Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najpierw moja niunia mała się nazywać Orsi ale to tak jakoś do nie pasuje, potem wymyśliłam Effi i już tak zostało. Wołamy na nią Effcia, Misia, a mój Tato woła ją tak bardzo pieszczotliwie i mówi "chodź tu moje pół wypłaty" (ale to tylko czasami).
Jest z niej potworny diabełek:diabloti:

Posted

Moje kochanie wabi się Viki.. U nas z wybraniem imionka było ciężko więc ona sama sobie wybrała.. Wybraliśmy 3 według nas najlepsze ( Viki, Aqua i Daisy) napisaliśmy je na małych karteczkach no i jak Viki była u nas pierwszy dzień to rzuciliśmy je i ona wybrała jeden z papierków. Wybrała ten z imieniem Viki. Oczywiście wszystko odbyło się kameralnie, bo brat kręcił filmik.:lol:

Guest Agata_B
Posted

gusia78 napisał(a):
Najpierw moja niunia mała się nazywać Orsi ale to tak jakoś do nie pasuje, potem wymyśliłam Effi i już tak zostało. Wołamy na nią Effcia, Misia, a mój Tato woła ją tak bardzo pieszczotliwie i mówi "chodź tu moje pół wypłaty" (ale to tylko czasami).
Jest z niej potworny diabełek:diabloti:
miala zwać się Maja chyba jeszcze ;)

Posted

Agata_B napisał(a):
miala zwać się Maja chyba jeszcze ;)

A tak masz rację Agato, ale to było ma samym początku, ja chciałam żeby się tak nazywała, ale innym domownikom się nie podobało i dlatego zmieniliśmy na Efii. To imię bardziej do niej pasuje bo jest taka zwariowana, szczególnie gdy zacznie szczekać i szaleć o 1 w nocy:diabloti:.

Posted

Pomozcie nam wybrac imie dla pieska Yorka , slicznego, ma 2,5 miesiaca a hodowca powiedzial nam zeby bylo na litere "T".
PROSIMY wpisujcie propozycie, jego matka ma na imie "TITI" a siostra "TEQILLA" (TEKILA) :)
PZDR.

Posted

gusia78 napisał(a):
a mój Tato woła ją tak bardzo pieszczotliwie i mówi "chodź tu moje pół wypłaty"

no to mój mówił na mojego "zbrojenie". Scoobiego kupiliśmy kiedy zaczynaliśmy budować dom, a kilka dni później tata kupował zbrojenie, które kosztowało tyle samo ;]

Posted

chemicalo napisał(a):
no to mój mówił na mojego "zbrojenie". Scoobiego kupiliśmy kiedy zaczynaliśmy budować dom, a kilka dni później tata kupował zbrojenie, które kosztowało tyle samo ;]

To maja Efii powinna się nazywać "bloczek" ponieważ najpierw pojechaliśmy zamówić bloczki na nasz nowy domek, a potem pojechaliśmy po Efii. Wprawdzie bioczki na domek kosztowała troszkę więcej niż moja niunia.

Guest Agata_B
Posted

Toni
Toro
Tommy (tomi)
Tuptuś
Tolek
nic wiecej nie przychodzi mi do głowy :cool3:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Magda napisał(a):
Noo... przypomnieć to się musicie, bo tak dawno Was nie było:mad: Śliczny ma pyszczek i do tego ładnie wybarwiony:loveu:

Dzięki,dzięki niedługo będzie więcej fotek-jak odzyskam swój aparat!!!:lol::lol:

Posted

moja nazywa się Łatka a to dlatego, że jej poprzedniczka też york miała tak na imię. Poprzedniczka miała 13 lat i jak ją kupowaliśmy miałam 9 lat;) także nic ciekawszego wtedy nie przyszło mi do głowy. Nowy psiak przydreptal do nas 2 tygodnie po śmierci pierwszej suni i jakoś wszyscy na nią zaczeli wołać Łacior i tak już zostało;)

• 3 weeks later...
Posted

Witam. Ja tu jestem nowa, co prawda pieska jeszcze nie mam w domu, jeszcze jest malusi, będzie ze mną gdzieś w połowie marca, ale już się ostro przygotowuję.
Najpierw wybierałam imię, padło na Elmo :loveu:właściwie to już byłam zdecydowana, ale teraz spodobał mi się też Tuptuś i teraz nie wiem które wybrać, czasu mam jeszcze sporo.
Ale może mi doradzicie, które Wam się bardziej podoba, a może jeszcze jakieś inne:roll:

Guest Agata_B
Posted

meja napisał(a):
Witam. Ja tu jestem nowa, co prawda pieska jeszcze nie mam w domu, jeszcze jest malusi, będzie ze mną gdzieś w połowie marca, ale już się ostro przygotowuję.
Najpierw wybierałam imię, padło na Elmo :loveu:właściwie to już byłam zdecydowana, ale teraz spodobał mi się też Tuptuś i teraz nie wiem które wybrać, czasu mam jeszcze sporo.
Ale może mi doradzicie, które Wam się bardziej podoba, a może jeszcze jakieś inne:roll:

Witaj.
Tuptuś bardziej mi się podoba, bo Elmo kojarzy mi się z Emo :lol:
Z jakiej hodowli będzie psiaczek?