Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imię to powstało z myślą o Maltańcu, ale... :cool3: Mianowicie sama wpadłam na Roxi przedwczoraj ;) Dziś jednak wymyśliłam "Shira/Shila". Ku mojemu zaskoczeniu obie propozycje znalazłam w tym temacie. :icon_roc:
Możecie mi pogratulować. W czwartek będę szczęśliwą właścicielką ślicznej suni.:beerchug:

Posted

:offtopic: :-x :)
Ten piesek jest w pewnym sensie "ratowany". Mógł trafić do takiego domu, że bym tam nawet wroga najgorszego nie wysłała. :(
Wiem, że matka ma rodowód, ojciec raczej też, więc to raczej oczywiste, że musi mieć. ;)
Szczerze mówiąc to ja się kompletnie na tych (bardzo istotnych z resztą) dokumentach nie znam. :oops: Ale obiecuję poprawę. Wieeem, czekam na :mad:
RASOWY=RODOWODOWY.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Moj lobuz wabi sie Niki - tak mial w rodowodzie i tak zostalo - ale nazywany jest Nikulec, Nikus. Nikos , i Nikorason czasem Banderas na niego wolam bo ma calkiem latynoski charakter i zniewalajace czarne oczka ;-)

Posted

agamewa :* Bardzo mi sie tu podoba :) jeszcze nie ogarniam wszytskiego i tak jakos duuuzo tego ale spoko z czasem jakos sie naucze wszystkim poslugiwac ;)

• 3 weeks later...
Posted

Mój mały szkrab w rodowodzie ma Temida DEXTER,
jednakże my ją od samego początku nazywaliśmy Furia, ponieważ taka prawdziwa furia z niej jest. Imię idealnie pasujące do jej charakterku :)

Najlepiej obserwować swojego pupila a imię samo przyjdzie - bo to trzeba imię dopasować do psa, a nie psa do imienia :D

• 3 weeks later...
Posted

Dwa szkraby mają podwójne imiona - jedno wpisane w książeczkę zdrowia, ale rzadko używane, drugie typowo domowe. Na oba reagują ;)
Najstarszy to Reks - domowa Kluska, a młodsi to Maks - nasza Mucha i Yoohosek :cool3:

• 1 month later...