meja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Psiaczek jest z hodowli Truskaweczka, no właśnie, tak przy okazji, mieliście doczynienia z tą hodowlą, Pani wydaje się miła, Pozdrawiam Quote
Guest Agata_B Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 meja napisał(a):Psiaczek jest z hodowli Truskaweczka, no właśnie, tak przy okazji, mieliście doczynienia z tą hodowlą, Pani wydaje się miła, Pozdrawiam Truskaweczki są przecudowne :loveu: Ja sama nie znam tej pani, ale z tego co słyszałam jest wspaniała, pieski ładne i zdrowe. Kilka osób z forum ma pieska od Truskaweczek;) Quote
meja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Agata_B napisał(a):Truskaweczki są przecudowne :loveu: Ja sama nie znam tej pani, ale z tego co słyszałam jest wspaniała, pieski ładne i zdrowe. Kilka osób z forum ma pieska od Truskaweczek;) Poszperałam troszkę na forum i znalazłam kilka wypowiedzi o Truskaweczkach, oczywiście pozytywnych co mnie bardzo ucieszyło:lol: Za około 4 tygodnie wybieram się, żeby poznać bliżej psinki i wybrać sobie tego mojego:multi: teraz są malutkie (1,5 tyg) i właścicielka mówi, że nie ma sensu ich teraz oglądać. Nie mogę się juz doczekać, żeby zobaczyć wreszcie mojego księcia, umilam sobie ten czas doszkalając się, bo mój pierwszy York. Sprawę imienia przedyskutuję z mężem, ciekawe co powie na Tuptusia:cool3: Quote
meja Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Witam ponownie, właśnie się dowiedziałąm, że imię pieska w rodowodzie będzie na literkę D i moge sobie wybrać imię, może mi pomożecie, bo kompletnie mi nic nie przychodzi do głowy:shake: Quote
ola46 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Na literkę D to można wiele imionek wybrać np. Dino,Dafi,Dropsik, Dolar, Dżeki,Dyzio,Donald, Dizel,Dexter,;) Mam nadzieję, że któreś Ci się spodoba:p Quote
jeronimo1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Moje psinki to : Amor ( Ciko ) Luna ( Devi ) Quote
agawa9 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 meja napisał(a):Psiaczek jest z hodowli Truskaweczka, no właśnie, tak przy okazji, mieliście doczynienia z tą hodowlą, Pani wydaje się miła, Pozdrawiam witam ja ma małą Truskaweczkę Nazywa się (oficjalnie) Venecja Truskaweczka- a po "domowemu" - Nela. Quote
meja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 agawa9 napisał(a):witam ja ma małą Truskaweczkę Nazywa się (oficjalnie) Venecja Truskaweczka- a po "domowemu" - Nela. Witaj agawa9 bardzo się cieszę, że spotkałam tu truskaweczkę:bigcool: Mój Elmo będzie u mnie już pod koniec następnego tygodnia. Nie mogę się już doczekać:loveu: Pozdrawiam Quote
agawa9 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 to Nelka jak miała około 4 miesięcy a to my dwie później wyglądała tak : a jakiś miesiąc temu tak : http://img371.imageshack.us/img371/624/obraz013.jpg straaaaszecznie trudno jest zrobić dobrą fotkę wiecznie biegającemu yorkowemu maluchowi:evil_lol: Quote
agawa9 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 aha-zapomniałam Nela urodziła się 1 lipca 2008 roku więc teraz ma 8,5 miesiąca. Postaram się zrobić jakieś świeżutkie fotki i wstawić. Więcej Truskaweczek jest tu : http://www.dogomania.pl/forum/f865/polecane-hodowle-yorkow-cala-polska-110972/index4.html od mojego postu i dalej-także fotki innych dziewczynek i chłopaków:loveu: Quote
meja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dziękuję za zdjęcia:Rose: ślicznotka ta Twoja Nelka, szczególnie na zdjęciu, gdzie ją trzymasz, cukiereczek :loveu:. Pozwoliłam sobie sprawdzić czy jest pokrewieństwo naszych psiaków, ale okazało się, że nie ma. Mama mojego Elmo to Pia Y.T. Fangor, a tatą jest Clyde Truskaweczka. Mój Elmo to tak naprawdę Don Elmo Truskaweczka:cool3: Jest najmiejszy, nie wiem czy to dobrze czy źle, czy bez znaczenia, ale jak tylko dostałąm zdjęcia szczeniaczków to właśnie On mi się spodobał najbardziej, a kiedy już pojechałam je obejrzeć to wtedy już wiedziałąm, że to właśnie mój Elmiś. Zakochałam się od pierwszego spojrzenia w te oczki:loveu: Jak tylko do mnie zawita to wkleję jego zdjęcia:lol: Pozdrawiam Was gorąco i przesyłam pieszczoszki dla Neli:calus: Quote
Kaidar Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 mój się wabił Kubuś (obecnie jest za tęczowym mostem) Quote
eve86 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Mój piesek ma na imię Riki :) Mama chciała dac mu na imie Roki :) Postanowiłam zmienic jedną literkę i wyszło Riki :loveu: Quote
Doti1986 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Moje maleństwo ma na imię Pixi chodź czasem wołamy do niej Trixi:oops::oops::oops::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
nate Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 moje stworzonko wabi się Lintu. ale przyzwyczaiłam się już do tego, że ludzie na ulicy pytają sie po kilka razy, bo nie umią tego wymówić albo myślą, że się przesłyszeli :mad: Quote
Nati28 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Moj nazywa sie Coco chodz to chlopak, a imie bardziej damskie :eviltong: Quote
Kaidar Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Nati akurat Twój psiak nazywa się tak jak brzmi moja ksywka :D:D Quote
Nati28 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Kaidar napisał(a):Nati akurat Twój psiak nazywa się tak jak brzmi moja ksywka :D:D To fajniutko :lol: Quote
Princess_York Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Moja to Arwena :loveu: Zdjęci w Galeri ;) Quote
Kaidar Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 no ja swojemu Maxowi nowe zdjęcia dodałam na frilla.flog.pl :P Quote
Recommended Posts