martyska Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 A moja jedna wabi się Niki a druga Sisi Quote
gusia78 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Najpierw moja niunia mała się nazywać Orsi ale to tak jakoś do nie pasuje, potem wymyśliłam Effi i już tak zostało. Wołamy na nią Effcia, Misia, a mój Tato woła ją tak bardzo pieszczotliwie i mówi "chodź tu moje pół wypłaty" (ale to tylko czasami). Jest z niej potworny diabełek:diabloti: Quote
Skibka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Moje kochanie wabi się Viki.. U nas z wybraniem imionka było ciężko więc ona sama sobie wybrała.. Wybraliśmy 3 według nas najlepsze ( Viki, Aqua i Daisy) napisaliśmy je na małych karteczkach no i jak Viki była u nas pierwszy dzień to rzuciliśmy je i ona wybrała jeden z papierków. Wybrała ten z imieniem Viki. Oczywiście wszystko odbyło się kameralnie, bo brat kręcił filmik.:lol: Quote
Guest Agata_B Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 gusia78 napisał(a):Najpierw moja niunia mała się nazywać Orsi ale to tak jakoś do nie pasuje, potem wymyśliłam Effi i już tak zostało. Wołamy na nią Effcia, Misia, a mój Tato woła ją tak bardzo pieszczotliwie i mówi "chodź tu moje pół wypłaty" (ale to tylko czasami). Jest z niej potworny diabełek:diabloti:miala zwać się Maja chyba jeszcze ;) Quote
gusia78 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Agata_B napisał(a):miala zwać się Maja chyba jeszcze ;) A tak masz rację Agato, ale to było ma samym początku, ja chciałam żeby się tak nazywała, ale innym domownikom się nie podobało i dlatego zmieniliśmy na Efii. To imię bardziej do niej pasuje bo jest taka zwariowana, szczególnie gdy zacznie szczekać i szaleć o 1 w nocy:diabloti:. Quote
Oskar Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Pomozcie nam wybrac imie dla pieska Yorka , slicznego, ma 2,5 miesiaca a hodowca powiedzial nam zeby bylo na litere "T". PROSIMY wpisujcie propozycie, jego matka ma na imie "TITI" a siostra "TEQILLA" (TEKILA) :) PZDR. Quote
ewa2909 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witamy cieplutko nowych dogomaniakow. Poszukaj w dziale-JAK SIE WABIA WASZE SZKRABY Quote
chemicalo Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 gusia78 napisał(a): a mój Tato woła ją tak bardzo pieszczotliwie i mówi "chodź tu moje pół wypłaty" no to mój mówił na mojego "zbrojenie". Scoobiego kupiliśmy kiedy zaczynaliśmy budować dom, a kilka dni później tata kupował zbrojenie, które kosztowało tyle samo ;] Quote
gusia78 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 chemicalo napisał(a):no to mój mówił na mojego "zbrojenie". Scoobiego kupiliśmy kiedy zaczynaliśmy budować dom, a kilka dni później tata kupował zbrojenie, które kosztowało tyle samo ;] To maja Efii powinna się nazywać "bloczek" ponieważ najpierw pojechaliśmy zamówić bloczki na nasz nowy domek, a potem pojechaliśmy po Efii. Wprawdzie bioczki na domek kosztowała troszkę więcej niż moja niunia. Quote
Oskar Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 dzieki , zagladalismy tam ale na T nic nie bylo...:( Quote
gusia78 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mnie się bardzo podoba imię Tuptuś, mój kochany jamniczek się tak nazywał ale już niestety odszedł. Był bardzo niegrzeczny i bardzo mądry. Quote
jolisia34 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A mnie się podoba Tito,dla takiej malutkiej kruszynki :eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Toni Toro Tommy (tomi) Tuptuś Tolek nic wiecej nie przychodzi mi do głowy :cool3: Quote
Oskar Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 bedzie mial , raczej juz ma na imie - TOKAY :multi: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hehe śmiesznie, tzn. fajnie :klacz: Quote
Paula2008 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a ja bede miala sunie za 10 dni i razem z moja corcia wybralysmy juz nawet imie "Gina" czyt Dżina i nie mozemy sie naszego skarba juz doczekac:-):lol: Quote
Jofka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hej! A to my się przypominamy po długiej przerwie. Mój Tolesław hehe Tolek Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Noo... przypomnieć to się musicie, bo tak dawno Was nie było:mad: Śliczny ma pyszczek i do tego ładnie wybarwiony:loveu: Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Magda napisał(a):Noo... przypomnieć to się musicie, bo tak dawno Was nie było:mad: Śliczny ma pyszczek i do tego ładnie wybarwiony:loveu: Dzięki,dzięki niedługo będzie więcej fotek-jak odzyskam swój aparat!!!:lol::lol: Quote
MATI&MAX Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 A moja sunia ma na imię Michalina poprostu Michasia a mam ją niespełna 5 dni.;) Quote
mTa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 moja nazywa się Łatka a to dlatego, że jej poprzedniczka też york miała tak na imię. Poprzedniczka miała 13 lat i jak ją kupowaliśmy miałam 9 lat;) także nic ciekawszego wtedy nie przyszło mi do głowy. Nowy psiak przydreptal do nas 2 tygodnie po śmierci pierwszej suni i jakoś wszyscy na nią zaczeli wołać Łacior i tak już zostało;) Quote
meja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Witam. Ja tu jestem nowa, co prawda pieska jeszcze nie mam w domu, jeszcze jest malusi, będzie ze mną gdzieś w połowie marca, ale już się ostro przygotowuję. Najpierw wybierałam imię, padło na Elmo :loveu:właściwie to już byłam zdecydowana, ale teraz spodobał mi się też Tuptuś i teraz nie wiem które wybrać, czasu mam jeszcze sporo. Ale może mi doradzicie, które Wam się bardziej podoba, a może jeszcze jakieś inne:roll: Quote
Guest Agata_B Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 meja napisał(a):Witam. Ja tu jestem nowa, co prawda pieska jeszcze nie mam w domu, jeszcze jest malusi, będzie ze mną gdzieś w połowie marca, ale już się ostro przygotowuję. Najpierw wybierałam imię, padło na Elmo :loveu:właściwie to już byłam zdecydowana, ale teraz spodobał mi się też Tuptuś i teraz nie wiem które wybrać, czasu mam jeszcze sporo. Ale może mi doradzicie, które Wam się bardziej podoba, a może jeszcze jakieś inne:roll: Witaj. Tuptuś bardziej mi się podoba, bo Elmo kojarzy mi się z Emo :lol: Z jakiej hodowli będzie psiaczek? Quote
Recommended Posts