Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Będzie kolejny yorczek na forum :cool3: Ps a czy ktoś wie jakie sa maści yorków? :hmmmm: Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Będzie kolejny yorczek na forum :cool3: Ps a czy ktoś wie jakie sa maści yorków? :hmmmm: RACZEJ będzie. Jest tylko jedna maść yorków - stalowo-złota. Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Niezupełnie odcienie są różnie np. Miki (Magdy), Aris (Yorkie) itd Quote
agoosia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Agata jak sie wahasz pomiedzy imionami pamietaj ze lepsze dla psiaka jest imie bardziej dzwieczne!! a Roxy to fajny wybór krzyknij sobie sonia i roxy!! rozy fajnie brzmi i nie czesto sie je słyszy!! Quote
Ramona Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Moje gratulacje :razz: a jesli chodzi o imie to stanowczo Roxi mi sie podoba lepiej ;) Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asia&Misia napisał(a):Niezupełnie odcienie są różnie np. Miki (Magdy), Aris (Yorkie) itd Są jaśniejsze i ciemniejsze yoreczki. Częsciej się spotyka te ciemniejsze, chociaż ja wolę te jasne :) Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Shahar napisał(a):Moje gratulacje :razz: a jesli chodzi o imie to stanowczo Roxi mi sie podoba lepiej ;) Dziękuję :* Właśnie się waham. Roxi podoba mi się bardziej, ale Sonia to jej imię domowe i nie wiem czy warto zmieniać. No zobaczymy ;) Quote
Ramona Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Agata_B napisał(a):Są jaśniejsze i ciemniejsze yoreczki. Częsciej się spotyka te ciemniejsze, chociaż ja wolę te jasne :) To zalezy od gustu ja wole te troszke ciemniejsze :) Quote
Acia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A mi sie wydaje że mój Misiu będzie jaśniutki :hmmmm: Zrobie ankiete u Misia w galeri xD :evil_lol: Quote
pysiulka86 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 A mi sie bardziej niż Roxi podoba sie poprostu ROXA, mozna wtedy fajnie zdrabniac np Roksia :loveu: Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A mi się i tak najbardziej Lady podoba. Jak będziemy mieli ogara (a najprawdopodobniej będzie to suczka) to nazwę ją Lady :) Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Bblue']A mi się i tak najbardziej Lady podoba. Jak będziemy mieli ogara (a najprawdopodobniej będzie to suczka) to nazwę ją Lady :) ładne imie :) Ale ja wybieram: Albo Tina albo Roxi lub zostawić Sonia, Sama nie wiem... jak myślicie? Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Agata_B']ładne imie :) Ale ja wybieram: Albo Tina albo Roxi lub zostawić Sonia, Sama nie wiem... jak myślicie? Zostaw Sonie :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bblue napisał(a):Zostaw Sonie :loveu: Też tak myślałam. Bo ona jest już przyzwyczajona do tego imienia, a Sonia to też bardzo ładne imię dla yoreczki. :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bblue napisał(a):To już wiadomo czy będziesz ją miała? ;) Jeszcze tylko zgoda taty. Ale MUSI pozwolić bo go udusze :eviltong: tata jest w pracy wraca o 23:00 więc będą nocne debaty :P Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Agata_B napisał(a):Jeszcze tylko zgoda taty. Ale MUSI pozwolić bo go udusze :eviltong: tata jest w pracy wraca o 23:00 więc będą nocne debaty :P Zrobisz ładne oczka, tak jak ja to robię i się zgodzi :cool1: Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bblue napisał(a):Zrobisz ładne oczka, tak jak ja to robię i się zgodzi :cool1: No pewnie! :evil_lol: Nagadam, ze taka okazja juz się nie powtórzy, pokażę zdjęcia, rodowody rodziców i będzie OK ;) Quote
madziasto4 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Agatka, a ten smyk w avatarze to właśnie Sonia? :) Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Agatka, a ten smyk w avatarze to właśnie Sonia? :) nie to nie ona ;) Wcześniej dałam jej fotkę :):):) Quote
madziasto4 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Agata_B napisał(a):nie to nie ona ;) Wcześniej dałam jej fotkę :):):) Widziałam, widziałam :) Quote
Recommended Posts