panienkabubu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 DLa tych, którzy jeszcze nie wyjechali, wprawdzie ja z Sosnowca, ale do Będzina rzut beretem - w nocy lało jak z cebra, ale dzisiaj już pięknie świeci słońce, nad Będzinem są chmury, ale kłębiaste (:hmmmm: chyba tak się nazywają:evil_lol:) w każdym razie chodzi mi o to, że są jasne i małe :evil_lol: także zakładam, że padać nie będzie, bo nie ma z czego :) no nic powodzenia wszystkim, obyśmy się wszyscy spotkali na BISie :evil_lol: Quote
Natula Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Talagia napisał(a): Rozumiem, ze jest klasa szczeniąt ale psy, ktore teraz maja okolo 3 miesiecy zalapia sie na 1-2 wystawy w szczeniakach ( o ile ktos ma blisko) :) A niestety jesli ktos ma ambicje wystawowe to pies od malego powinien byc obyty z ringiem... Własnie jestem w takiej samej sytuacji jak ty,mała ma teraz 2,5 miesiąca i w szczeniakach bedzie tylko w Kielcach, a klubówke mamy w Poznaniu i jej bedzie brakować 5 dni do szczeniaków to bedzie w baby. Ale to żeby jja brac do będzina to był głupi pomysł POWODZENIA WSZYSTKIM Quote
marymek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja zaraz wyjeżdżam, do zobacznia na wystawie, i powodzenia ;-) Quote
Goldek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Właśnie wróciłam z wystawy. Nie ma za bardzo czym się chwalić. Kolejne bdb... Właściwie to mamy super opis, ale za to Magia zachowywała się jak... Trudno, może następnym razem będzie lepiej...:/ Quote
Błyskotka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Sułtan w Będzinie Zw Mł, NJwR i BOB :multi::multi::multi::multi:. [SIZE=2] Sędzina miła, sympatyczna i dość ostra w ocenianiu. Mój psiak wyszedł z ringu jedyny z ocena doskonałą i nie miał z kim wyjść na porównanie o rasę. Quote
Talagia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Raven w stawce, ktora nas baaaardzo martwiła zdobył Zw Mł !!! :multi::multi::multi: Quote
Agasia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Talagia napisał(a):Raven w stawce, ktora nas baaaardzo martwiła zdobył Zw Mł !!! :multi::multi::multi: Brawo! :multi: Jak wyniki innych anglisiow? Quote
Goldek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wszystkim gratuluję:) Mogę podać wyniki goldenów: I. Britney Saltus II. Amazing White Princess Firstfield III. Luna Gwiazda Dawida IV. Karmen Gwiazda Dawida 5/5 Donna z Wyspy Bejmy:/ Quote
Dorota_Fiszer Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A znasz moze jakies inne wyniki goldenow ? Quote
JustynaJK Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 też wróciłam już z wystawy,gdzie dziś kibicowałam znajomym tylko ale w-wa chyba jeszcze trwa Quote
Talagia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Agasia napisał(a):Brawo! :multi: Jak wyniki innych anglisiow? psy- mlodziez I Raven White Magenta - zw mł II Orange Prince Lordsett III Amar Retes-Zanto IV Bournehouse Royal Dreamer psy - championow I Midoz Lordsett - BOB II Casanowa z Magurskiej Doliny suki - mlodziez I Rivka Magenta - zw mł nie wiem jak poszlo suce w szczeniakach i suce w championach, ale starsza brala udzial w porownaniu o BOBa wiec mysle, ze dobrze :) Quote
Kati Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja niedawno wróciłam, ale na finałach nie zostałam. Wystawę zaliczam do udanych. A moje zwierzaki tez sie cieszą z prezentów. :D Amstaffka, której kibicowałam dostała "dobry" opis - wszystko ma dobre (ale to raczej wina tłumacza :evil_lol: ), ocenę doskonałą i zw. młodzieży (na 6 suk). Bardzo sie ciesze z jej wygranej, szczególnie, że poprzednia ocena przez tego siedziego nie była zbyt fajna. Quote
Agasia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Talagia napisał(a):psy- mlodziez I Raven White Magenta - zw mł II Orange Prince Lordsett III Amar Retes-Zanto IV Bournehouse Royal Dreamer psy - championow I Midoz Lordsett - BOB II Casanowa z Magurskiej Doliny suki - mlodziez I Rivka Magenta - zw mł nie wiem jak poszlo suce w szczeniakach i suce w championach, ale starsza brala udzial w porownaniu o BOBa wiec mysle, ze dobrze :) Dzieki :) Faktycznie klase miałaś jak na angliki obsadzoną ładnie - buziaki dla Ravena :loveu: Quote
Natula Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wie ktoś coś o BISach? Głównie Szczeniąt,Juniorów i II Grupy i wystawy? Quote
Guest Reyes Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jejku ale wystawa!! Ciśnienie mi jeszcze nie opadło !!! Prezentowany przezemnie posokowiec :AS Wirażka z Pruchnej Lok.1 CWC BIS o.Będzin & BIS Użytkowych !!! Quote
panienkabubu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Totalna dezorganizacja na tej wystawie, sędziowanie zaczęło się przed 11 i to nie tylko na ringu z bernardynami. Ja mam zdjęcia, ale tylko bernardynów ;) BIS szczeniąt wziął Bokser, BIS Juniorów oceniany był aż po grupach także tego nei wiem. Za to gratuluję Ali Nowak i jej siostrze za zdobycie II miejsca w MP :) Błyskotka, mam białego chow chow na zdjęciach z finałów, jestes zainteresowana? Quote
olaglowka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Reyes Gratulacje Gratulacje dla Wszystkich Organizacja wystawy Fatalna Za to jestem zadowolona z Wynikow : Lisa De La Vega Raciborski Puch FCI - pudel toy - CWC&BOS&BOB Megi Raciborski Puch FCI -pudel miniaturowy- CWC&BOC&BOB Arvana Hulczyńska Zgraja - seayham terrier- CWC&BOS&BOB Podziekowanie dla Reyes za pomoc w Wystawianiu Gdy były wybory grup do my przy ok 5 grupie dopiero na ring wchodzilysmy :( Quote
Błyskotka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 panienkabubu napisał(a):Błyskotka, mam białego chow chow na zdjęciach z finałów, jestes zainteresowana? Mam jego zdjęcia ale dziękuję za pamięć :). A zdobył on coś na bis szczeniąt ? Quote
panienkabubu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Błyskotka napisał(a):Mam jego zdjęcia ale dziękuję za pamięć :). A zdobył on coś na bis szczeniąt ? Nic nie zdobył:) Quote
Recommended Posts