Rybka_39 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 malaSilky napisał(a):Wiem ze nikt nie jest doskonaly lecz czasami ciezko jest sie przyznac do bledu :p No mnie nie ciezko..chociaz:diabloti: Quote
mysiapysia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ja mam pierwszego w moim życiu :loveu: :loveu: Quote
wiska Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Blow napisał(a): bellatriks:no pewnie,przecież nie każdy może z takich czy siakich powodów mieć psa i ja to jak najbardziej szanuję:cool3: jednak kiedy teoretyk wytyka coś notorycznemu praktykowi.....to bodzie mą dumę:diabloti:;);););););) och taaaaak zgadzam sie!! wreszcie ktos to powiedzial;) ja mam sucz jamniczke-3letnia... Mam z nia duzo problemow,poniewaz male(wielkosciowo) pieski maja(a przynajmniej moja ma) inna psychike(fizjologie) niz duze psy jakie do tej pory mialam...do tego jest po przejsciach...Al jakos sobie radzimy:evil_lol: ;) P.S w przyszlym roku kupuje drugie psisko Quote
*Weronika* Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 JUŻ nie, nie tak dawno jeszcze miałam..:-( Quote
*Iza* Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cambel napisał(a):O, już mam psa! :loveu: :multi: Jeszcze raz gratuluje ! :multi: Quote
Blow Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 bellatriks napisał(a)::diabloti: Blow jestes okropna dzięki:loveu:to była taka metafora:evil_lol: Quote
Blow Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cambel napisał(a):O, już mam psa! :loveu: :multi: tą śliczną rudziutką sunieczkę?!?!?!?!?!:loveu::diabloti: Quote
Agga Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Niestety od ponad roku już nie mam psa. Ale można na foto blogu obejrzeć zdjęcia SARY. Quote
dog_master Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ja mam, mam, mam moje sloneczko :loveu: 1 wrzesnia minie 8 lat, odkad moj maly jest z nami :loveu: Quote
Olusia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Też mam psiaka, a raczej suńkę. W lutym skończy 4 latka. Quote
tomcug Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mam, nawet dwa - owczarek szkocki - Katia i wielorasowiec :evil_lol: Monti :p Quote
frankafiranka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [LEFT]Teraz już mogę napisać: mam psa :multi: To śliczna sunieczka-króweczka Zojka, wyżeł i karelczyk w jednym. I odnalazłyśmy się dzięki dogomanii :) [/LEFT] Quote
Ania&Andzia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 mam :) cztery łącznie. w domu rodziców są trzy, z narzeczonym adoptowaliśmy sunię ze schroniska. w naszym niedługopowstałym domu będą dwa (Miecia ze schroniska i Andzia, mieszkająca ze mną u rodziców) a jak Misiek nie pójdzie wcześniej do adopcji, to trzy, czyli łącznie będę miała 5 Quote
Recommended Posts