Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Widziałam, widziałam :) podoba sie ci? ;) Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Mi sie podoba :D Ps Misiu jest po czesciowym obcieci uszek :D Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Mi sie podoba :D Ps Misiu jest po czesciowym obcieci uszek :D Mi też :D no wreszcie :) Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 zdjecie w galer i w szczeniaczkowej galeri yorków ;) Quote
nathaniel Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Agata_B napisał(a):Hmm... fajne :) Znaczy się, ja yorka nie mam , to taka propozycja była :) Ps. nie żebym się czepiała, ale zgodnie z Polskim prawem kopiowanie psów jest zabronione/karalne.... Quote
chemicalo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 nathaniel napisał(a):Znaczy się, ja yorka nie mam , to taka propozycja była :) Ps. nie żebym się czepiała, ale zgodnie z Polskim prawem kopiowanie psów jest zabronione/karalne.... Tu chodzi o obcięcie włosów z uszek, a nie samych uszek. Yorkom trzeba włoski obcinać, żeby uszka stanęły :) Quote
agoosia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 a mowiąc o kopiowaniu czy ktos mi wyjasni dlaczego do tej pory niektorzy hodowcu ucinaja yorkom ogonki?? Quote
Guest Agata_B Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 "Ps Misiu jest po czesciowym obcieciu uszek :-D" OBCINASZ MU USZY? :crazyeye: Quote
chemicalo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Agata_B']"Ps Misiu jest po czesciowym obcieciu uszek :-D" OBCINASZ MU USZY? :crazyeye: Ech...włosy, a nie uszy...:cool3: Quote
Guest Agata_B Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Bblue napisał(a):Ech...włosy, a nie uszy...:cool3: tak, ale ona napisala że obcina mu uszy XD Quote
nathaniel Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):Niekumam co to jest kopiowanie??? :hmmmm: "skracanie" uszu , ogona. Rasy nie znam. Ale obcinanie uszu - tak napisałaś- mnie zadziwia... Quote
Neva Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wczoraj była u mnie na strzyzeniu suczka SZANTI. czy jakos tak sie pisze. Fajne imie i takie oryginalne dla mnie. Moje suczki to COCO, GREYS, ENI,moja znajoma ma CZACZE Quote
chemicalo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Agata_B napisał(a):tak, ale ona napisala że obcina mu uszy XD Ja też mówie, że uszy obcinam. Wtedy się patrzą jak na nienormalną i mówią: "Ale z tym do weterynarza trzeba. Samemu takich rzeczy się nie robi". :diabloti: Quote
dulerka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Mojego pieska hodowca nazwał Czarli więc tak pozostało Quote
Guest Agata_B Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Shahar napisał(a):Nasza pupilka to Sandra :) juz masz swoją yoreczkę? Quote
Ramona Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nie Agatko Sandra to znajda i jest yorkiem bez rodowodu.Znalezlismy ja rok temu na wakacjach nad morzem powiewaz nie znalazł sie własciciel pomimo poszukiwan wiec Sandra przyjechała z nami i tak juz została.;) Quote
Guest Agata_B Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Shahar napisał(a):Nie Agatko Sandra to znajda i jest yorkiem bez rodowodu.Znalezlismy ja rok temu na wakacjach nad morzem powiewaz nie znalazł sie własciciel pomimo poszukiwan wiec Sandra przyjechała z nami i tak juz została.;) aaa ;) Już coś słyszałam o tej yoreczce. Masz może jej fotke? Ps. słyszałam że miałaś zamówionego yoreczka z hodowli De Villar? Quote
Ramona Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Tak miałam zamówionego maluszka ale nie wiadomo czy Montana zajdzie w ciaze jeszcze na to czas:) A fotke sandy wstawiałam w ostrzyzonych yorkach zreszta jak bede miala chwilke wolna to wstawie ;) Quote
AmiX Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Shahar']Tak miałam zamówionego maluszka ale nie wiadomo czy Montana zajdzie w ciaze jeszcze na to czas:) No tak nigdy nic nie wiadomo czy zajdzie i jakiej płci się urodzą. A która w kolejce jesteś? Rozmawiałam z Iza mówiła właśnie ze są już zamówienia to pewnie o ciebie też chodziło. Sama jestem ciekawa ile Motana urodzi ostatnio były tylko 2 suczki i jakimś szczęściem mi się udało Etienne zamówić:multi: . A ty chcesz suczkę czy pieska?? Trzymam kciuki żeby były maluczki i oczywiście żeby jeden zamieszkał z tobą :) Pozdrawiam Ania Quote
M.J Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A moja sunia wabi się Roxy - ale mówimy do niej na różne sposoby zdrobniając to imię . Bardzo długo zastanawialiśy się w domu jak nazwać to maleństwo a Roxy przypadło wszystkim do gustu. :eviltong: To ciekawe ale wiecie że ona w tym momencie przegląda ze mną to forum... siedzi i patrzy w laptopa ;) Quote
1katarynka1 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Nasza sunia wabi sie Pasia,wolamy na nia tez Pasiula,Pasiaczek,Pasiorek,Pasiak,a mlodszy piesek to Pixel a dzieci nazywaja go Pixelus,Pixelek albo po prostu Pikus. Pozdrawiam Quote
g@l@xy Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Moja po urodzeniu dostała na imię Fifi al egdzie takie imię do takiego małego czorta, pierwsza zakumała jak wygramolić się z kojca, pierwsza zwiedzała mieszkanie, pierwsza zwracała uwagę na wszysko, wszędzie jej było pełno i Fifi...... nieeee, później zaczęli na nią wołać Cwaniara ale co to za imię???? A ja wiedziałam że to Fibi od samego początku i tak zostało. Fibi, Fibiszon, lubi jak się do niej mówi Pepsiorku, Pesku, Pepsinko. Quote
Recommended Posts