Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka napisał(a):
No tak w Będzinie będę mieć wystawę pełną wrażeń :diabloti:.

Nie będzie się nam nudziło :evil_lol:

Magdalena1 napisał(a):
a mój psiak wciąż ma dwa numerki w jednej klasie,

Prawdopodobnie większość z nas tak będzie miała, ponieważ mieli błędy
w kolejności i musieli zmienić . Ja jeszcze potwierdzenia nie mam. Ale są
nowe numery - zmienione przy spisie wystawców. Sprawdz ten nowy będzie aktualny .:roll:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Mogę prosić o jakieś szczegóły :roll:.

Nas kiedyś ta sędzia sedziowała w Opolu i wspomnienia mamy bardzo miłe (i nie zdobyliśmy 2 x złoto, żeby nie było ;))

Alutka napisał(a):
my też mamy zagraniczną idiotkę .

:crazyeye:

Magdalena1 napisał(a):
a mój psiak wciąż ma dwa numerki w jednej klasie, naprawdę :lol: tego jeszcze nie miałam, a dzowniłam i mówili,że będą poprawiać :roll:

Taką informację znalazłam na ich stronie:

UWAGA: Organizatorzy dokładają wszelkich starań do organizacji wystawy, jednak z powodu
poważnej awarii systemu weryfikującego zgłoszone psy, wystąpiły błędy m.in. w numeracji katalogowej.
Numery startowe psów podane w katalogu i wysłane z potwierdzeniami częściowo nie pokrywają się z faktyczną
numeracją w planie sędziowania i spisie wystawców. Każdy wystawca, któremu został wysłany błędny numer
w potwierdzeniu otrzyma poprawny przy odbiorze katalogu w sekretariacie.
[SIZE=2]Bardzo przepraszamy wszystkich wystawców za zaistniałe niedogodności.

Posted

Czy ktoś kto był na ubieglorocznej wystawie nie orientuje się czy jest tam jakieś miejsce gdzie można by było poćwiczyć bieganie z psem ?? np. bieżnia lub chociaż kawałek trawki ??

Posted

Natalia:) napisał(a):
Czy ktoś kto był na ubieglorocznej wystawie nie orientuje się czy jest tam jakieś miejsce gdzie można by było poćwiczyć bieganie z psem ?? np. bieżnia lub chociaż kawałek trawki ??

ring grzywek jest na uboczu:) pocwiczysz sobie w ringu:)

a ja nie dostalam ani jednego numerka:roll: a obydwa psy mialy isc za darmo bez opłat:roll:

Posted

Natalia - jest i bieżnia i znajdzie się kawałek terawki (mam nadzieję..) ;)

My mamy cockery podzielona na pięć :crazyeye: grup kolorystycznych (systematyka mówi o czterech),a oprócz tego i tak są pomieszane czarne z podpalanymi...oj..będzie niezła jazda...:cool3:

Posted

flashka-g napisał(a):
ring grzywek jest na uboczu:) pocwiczysz sobie w ringu:)

a ja nie dostalam ani jednego numerka:roll: a obydwa psy mialy isc za darmo bez opłat:roll:

Nie wiem czy zdąże, bo przyjeżdżam pociągiem o 9:54. Jeszcze dojazd... Przyjade, a już będą psy na naszym ringu wystawiane... Chyba, że udam, że mam cavaliera :cool3:

Posted

cockermanka napisał(a):
My mamy cockery podzielona na pięć :crazyeye: grup kolorystycznych (systematyka mówi o czterech),a oprócz tego i tak są pomieszane czarne z podpalanymi...oj..będzie niezła jazda...:cool3:

Ja już zadzwoniłam do związku w sprawie swoich kolorków :cool3:. Pani nie śmiało stwierdziła że sie na tym nie zna :shake:.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Ja już zadzwoniłam do związku w sprawie swoich kolorków :cool3:. Pani nie śmiało stwierdziła że sie na tym nie zna :shake:.

Yyy..to nie mają sekcji,gdzie ktoś miałby o tym pojęcie ??

Zaraz spróbuję zadzwonić w sprawie naszych kolorków :evil_lol:

Posted

Czy ring 17 jest położony blisko 15 czy może jednak nieco na uboczu? Pytam bo na ring nr 17 będą ON i jeśli te ringi są blisko to pojawię się tam w ostatniej chwili bo tego hałasu jaki towarzyszy prezentacji ONków moje uszy nie zniosą;)

No i jeszcze jedno- w jakiej odległości od siebie są ring 15 i ring 4?

Jak ktoś wie będę wdzięczna za odpowiedź:)

Posted

:lol: a ja mam coraz większą radość :lol:
jak już pisałam moje naziwsko widnieje dwukrotnie w rozpisce i mój psiak ma dwa numery w tej samej klasie, tak wychodzi według info w internecie. przed chwilką wyjełam numerek ze skrzynki. otwieram,patrze, a tam kolejny numer do kolekcji. fakt,ze po kolei,ale wskakujący już do następnej klasy otwartej :lol: jestem pełna podziwu.

trochę się zdzwią jak im pokaże dowód wpłaty,dobrze,że tam wypisuję do jakiej klasy zgłaszam :evil_lol:

Posted

Talagia napisał(a):
My jesteśmy oceniani razem z jaminkami na ringu :-o :-o cóż...

A my z bokserami :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ... chyba tak zkręconej wystawy jeszcze nie widziałam....:evil_lol:

Posted

Jesteś, co tu się dzieje! Ja też mam dwa numery, 2x dzwoniłam, ale jeszcze zadzwonię jak będzie "oficjalnie'' otwarty związek... setery z jamnikami, cocery z bokserami... Choć goldeny też:) Goldeny z cokerami i bokserami :) Cokery to się nie dziwię, ale boksery... I trochę trzeba będzie czekać... Około 21 psów przed nami... jeśli liczyć z bokserami:evil_lol: Więcej właściwie, ale już nie pamiętam... :):):):) Oj, ciekawie będzie, ciekawie...

Posted

cockermanka napisał(a):
Angielska cocker spanielka koleżanki ma na potwierdzeniu wpisana rasę chihuahua :crazyeye: :crazyeye:

Spaniel??????????????? CHICHUACHĘ????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::-o:-o:-o
Jak to możliwe?:-o:-o:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale muszą mieć zgłoszeń... Zobaczymy... Może Magii wpiszą owczarka australijskiego xD Ale by było XD :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol: No to rewelacja dzisiejszego dnia :cool3:
Wyciągam powtierdzenia ze skrzynki patrze i prawie zemdlałam
Suka, klasa championów, Boston Terier :mdleje:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: