Błyskotka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Też mam potwierdzenie i zły numerek :evil_lol:. Quote
Alutka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Błyskotka napisał(a):No tak w Będzinie będę mieć wystawę pełną wrażeń :diabloti:. Nie będzie się nam nudziło :evil_lol: Magdalena1 napisał(a):a mój psiak wciąż ma dwa numerki w jednej klasie, Prawdopodobnie większość z nas tak będzie miała, ponieważ mieli błędy w kolejności i musieli zmienić . Ja jeszcze potwierdzenia nie mam. Ale są nowe numery - zmienione przy spisie wystawców. Sprawdz ten nowy będzie aktualny .:roll: Quote
Błyskotka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A najlepsze jest to że kremowego (białego) chowa znowu chyba dali to czarnych i niebieskich a nie do rudych :evil_lol:. Quote
NigdyNigdy Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Błyskotka napisał(a):Mogę prosić o jakieś szczegóły :roll:. Nas kiedyś ta sędzia sedziowała w Opolu i wspomnienia mamy bardzo miłe (i nie zdobyliśmy 2 x złoto, żeby nie było ;)) Alutka napisał(a):my też mamy zagraniczną idiotkę . :crazyeye: Magdalena1 napisał(a):a mój psiak wciąż ma dwa numerki w jednej klasie, naprawdę :lol: tego jeszcze nie miałam, a dzowniłam i mówili,że będą poprawiać :roll: Taką informację znalazłam na ich stronie: UWAGA: Organizatorzy dokładają wszelkich starań do organizacji wystawy, jednak z powodu poważnej awarii systemu weryfikującego zgłoszone psy, wystąpiły błędy m.in. w numeracji katalogowej. Numery startowe psów podane w katalogu i wysłane z potwierdzeniami częściowo nie pokrywają się z faktyczną numeracją w planie sędziowania i spisie wystawców. Każdy wystawca, któremu został wysłany błędny numer w potwierdzeniu otrzyma poprawny przy odbiorze katalogu w sekretariacie. [SIZE=2]Bardzo przepraszamy wszystkich wystawców za zaistniałe niedogodności. Quote
Natalia:) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Czy ktoś kto był na ubieglorocznej wystawie nie orientuje się czy jest tam jakieś miejsce gdzie można by było poćwiczyć bieganie z psem ?? np. bieżnia lub chociaż kawałek trawki ?? Quote
flashka-g Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Natalia:) napisał(a):Czy ktoś kto był na ubieglorocznej wystawie nie orientuje się czy jest tam jakieś miejsce gdzie można by było poćwiczyć bieganie z psem ?? np. bieżnia lub chociaż kawałek trawki ?? ring grzywek jest na uboczu:) pocwiczysz sobie w ringu:) a ja nie dostalam ani jednego numerka:roll: a obydwa psy mialy isc za darmo bez opłat:roll: Quote
cockermanka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Natalia - jest i bieżnia i znajdzie się kawałek terawki (mam nadzieję..) ;) My mamy cockery podzielona na pięć :crazyeye: grup kolorystycznych (systematyka mówi o czterech),a oprócz tego i tak są pomieszane czarne z podpalanymi...oj..będzie niezła jazda...:cool3: Quote
Natalia:) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 flashka-g napisał(a):ring grzywek jest na uboczu:) pocwiczysz sobie w ringu:) a ja nie dostalam ani jednego numerka:roll: a obydwa psy mialy isc za darmo bez opłat:roll: Nie wiem czy zdąże, bo przyjeżdżam pociągiem o 9:54. Jeszcze dojazd... Przyjade, a już będą psy na naszym ringu wystawiane... Chyba, że udam, że mam cavaliera :cool3: Quote
Błyskotka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 cockermanka napisał(a):My mamy cockery podzielona na pięć :crazyeye: grup kolorystycznych (systematyka mówi o czterech),a oprócz tego i tak są pomieszane czarne z podpalanymi...oj..będzie niezła jazda...:cool3: Ja już zadzwoniłam do związku w sprawie swoich kolorków :cool3:. Pani nie śmiało stwierdziła że sie na tym nie zna :shake:. Quote
TANANA Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 a moze ktos z okolic Legnicy lub wrocławia ma miejsce w aucie ? jesli tak prosze o kontakt Quote
cockermanka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Błyskotka napisał(a):Ja już zadzwoniłam do związku w sprawie swoich kolorków :cool3:. Pani nie śmiało stwierdziła że sie na tym nie zna :shake:. Yyy..to nie mają sekcji,gdzie ktoś miałby o tym pojęcie ?? Zaraz spróbuję zadzwonić w sprawie naszych kolorków :evil_lol: Quote
lidush Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Czy ring 17 jest położony blisko 15 czy może jednak nieco na uboczu? Pytam bo na ring nr 17 będą ON i jeśli te ringi są blisko to pojawię się tam w ostatniej chwili bo tego hałasu jaki towarzyszy prezentacji ONków moje uszy nie zniosą;) No i jeszcze jedno- w jakiej odległości od siebie są ring 15 i ring 4? Jak ktoś wie będę wdzięczna za odpowiedź:) Quote
Magdalena1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :lol: a ja mam coraz większą radość :lol: jak już pisałam moje naziwsko widnieje dwukrotnie w rozpisce i mój psiak ma dwa numery w tej samej klasie, tak wychodzi według info w internecie. przed chwilką wyjełam numerek ze skrzynki. otwieram,patrze, a tam kolejny numer do kolekcji. fakt,ze po kolei,ale wskakujący już do następnej klasy otwartej :lol: jestem pełna podziwu. trochę się zdzwią jak im pokaże dowód wpłaty,dobrze,że tam wypisuję do jakiej klasy zgłaszam :evil_lol: Quote
TANANA Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 czy ktos wie jak daleko jest teren wystawy od dworca PKP? mozna isc z buta czy raczej taxi ? Quote
Talagia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 My jesteśmy oceniani razem z jaminkami na ringu :-o :-o cóż... Quote
cockermanka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Talagia napisał(a):My jesteśmy oceniani razem z jaminkami na ringu :-o :-o cóż... A my z bokserami :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ... chyba tak zkręconej wystawy jeszcze nie widziałam....:evil_lol: Quote
Goldek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jesteś, co tu się dzieje! Ja też mam dwa numery, 2x dzwoniłam, ale jeszcze zadzwonię jak będzie "oficjalnie'' otwarty związek... setery z jamnikami, cocery z bokserami... Choć goldeny też:) Goldeny z cokerami i bokserami :) Cokery to się nie dziwię, ale boksery... I trochę trzeba będzie czekać... Około 21 psów przed nami... jeśli liczyć z bokserami:evil_lol: Więcej właściwie, ale już nie pamiętam... :):):):) Oj, ciekawie będzie, ciekawie... Quote
cockermanka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Angielska cocker spanielka koleżanki ma na potwierdzeniu wpisana rasę chihuahua :crazyeye: :crazyeye: Quote
Nugatowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Cholerka my już jutro rano wyjeżdzamy a potwierdzenia nie ma jak nie było :shake: :shake: :-( Quote
Goldek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 cockermanka napisał(a):Angielska cocker spanielka koleżanki ma na potwierdzeniu wpisana rasę chihuahua :crazyeye: :crazyeye: Spaniel??????????????? CHICHUACHĘ????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::-o:-o:-o Jak to możliwe?:-o:-o:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale muszą mieć zgłoszeń... Zobaczymy... Może Magii wpiszą owczarka australijskiego xD Ale by było XD :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
EveL_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ale zakręcony ten oddział w Będzinie :evil_lol: Quote
cockermanka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Nio ! Druga koleżanka ma zamiast angielskiego cockera - amerykańskiego :evil_lol: Quote
marymek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :mdleje: no tak, a bernardyny pewnie pomylą ze szpicami miniaturowymi :lol: Quote
Talagia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Właśnie odebrałam poczte i dowiedzialam sie, ze mam boston terriera :-o :-o Quote
Nugatowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :evil_lol: No to rewelacja dzisiejszego dnia :cool3: Wyciągam powtierdzenia ze skrzynki patrze i prawie zemdlałam Suka, klasa championów, Boston Terier :mdleje: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts