłoszenie, podpisaliśmy, a nie wysłaliśmy i gdybym dzisiaj przypadkiem nie zajrzała to byśmy się nie zgłosili. Przed chwilą wysłałam maila i jeszcze trzeba zapłacić.
DObrze że zobaczyłam do którego przyjmują zgłoszenia...

Posted

aleb napisał(a):
Do mnie niestety jeszcze nie przyszło potwierdzenie na maila :(
Chyba będę musiała do nich zadzwonić...

Ja na pewno. Nigdy nie wysyłałam tak późno zgłoszenia i chcę się upewnić.

Posted

aleb napisał(a):
Do mnie niestety jeszcze nie przyszło potwierdzenie na maila :(
Chyba będę musiała do nich zadzwonić...

na stronie jest napisane zeby kazde zgloszenie przez e-mail i fax potwredzac telefonicznie.. mysle ze teraz maja kocioł ze zgłoszeniami wiec radzilabym dzwonic niz wyczekiwac na mail;)

Posted

flashka-g napisał(a):
na stronie jest napisane zeby kazde zgloszenie przez e-mail i fax potwredzac telefonicznie.. mysle ze teraz maja kocioł ze zgłoszeniami wiec radzilabym dzwonic niz wyczekiwac na mail;)

Ja też. Chyba zadzwonię dzisiaj...

Posted

A ja wysylalam zgloszenie poczta, i wyslalam zgloszenie na młodego prezentera bo zapomnialam dolaczyc(meilem) i zapytalam czy moje zgloszeniea doszly, a tu sie okazuje ze nie - a zgloszenia wyslane poleconym

Posted

Codik&Toffik napisał(a):
Dzwoniłem do zwiazku i zgłoszenia przedłużone do 19.07.2007 :cool3:

wow:) chyba jest mało zgłoszen skoro organizatorzy biora na siebie zrobienie w tydzien katalogu i tych wszystkich bajerów;) tylko ciekawe kiedy bedzie spis wystawcow na stronie;)

Posted

[quote name='Codik&Toffik']Dzwoniłem do zwiazku i zgłoszenia przedłużone do 19.07.2007 :cool3:

Codik&Toffik podał błędną informację o przedłużeniu terminu przyjęć!

Dla spóźnialskich, ostateczny termin zgłoszeń na będzińską wystawę mija we wtorek 17 lipca 2007

Notatka taka pojawiła się również na stronie związku :)

Posted

Kurczę! Próbowałam się dodzwonić do Związku czy nam przyjeli zgłoszenie i czy doszła opłata i się nie da dodzwonić. A ja muszę być na tej wystawie! Jak nas nie przyjmą to nie wiem... Dzwoniłam wczoraj (choć niby Będzin jest w poniedziałki zamknięty) dzwoniłam dzisiaj... :oops: Nic nie mogę zrobić! A Wy się dodzwoniliście?

Posted

Goldek napisał(a):
Dzwoniłam wczoraj (choć niby Będzin jest w poniedziałki zamknięty) dzwoniłam dzisiaj... :oops: Nic nie mogę zrobić! A Wy się dodzwoniliście?

Sorki...ale z kim chcesz rozmawiać - skoro oddział był zamknięty???:crazyeye:
Ja wysłałam zgłoszenia zbiorówką :cool3: