Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiaczek jest z hodowli Truskaweczka, no właśnie, tak przy okazji, mieliście doczynienia z tą hodowlą, Pani wydaje się miła,

Pozdrawiam

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

meja napisał(a):
Psiaczek jest z hodowli Truskaweczka, no właśnie, tak przy okazji, mieliście doczynienia z tą hodowlą, Pani wydaje się miła,

Pozdrawiam

Truskaweczki są przecudowne :loveu:
Ja sama nie znam tej pani, ale z tego co słyszałam jest wspaniała, pieski ładne i zdrowe.
Kilka osób z forum ma pieska od Truskaweczek;)

Posted

Agata_B napisał(a):
Truskaweczki są przecudowne :loveu:
Ja sama nie znam tej pani, ale z tego co słyszałam jest wspaniała, pieski ładne i zdrowe.
Kilka osób z forum ma pieska od Truskaweczek;)

Poszperałam troszkę na forum i znalazłam kilka wypowiedzi o Truskaweczkach, oczywiście pozytywnych co mnie bardzo ucieszyło:lol:
Za około 4 tygodnie wybieram się, żeby poznać bliżej psinki i wybrać sobie tego mojego:multi:
teraz są malutkie (1,5 tyg) i właścicielka mówi, że nie ma sensu ich teraz oglądać.
Nie mogę się juz doczekać, żeby zobaczyć wreszcie mojego księcia, umilam sobie ten czas doszkalając się, bo mój pierwszy York.

Sprawę imienia przedyskutuję z mężem, ciekawe co powie na Tuptusia:cool3:

Posted

Witam ponownie,
właśnie się dowiedziałąm, że imię pieska w rodowodzie będzie na literkę D i moge sobie wybrać imię, może mi pomożecie, bo kompletnie mi nic nie przychodzi do głowy:shake:

Posted

Na literkę D to można wiele imionek wybrać np. Dino,Dafi,Dropsik, Dolar, Dżeki,Dyzio,Donald, Dizel,Dexter,;) Mam nadzieję, że któreś Ci się spodoba:p

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

meja napisał(a):

Pozdrawiam

witam
ja ma małą Truskaweczkę
Nazywa się (oficjalnie) Venecja Truskaweczka- a po "domowemu" - Nela.

Posted

agawa9 napisał(a):
witam
ja ma małą Truskaweczkę
Nazywa się (oficjalnie) Venecja Truskaweczka- a po "domowemu" - Nela.

Witaj agawa9 bardzo się cieszę, że spotkałam tu truskaweczkę:bigcool:
Mój Elmo będzie u mnie już pod koniec następnego tygodnia. Nie mogę się już doczekać:loveu:

Pozdrawiam

Posted

Dziękuję za zdjęcia:Rose: ślicznotka ta Twoja Nelka, szczególnie na zdjęciu, gdzie ją trzymasz, cukiereczek :loveu:. Pozwoliłam sobie sprawdzić czy jest pokrewieństwo naszych psiaków, ale okazało się, że nie ma. Mama mojego Elmo to Pia Y.T. Fangor, a tatą jest Clyde Truskaweczka. Mój Elmo to tak naprawdę Don Elmo Truskaweczka:cool3: Jest najmiejszy, nie wiem czy to dobrze czy źle, czy bez znaczenia, ale jak tylko dostałąm zdjęcia szczeniaczków to właśnie On mi się spodobał najbardziej, a kiedy już pojechałam je obejrzeć to wtedy już wiedziałąm, że to właśnie mój Elmiś. Zakochałam się od pierwszego spojrzenia w te oczki:loveu:
Jak tylko do mnie zawita to wkleję jego zdjęcia:lol:

Pozdrawiam Was gorąco i przesyłam pieszczoszki dla Neli:calus:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

moje stworzonko wabi się Lintu. ale przyzwyczaiłam się już do tego, że ludzie na ulicy pytają sie po kilka razy, bo nie umią tego wymówić albo myślą, że się przesłyszeli :mad: