Velpsterex Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Po pedigree mój pies wymiotował (także już wiadomo co jest gorsze:lol:) Ale mój pies je i dobrze się czuje, wiec może twojemu psu nie smakuje, ale mojemu tak (jest wyjątkowy xD) Quote
Chefrenek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Velpsterex napisał(a):bo to tylko ma sens jak się zmienia karmę. Nie miesza się karm, bo każda jedna ma ustalony bilans składników, minerałów i witamin. Mieszając zaburzasz ten bilans i nie wiesz ile tego pies dostaje. ps. czy przeczytałeś artykuł, który Ci pokazałam? ps2. idą twoim tokiem myślenia to nie powinno się psa szczepić, leczyć itd bo w przyszłości nie będzie na to kasy. Quote
AbraCadabra Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Velpsterex napisał(a):Po pedigree mój pies wymiotował (także już wiadomo co jest gorsze:lol:) Ale mój pies je i dobrze się czuje, wiec może twojemu psu nie smakuje, ale mojemu tak (jest wyjątkowy xD) Nie wiem czy moim psom by posmakowało.. bo tych karm na oczy nie widziały :roll: Teraz Twój pies czuje sie dobrze ale skutki złego żywienia wychodzą po miesiącach a nawet latach. Zresztą poczytaj sobie tu na dogo jakie są skutki karmienia "kartonami" :evil_lol: Quote
Cockermaniaczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :roll:Boze widzisz to i nie grzmisz?:-o Ile Ty czlowieku masz lat?Bo mam wrazenie ze jestes 15 latkiem do ktorego nic nie dociera:angryy: Piszesz ze Twojemu psu nic nie jest od Chappie,skad to wiesz?Robiles chocby badania krwi?A co bedzie za pare lat jak mu sie rozsypie watroba czy zoladek? Ciezko wydac 12 zl za kg Boscha czy Ariona?Straszny wydatek naprawde:evil_lol: Quote
Recommended Posts