Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

madziasto4 napisał(a):
Widziałam, widziałam :)

podoba sie ci? ;)

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Asia&Misia napisał(a):
Mi sie podoba :D
Ps Misiu jest po czesciowym obcieci uszek :D

Mi też :D
no wreszcie :)

Posted

Agata_B napisał(a):
Hmm... fajne :)

Znaczy się, ja yorka nie mam , to taka propozycja była :)

Ps. nie żebym się czepiała, ale zgodnie z Polskim prawem kopiowanie psów jest zabronione/karalne....

Posted

nathaniel napisał(a):
Znaczy się, ja yorka nie mam , to taka propozycja była :)

Ps. nie żebym się czepiała, ale zgodnie z Polskim prawem kopiowanie psów jest zabronione/karalne....

Tu chodzi o obcięcie włosów z uszek, a nie samych uszek. Yorkom trzeba włoski obcinać, żeby uszka stanęły :)

Guest Agata_B
Posted

"Ps Misiu jest po czesciowym obcieciu uszek :-D"
OBCINASZ MU USZY? :crazyeye:

Guest Agata_B
Posted

Bblue napisał(a):
Ech...włosy, a nie uszy...:cool3:

tak, ale ona napisala że obcina mu uszy XD

Posted

Wczoraj była u mnie na strzyzeniu suczka SZANTI. czy jakos tak sie pisze. Fajne imie i takie oryginalne dla mnie.
Moje suczki to COCO, GREYS, ENI,moja znajoma ma CZACZE

Posted

Agata_B napisał(a):
tak, ale ona napisala że obcina mu uszy XD

Ja też mówie, że uszy obcinam. Wtedy się patrzą jak na nienormalną i mówią: "Ale z tym do weterynarza trzeba. Samemu takich rzeczy się nie robi". :diabloti:

Guest Agata_B
Posted

Shahar napisał(a):
Nasza pupilka to Sandra :)

juz masz swoją yoreczkę?

Posted

Nie Agatko Sandra to znajda i jest yorkiem bez rodowodu.Znalezlismy ja rok temu na wakacjach nad morzem powiewaz nie znalazł sie własciciel pomimo poszukiwan wiec Sandra przyjechała z nami i tak juz została.;)

Guest Agata_B
Posted

Shahar napisał(a):
Nie Agatko Sandra to znajda i jest yorkiem bez rodowodu.Znalezlismy ja rok temu na wakacjach nad morzem powiewaz nie znalazł sie własciciel pomimo poszukiwan wiec Sandra przyjechała z nami i tak juz została.;)

aaa ;)
Już coś słyszałam o tej yoreczce. Masz może jej fotke?
Ps. słyszałam że miałaś zamówionego yoreczka z hodowli De Villar?

Posted

Tak miałam zamówionego maluszka ale nie wiadomo czy Montana zajdzie w ciaze jeszcze na to czas:) A fotke sandy wstawiałam w ostrzyzonych yorkach zreszta jak bede miala chwilke wolna to wstawie ;)

Posted

[quote name='Shahar']Tak miałam zamówionego maluszka ale nie wiadomo czy Montana zajdzie w ciaze jeszcze na to czas:)

No tak nigdy nic nie wiadomo czy zajdzie i jakiej płci się urodzą. A która w kolejce jesteś? Rozmawiałam z Iza mówiła właśnie ze są już zamówienia to pewnie o ciebie też chodziło. Sama jestem ciekawa ile Motana urodzi ostatnio były tylko 2 suczki i jakimś szczęściem mi się udało Etienne zamówić:multi: . A ty chcesz suczkę czy pieska?? Trzymam kciuki żeby były maluczki i oczywiście żeby jeden zamieszkał z tobą :)
Pozdrawiam Ania

• 1 year later...
Posted

A moja sunia wabi się Roxy - ale mówimy do niej na różne sposoby zdrobniając to imię . Bardzo długo zastanawialiśy się w domu jak nazwać to maleństwo a Roxy przypadło wszystkim do gustu. :eviltong: To ciekawe ale wiecie że ona w tym momencie przegląda ze mną to forum... siedzi i patrzy w laptopa ;)

Posted

Moja po urodzeniu dostała na imię Fifi al egdzie takie imię do takiego małego czorta, pierwsza zakumała jak wygramolić się z kojca, pierwsza zwiedzała mieszkanie, pierwsza zwracała uwagę na wszysko, wszędzie jej było pełno i Fifi...... nieeee, później zaczęli na nią wołać Cwaniara ale co to za imię???? A ja wiedziałam że to Fibi od samego początku i tak zostało. Fibi, Fibiszon, lubi jak się do niej mówi Pepsiorku, Pesku, Pepsinko.