Goldek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A iwe ktoś coś kto wygrał 8 grupę? choćby rasa? Quote
JinnyAl Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 flashka-g napisał(a):a jakich finalow?:) ja tylko pamietam BOG I Owczarek australijski ( typ amerykanski) BOG II Czarny Terrier Rosyjski BOG III West Highland White Terrier BOG IV Jamnik Krotkowlosy miniaturowy BOG V Siberian HUsky BOG VI Beagle BOG VII Wyżeł Weimarski BOG VIII- ?? BOG IX Shih tzu BOG X Wilczarz Irlandzki BIS Czarny Terrier Rosyjski BIS Weteran Chart Afganski Ja wiem jeszcze, że: BIS Ras Polskich wygrał gończy polski :D Quote
flashka-g Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 aleb napisał(a):flashka-g a wiesz może jaki pies wygrał BOG VI i BOG II? Wystarczy chociaż numerek.. nie mam pojecia jak byl wybor grup to bylam jeszzce na ringu ze swoim pudlem.. wpadlam tylko na wybor grupy V z siberianem w ostatnim momencie. Potem po wyborach grup zaraz wchodzilam na bis weteranow a pozniej na BIS.. wszystko bylo takie zakrecone ze nawet nie bylo cxasu zerknac w katalog. Bardzo podobal mi sie wilczarz i owczarek australijski szkoda ze nie wygraly:loveu: :loveu: Quote
cockermanka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Goldek napisał(a):A iwe ktoś coś kto wygrał 8 grupę? choćby rasa? I - labrador retriever II - cocker spaniel angielski - Socery's Catch a Falling Star III - golden retriever :cool3: Quote
aleb Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 cockermanka nie wiesz czasem jaki labrador i golden wygrały? ;) Quote
panienkabubu Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 ten CTR z bisa był pieeeeekny :loveu::loveu::loveu::loveu: czemu nikt nie wstawia fotek? :cool3: Quote
aga616 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 tu są fotki: http://picasaweb.google.com/agnieszka.zemla/CWCBDZIN29072007 co prawda głównie mojego psa - ale może ktoś coś swojego znajdzie:p Quote
cockermanka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 aleb napisał(a):cockermanka nie wiesz czasem jaki labrador i golden wygrały? ;) nie wiem,ale sprawdzę na zdjęciach - może widać numery startowe...:cool3: Quote
flashka-g Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 aga616 napisał(a):tu są fotki: http://picasaweb.google.com/agnieszka.zemla/CWCBDZIN29072007 co prawda głównie mojego psa - ale może ktoś coś swojego znajdzie:p o i ja jestem jak przemawiam do cockerki:evil_lol: Quote
Błyskotka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 A pamięta ktoś jakie psy stanęły na BOG V ? Quote
Goldek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 cockermanka napisał(a):I - labrador retriever II - cocker spaniel angielski - Socery's Catch a Falling Star III - golden retriever :cool3: Dzięki:) aga116 - (taki jest twój login? Jakoś chyba pokręciłam) widziałam ciebie i Raptusa. Na wystawie. Ty chyba też mnie widziałaś, miałam tego zwariowanego psa który uciekał z ringu i był najgorszy w stawce suk młodzieży:) Quote
aga616 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Goldek napisał(a):Dzięki:) aga116 - (taki jest twój login? Jakoś chyba pokręciłam) widziałam ciebie i Raptusa. Na wystawie. Ty chyba też mnie widziałaś, miałam tego zwariowanego psa który uciekał z ringu i był najgorszy w stawce suk młodzieży:) właśnie nie oglądałam suk - młodzieży :p jakoś strasznie zakręcona byłam i nawet nie wiem kto w rezultacie wziął BOB-a.;) Quote
bety Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Błyskotka napisał(a):A pamięta ktoś jakie psy stanęły na BOG V ? I - Siberian Husky II - Akita Amerykańska III - Alaskan Malamute Czyli same wielkoludy z tej grupy Quote
Goldek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 aga616 napisał(a):właśnie nie oglądałam suk - młodzieży :p jakoś strasznie zakręcona byłam i nawet nie wiem kto w rezultacie wziął BOB-a.;) Buuu...:placz::placz::placz: nieważne. Siedziałam jakoś ze dwa miejsca za tobą. Czasami 3 bo ciągle gadałam z Martą (właścicielką Karmen) . Pozdrów Raptuska i podrap za uszkiem. Gordonka też, zapomniałam jak się nazywa. Quote
Błyskotka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 bety napisał(a):I - Siberian Husky II - Akita Amerykańska III - Alaskan Malamute Czyli same wielkoludy z tej grupy No i jak zobaczyłam jak wygląda sędzia i że jest chyba jedynie kilka lat starszy ode mnie to uznałam że nie Chowek w jego typie i pojechaliśmy do domu. Dobrze wytypowałam ;). Quote
cockermanka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Błyskotka napisał(a):No i jak zobaczyłam jak wygląda sędzia i że jest chyba jedynie kilka lat starszy ode mnie to uznałam że nie Chowek w jego typie i pojechaliśmy do domu. Dobrze wytypowałam ;). Oj..a może ,gdyby zobaczył Sułtana,to postawiłby go na pudle ? Nigdy nie wiadomo ... :cool3: Quote
Błyskotka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 cockermanka napisał(a):Oj..a może ,gdyby zobaczył Sułtana,to postawiłby go na pudle ? Nigdy nie wiadomo ... :cool3: No bo Sułtan to też wielkolud na swój wiek :cool3::lol:. Quote
zpr Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 bety napisał(a):I - Siberian Husky II - Akita Amerykańska III - Alaskan Malamute Czyli same wielkoludy z tej grupy Na BOG V stawiły sie tylko 4 psy, ostatni był samoyed :roll: Quote
Błyskotka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 zpr napisał(a):Na BOG V stawiły sie tylko 4 psy, ostatni był samoyed :roll: O matko :-o. Gdybym nie musiała 4 godziny czekać to też bym pewnie została. Przynajmniej bym się przebiegła :evil_lol:. Quote
cockermanka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No widzisz..nigdy nie wiadomo co będzie.... Quote
Błyskotka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 cockermanka napisał(a):No widzisz..nigdy nie wiadomo co będzie.... No ale co było w Raciborzu na juniorach. Wyszły w sumie 3 psy, sędzia mógł wybrać 3 psy a nam podziękował :diabloti:. Przynajmniej na grupie sędzia chociaż po dotykał :cool3:. Quote
bety Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Błyskotka napisał(a):No i jak zobaczyłam jak wygląda sędzia i że jest chyba jedynie kilka lat starszy ode mnie to uznałam że nie Chowek w jego typie i pojechaliśmy do domu. Dobrze wytypowałam ;). Nie wiem w jakim wieku jesteś ;) - ale jeśli masz na myśli sędziego z Niemiec - to z tego co wiem został zmieniony na kogoś innego bo nie miał uprawnień na całą 5 grupę. Pzdr Quote
Błyskotka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 bety napisał(a):Nie wiem w jakim wieku jesteś ;) - ale jeśli masz na myśli sędziego z Niemiec - to z tego co wiem został zmieniony na kogoś innego bo nie miał uprawnień na całą 5 grupę. Pzdr No bo Chowów nie oceniał. A kto wybierał V grupę ? A ja jestem po 20 tce i sędzia wyglądał mi też coś koło tego. Quote
flashka-g Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Błyskotka napisał(a):No i jak zobaczyłam jak wygląda sędzia i że jest chyba jedynie kilka lat starszy ode mnie to uznałam że nie Chowek w jego typie i pojechaliśmy do domu. Dobrze wytypowałam ;). nie wiek swiadczy o wiedzy sędziego... ozatym sedziowal pan Rosenberg wybor BOG V- Guido nie ma uprawnien na wybory całej grupy;) Quote
Anna. Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 flashka-g napisał(a): Bardzo podobal mi sie wilczarz i owczarek australijski szkoda ze nie wygraly:loveu: :loveu: Dziękuję w imieniu wilczarza :) nasza mała fotorelacja z Będzina : http://www.republika-marzen.pl/galerie/Bedzin_07/index.htm Quote
Recommended Posts