anushka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 gratuluję wszystkim zadowolonym i mniej zadowolonym,myśmy niestety nie dotarły mimo że mieszkamy rzut beretem,że potwierdzenie przyszło z przekręconym totalnie nazwiskiem :loveu: jakieś takie amerykańskie mi zrobili :loveu: ale siła wyższa,Cyniucha się totalnie zatruła,brała kroplówki i jakoś nie w głowie mi była wystawa :roll: poza tym Flashka gratuluję szczególnie pudelkowi :loveu: kiedys na grzywaczach śledziłam wasze postępy na bieżąco ;) jestem pod wrażeniem :razz: Quote
cockermanka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Goldek napisał(a):Tata był... A gdzie byłaś? Jakie miałaś psy, bo akurat spanielom się przyglądałam, a goldenom już mniej... Prawie zaraz obok Was,po lewej stronie - pawilon z zielonym dachem i biało zielonymi nóżkami. U nas było sporo cockerów pod dachem,bo zawsze zaprzyjaźnione się tez lokują - były więc - niebiesko srebrny pies i czarna suczka - najczęściej spały w klatce lub na stole trzymerskim - był czarny-podpalany pies i czarna sunia (zaprzyjaźnione). Wcześniej jeszcze były springery angielskie i niebiesko-srebrny ciemny cocker ;) . A ja to taka blond czarownica w długiej brązowej spódnicy i brązowej bluzce:evil_lol: No to albo Tata musi psicę wystawiać,albo musi wcześniej zniknąć jej z pola widzenia,bo w ten sposób zawsze Magia będzie do Niego ciągnęła i położy Ci każdą wystawę...:roll: W naszej rasie bałagan na ringu był naprawdę spory. Byłam też bardzo zdziwiona,że sekretarz nie ma protokołu,na którym wpisuje wszystkie oceny i tytuły...:roll: Katalog to totalna porażka - same błędy...:angryy: Ogólnie z wystawy nie jestem zadowolona,szczególnie,że nie sędziował nas sędzia do którego się zgłosiłyśmy,no i ten bałagan.... jedeynym plusem było bardzo miłe towarzystwo...ha! i wreszcie poznałam Błyskotkę i wymiziałam pieknego Sułtana :loveu: My skromniutko - młody dosk,a psica CWC i NDSwR. Quote
Guest Reyes Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 flashka-g napisał(a):bo to byla jego pierwsza wystawa w życiu:evil_lol: Wow ... Hihihihi gratuluje debiutu w takim razie :D Quote
olapaco Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 TANANA napisał(a):Gratulacje :) szczegolnie dla debiutującego ;) weterana ! to my sie też pochwalimy Unkasa syn YAVERIK z Radockiej Góry jako 6 dziecko ukończył dorosły championat :D a Unkas (wersja "sumo" ;) ) BOB, III BOG ; jesli ktoś ma foto z wyborów BOG V ładnie prosimy A czy Wy nie mieliście malutkich Huskych ( czarnego i brązowego ) i nie byliście rozłożeni na przeciwko koca, przy którym leżał rottweiler? Quote
Shanara Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):Do guzika się je przyczepia. Gorzej jak ktoś nie miał guzików... Może na potwierdzeniu powinni dopisać "P.S." "Proszę założyć bluzkę z guzikami" :evil_lol: ja nie miałam ani jednego guzika :cool3: ..i rozważałam już zatknięcie sobie numerka za dekolt :evil_lol: ...na szczęście znalazłam w torbie spinkę córki i jakoś udało mi sie przymocować to cholerstwo . Quote
olaglowka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 cockermanka napisał(a):Prawie zaraz obok Was,po lewej stronie - pawilon z zielonym dachem i biało zielonymi nóżkami. U nas było sporo cockerów pod dachem,bo zawsze zaprzyjaźnione się tez lokują - były więc - niebiesko srebrny pies i czarna suczka - najczęściej spały w klatce lub na stole trzymerskim - był czarny-podpalany pies i czarna sunia (zaprzyjaźnione). Wcześniej jeszcze były springery angielskie i niebiesko-srebrny ciemny cocker ;) . A ja to taka blond czarownica w długiej brązowej spódnicy i brązowej bluzce:evil_lol: No to albo Tata musi psicę wystawiać,albo musi wcześniej zniknąć jej z pola widzenia,bo w ten sposób zawsze Magia będzie do Niego ciągnęła i położy Ci każdą wystawę...:roll: W naszej rasie bałagan na ringu był naprawdę spory. Byłam też bardzo zdziwiona,że sekretarz nie ma protokołu,na którym wpisuje wszystkie oceny i tytuły...:roll: Katalog to totalna porażka - same błędy...:angryy: Ogólnie z wystawy nie jestem zadowolona,szczególnie,że nie sędziował nas sędzia do którego się zgłosiłyśmy,no i ten bałagan.... jedeynym plusem było bardzo miłe towarzystwo...ha! i wreszcie poznałam Błyskotkę i wymiziałam pieknego Sułtana :loveu: My skromniutko - młody dosk,a psica CWC i NDSwR. Czaem wpadał do Was srebrny pudel :):evil_lol: :cool3: :diabloti: Quote
cockermanka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 olaglowka napisał(a):Czaem wpadał do Was srebrny pudel :):evil_lol: :cool3: :diabloti: Wiedziałam,ze o jakichś WAŻYCH gościach zapomniałam,ech ta skleroza :shake: - przepraszam - tak! wpadała najpiękniejsza srebrna pudelka,całuśna i mizialska :loveu: i nawet mamy to uwiecznione na zdjęciach :cool3: Quote
flashka-g Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Cynia napisał(a):gratuluję wszystkim zadowolonym i mniej zadowolonym,myśmy niestety nie dotarły mimo że mieszkamy rzut beretem,że potwierdzenie przyszło z przekręconym totalnie nazwiskiem :loveu: jakieś takie amerykańskie mi zrobili :loveu: ale siła wyższa,Cyniucha się totalnie zatruła,brała kroplówki i jakoś nie w głowie mi była wystawa :roll: poza tym Flashka gratuluję szczególnie pudelkowi :loveu: kiedys na grzywaczach śledziłam wasze postępy na bieżąco ;) jestem pod wrażeniem :razz: Wow ... Hihihihi gratuluje debiutu w takim razie :-D Dzieki Dzieki:oops: :multi: :multi: pewnie dlatego ze debiutujacy wteeran to go wsadzili do klasy honorowej:evil_lol: w koncu gość honorowy:P Quote
flashka-g Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ma ktos jakieś zdjęcia z BOG V i Bis Weteran? Quote
Goldek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 cockermanka napisał(a):Prawie zaraz obok Was,po lewej stronie - pawilon z zielonym dachem i biało zielonymi nóżkami. U nas było sporo cockerów pod dachem,bo zawsze zaprzyjaźnione się tez lokują - były więc - niebiesko srebrny pies i czarna suczka - najczęściej spały w klatce lub na stole trzymerskim - był czarny-podpalany pies i czarna sunia (zaprzyjaźnione). Wcześniej jeszcze były springery angielskie i niebiesko-srebrny ciemny cocker ;) . A ja to taka blond czarownica w długiej brązowej spódnicy i brązowej bluzce:evil_lol: No to albo Tata musi psicę wystawiać,albo musi wcześniej zniknąć jej z pola widzenia,bo w ten sposób zawsze Magia będzie do Niego ciągnęła i położy Ci każdą wystawę...:roll: W naszej rasie bałagan na ringu był naprawdę spory. Byłam też bardzo zdziwiona,że sekretarz nie ma protokołu,na którym wpisuje wszystkie oceny i tytuły...:roll: Katalog to totalna porażka - same błędy...:angryy: Ogólnie z wystawy nie jestem zadowolona,szczególnie,że nie sędziował nas sędzia do którego się zgłosiłyśmy,no i ten bałagan.... jedeynym plusem było bardzo miłe towarzystwo...ha! i wreszcie poznałam Błyskotkę i wymiziałam pieknego Sułtana :loveu: My skromniutko - młody dosk,a psica CWC i NDSwR. Widziałam Cię. Widziałam suczkę:) Wypoczywał sobie w klatce po ocenie. I chyba w Nowym Targu też byłaś???? Ulokowałaś się obok nas, z tego co pamiętam... A co do bałaganu, to w katalogu zwariowali, napisali "Donna z Wyspy Bejmy" (poprawnie) i "Donnę z Wyspy Mgieł". Nie wiem skąd oni ten przydomek wzięli, myślałam że się udławię ze śmiechu... :):):) Quote
Błyskotka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Kapka22 jak to ty stoisz z tym haskim na Bisie juniorów to to ja byłam tą dziewczyną co podeszła do Ciebie i pytałam się o sędziego :cool3:. Cockermanko również miło było cię poznać :multi:. Uwaga niech każdy sobie sprawdzi w karcie oceny czy ma poprawny numer rodowodu. Ja wczoraj siedzę w domu i wszystko przeglądam i numer mi się nie spodobał. Sprawdzam i jest przekręcony :mad:. Wystawa bardziej mi sie podobała w zeszłym roku pod względem organizacji. Quote
Goldek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 cockermanka napisał(a):Tak,w Nowym Targu też byłyśmy ;-) Widziałam Cię:) Na Waszym "stoisku" był jeden czarny piesek (lub suczka, nie wiem kogo) co słyszałam że przyszedł na wystawę tylko żeby nie zapomnieć jak się chodzi na wystawach, a zagarnął wszystko:) Podpalanego też widziałam, ale tylko w Będzinie. Quote
olaglowka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Błyskotka napisał(a): Wystawa bardziej mi sie podobała w zeszłym roku pod względem organizacji. Dokladnie!! Cockermanka milo bylo Cie poznac :) Quote
warg2003warg Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :lol: A nam gospodarz ringu wydawał z nr agrafki. Quote
Goldek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 warg2003warg napisał(a)::lol: A nam gospodarz ringu wydawał z nr agrafki. A nam nie...:placz: Przypięłam sobie numerek dzięki temu że miałam gumki od karimaty, tak to nie wiem co bym zrobiła... Quote
cockermanka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Goldek napisał(a):Widziałam Cię:) Na Waszym "stoisku" był jeden czarny piesek (lub suczka, nie wiem kogo) co słyszałam że przyszedł na wystawę tylko żeby nie zapomnieć jak się chodzi na wystawach, a zagarnął wszystko:) Podpalanego też widziałam, ale tylko w Będzinie. Tak :cool3: to była nasza Arabellka :evil_lol: (wczoraj wybiegała sobie CWC i NDSwR) Podpalany to Horacy, piesek znajomych i rzeczywiście nie było go w N.T. PS."stoisko" to całkiem dobre określenie ;) - zazwyczaj panuje u nas ruch,jak w ulu :evil_lol: Quote
Goldek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 cockermanka napisał(a): PS."stoisko" to całkiem dobre określenie ;) - zazwyczaj panuje u nas ruch,jak w ulu :evil_lol: Zauważyłam właśnie... Szczególnie obserwowałam CIę w NT. Przed wystawą u was ruch... Przystrzyganie, pudrowanie (no, może trochę przesadziłam), wyczesywanie... Quote
cockermanka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 No,fakt - pudrowania nie było:eviltong: - ale zawsze znajdzie się coś do poprawienia :cool3:. Quote
Goldek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 cockermanka napisał(a):No,fakt - pudrowania nie było:eviltong: - ale zawsze znajdzie się coś do poprawienia :cool3:. Widać było.;) "Zawsze znajdzie się coś do poprawienia" - to może Magię trochę poprawisz? Tyle że u niej trzeba zachowanie....:shake: Quote
Goldek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Kati napisał(a):Kto doczekał do finałów? Ma ktoś wyniki? Ja niestety nie... Zwiałam szybko... Quote
cockermanka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Goldek napisał(a):Widać było.;) "Zawsze znajdzie się coś do poprawienia" - to może Magię trochę poprawisz? Tyle że u niej trzeba zachowanie....:shake: Heh..nie jestem specjalistka od przygotowania wystawowego glodenów...:roll: a z zachowaniem sobie poradzisz,tylko musisz popracować...i opracować strategię ;) Quote
flashka-g Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Kati napisał(a):Kto doczekał do finałów? Ma ktoś wyniki? a jakich finalow?:) ja tylko pamietam BOG I Owczarek australijski ( typ amerykanski) BOG II Czarny Terrier Rosyjski BOG III West Highland White Terrier BOG IV Jamnik Krotkowlosy miniaturowy BOG V Siberian HUsky BOG VI Beagle BOG VII Wyżeł Weimarski BOG VIII- ?? BOG IX Shih tzu BOG X Wilczarz Irlandzki BIS Czarny Terrier Rosyjski BIS Weteran Chart Afganski Quote
aleb Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 flashka-g a wiesz może jaki pies wygrał BOG VI i BOG II? Wystarczy chociaż numerek.. Quote
Recommended Posts