Błyskotka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A ja tak sobie dzisiaj z ciekawości wchodzę na stronę oddziału i zmienili sędziów. Zmiany są w grupie 4,5 i 7 :roll:. Zamiast Guido Schafer ma nas oceniać Zvi Kupferberg. Gościu ma też inne rasy co nie za bardzo mnie cieszy :roll:. Zna ktoś tego sędziego ? Gr. IV - Małgorzata Lorenc - cała grupa Gr. V - Guido Schafer (D) - akita, alaskan malamute, akita amerykańska, buchund, finnish lapphund, pies grenlandzki, hokkaido, islandski szpic past., szpic fiński, karelski pies na niedz., kishu, łajki, elkhund, samoyed, siberian husky Gr. V - Zvi Kupferberg - (IZR) - pozostałe rasy z gr. V Gr. VII - Dorota Witkowska - wyżły angielskie Gr. VII - Małgorzata Lorenc - pozostałe rasy z gr. VII Konkurs Młodego Prezentera: Dorota Witkowska Quote
Błyskotka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='olaglowka']Zvi Kupferberg sedizuje pudle :) No to najwidoczniej będziemy na tym samym ringu ;). Kurcze poszukałam sobie wiadomości o tym sędziu i nie wiem czy jechać :roll:. W sumie nic nam nie grozi bo Mł Ch już mamy :cool3:. Jak myślisz Ola warto jechać ? Quote
agata :) Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Osz, nieładnie, wtedy będę w Amsterdamie. Cóż, pozostaje mi czekać do Zabrza :) Quote
olaglowka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Błyskotka warto jechac :) zawsze to sedzia jakis "inny" bo zagraniczny :)ja własnie dla tego jade,miałam jechac do Nowego Targu, ale jak widzialam ze ma nas sedziowac sedzina, ktora mnie oceniala rok temu w Bedzinie to nie warto :) Widziny sie w Będzinie :);p Quote
Błyskotka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No ja dzisiaj jeszcze zadzwonię do związku się upewnić czy to on rzeczywiście ocenia i jutro pojadę zgłosić Mł Ch do klasy młodzieży :evil_lol:. Nie ma jeszcze 15 miesięcy :lol:. Quote
flashka-g Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ciekawe czy az tyle chetnych bylo do oceny do p.Guido Shafera ze musieli rozdzielic:):) Ja bede i na ringu u p.Kupfenberga i p.Shafera i p.Radjuk:) Quote
pierozek_monika Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 flashka-g napisał(a):Ja bede i na ringu u p.Kupfenberga fajnie :) zgłoszenie jest w oddziale, ale muszę jeszcze uregulować należność... Jam myślisz, czy w oddziale podadzą stawkę jak już będą mieć zamknięte zgłoszenia? Quote
olaglowka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 flashka-g napisał(a):Ciekawe czy az tyle chetnych bylo do oceny do p.Guido Shafera ze musieli rozdzielic:):) Ja bede i na ringu u p.Kupfenberga i p.Shafera i p.Radjuk:) Szkoda ze nie masz miniatury albo toya :) Quote
Jagoodka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='olaglowka']Zvi Kupferberg sedizuje pudle :) i spaniele też... Quote
olaglowka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jagoodka napisał(a):i spaniele też... TO chyba wszyscy spoykamy sie dookola naszego rinngu :) Quote
flashka-g Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 pierozek_monika napisał(a):fajnie :) zgłoszenie jest w oddziale, ale muszę jeszcze uregulować należność... Jam myślisz, czy w oddziale podadzą stawkę jak już będą mieć zamknięte zgłoszenia? Hmm... szczerze nie pamietam czy byly stawki rok temu:) Ja wystawe wspominam milo:) Quote
flashka-g Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jagoodka napisał(a):i spaniele też... zobaczymy jaki bedzie plan sedziowania:) bo mozliwe ze z cocerami tez do niego trafie;) Quote
Jagoodka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 olaglowka napisał(a):TO chyba wszyscy spoykamy sie dookola naszego rinngu :) Chyba tak :) Fajnie bedzie :) Quote
cockermanka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='flashka-g']cocerami cocKerami ;) sorki,ale mam "kota" na tym punkcie... A my jeszcze nie zgłoszone...:cool3: Quote
Jagoodka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='cockermanka']cocKerami ;) sorki,ale mam "kota" na tym punkcie... A my jeszcze nie zgłoszone...:cool3: No to zglaszajcie!!! Na co czekacie?? Quote
Jagoodka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 cockermanka napisał(a):Na info czy Billton jedzie.... Aaaaaa, no to czekajcie :) Ale zawsze mozna przyjechac z Gaffuszką :loveu: Quote
cockermanka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nie,no bassco będzie,tylko czekam na info od Billa,żeby nie byli w tej samej klasie w razie czego. Zula nie chce Gaffci wystawiać :placz: Quote
pierozek_monika Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a ja już zgłoszona i zapłacona! :P mam prośbę cockermanko, zabierzesz metr krawiecki? wiesz po co :razz: Quote
cockermanka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='pierozek_monika']mam prośbę cockermanko, zabierzesz metr krawiecki? wiesz po co :razz: zabiorę - nawet kupiłam specjalnie drugi,żeby mieć go w wystawowym plecaku :cool3: Quote
Jagoodka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='cockermanka']Nie,no bassco będzie,tylko czekam na info od Billa,żeby nie byli w tej samej klasie w razie czego. Zula nie chce Gaffci wystawiać :placz: No to jeszcze macie troche czasu na zgłaszanie się ;) rzeczywiście - po co braciszkowie mają sobie konkurencje robić ;p zula czemu nie chcesz Gaffusi wystawiać?? To moja ulubienica, a juz tak dawno jej nie widziałam... Quote
Błyskotka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Jak wczoraj dzwoniłam do oddziału to powiedziano mi że będzie tak jak w zeszłym roku katalog. Quote
Recommended Posts