Maniaczka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Imię to powstało z myślą o Maltańcu, ale... :cool3: Mianowicie sama wpadłam na Roxi przedwczoraj ;) Dziś jednak wymyśliłam "Shira/Shila". Ku mojemu zaskoczeniu obie propozycje znalazłam w tym temacie. :icon_roc: Możecie mi pogratulować. W czwartek będę szczęśliwą właścicielką ślicznej suni.:beerchug: Quote
Princess_York Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 . . . . . . .. . .. . . .. . .. . . . . . .. . .. . . . .. . . . Quote
Maniaczka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 :offtopic: :-x :) Ten piesek jest w pewnym sensie "ratowany". Mógł trafić do takiego domu, że bym tam nawet wroga najgorszego nie wysłała. :( Wiem, że matka ma rodowód, ojciec raczej też, więc to raczej oczywiste, że musi mieć. ;) Szczerze mówiąc to ja się kompletnie na tych (bardzo istotnych z resztą) dokumentach nie znam. :oops: Ale obiecuję poprawę. Wieeem, czekam na :mad: RASOWY=RODOWODOWY. Quote
Princess_York Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dobrze że ratujesz ;) . Przepraszam za Offa :( Quote
Magdalenka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Moj lobuz wabi sie Niki - tak mial w rodowodzie i tak zostalo - ale nazywany jest Nikulec, Nikus. Nikos , i Nikorason czasem Banderas na niego wolam bo ma calkiem latynoski charakter i zniewalajace czarne oczka ;-) Quote
*Agnieszka* Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Brokacik jest prześliczny:)i jak podoba Ci się u nas??? Quote
OlaKW Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 agamewa :* Bardzo mi sie tu podoba :) jeszcze nie ogarniam wszytskiego i tak jakos duuuzo tego ale spoko z czasem jakos sie naucze wszystkim poslugiwac ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Pewnie pomału i się nauczysz:)u nas dziewczyny z dogo są super,tu mamy taką jedną wielką rodzinkę yorkową:) Quote
martusia18 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Moja 3-miesięczna sunia wabi się Arashi Quote
*Agnieszka* Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Witamy prześliczne Twoja sunia ma imię:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 moj psiak w typie yorka nazywa się Hamster :-) pełna nazwa Hamster Abu Totumfancki :-) (dlaczego tak a nie inaczej w mojej galeri zapraszam hihih) Quote
Yourii Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Mój mały szkrab w rodowodzie ma Temida DEXTER, jednakże my ją od samego początku nazywaliśmy Furia, ponieważ taka prawdziwa furia z niej jest. Imię idealnie pasujące do jej charakterku :) Najlepiej obserwować swojego pupila a imię samo przyjdzie - bo to trzeba imię dopasować do psa, a nie psa do imienia :D Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pierwszy psiak to Western ale nazywam go Pusiem..bo to taki typowy Pusio lubi się puszyć heh:)Drugi to Harmony,nazywany Monim lub zwyczajnie Moniką bo to taka mała Monika;) Quote
Balbina. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Franek. Dlaczego ?Od Frani Maj a ,że to chłopak no to Franek... Quote
Jota67 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 A mój yoreczek- psiuczek wabi się Chico ( czyt, Cziko). Quote
*Agnieszka* Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Jota67 napisał(a):A mój yoreczek- psiuczek wabi się Chico ( czyt, Cziko). Witamy Chico-załóż mu galerię;) Quote
Katasza Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dwa szkraby mają podwójne imiona - jedno wpisane w książeczkę zdrowia, ale rzadko używane, drugie typowo domowe. Na oba reagują ;) Najstarszy to Reks - domowa Kluska, a młodsi to Maks - nasza Mucha i Yoohosek :cool3: Quote
Pogma Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A moja suczka ma na imię Izzy. Wołamy ją czasem Izzucha jak coś zmajstruje :) Quote
Recommended Posts