Peki Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Witam, mam suczke prawie 6 lat. Otóż dziś od samego rana da się usłyszeć bulgotanie, piszczenie w jej brzuchu. Dalej może koło 30 minut temu wypuściłem ją na dwór i nie wiem dokładnie czy wypróżniła się, ale kiedy spojrzałem przez okno zauważyłem, że biega jak szalona, skacze więc wyszedłem po nią. Kiedy podszedłem do niej leżała na śniegu ( czego normalnie nie robi trzymamy ją w domu) podniosłem ją i zaniosłem do domu. W domu od razu powędrowała do swojego legowiska i wtedy zaczęło się najgorsze. Trzęsła się, ruszała ( jakby w panice ) oczami na boki, przymrużała jedno oko ( lewe ). Pierwszy raz ją taką widziałem. Dodam iż karmimy ją tylko mięsem ( wołowina, indyk itp. ). Suczka miała operacje 2x na jelita. Za pierwszym razem było to coś z przepukliną wet powiedziała, że po prostu ma słabe błony cokolwiek to znaczy. Za drugim razem było coś z uwiązem jelit lub coś podobnego. Narazie leży spokojnie. p.s sory za chaos wypowiedzi lekko spanikowałem Quote
gryf80 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 byc może miała atak padaczkowy,na jakim tle to musi ocenic lekarz wet.radziłabym podjechac z psem w miarę mozliwości jak najszybciej. Quote
Peki Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 będzie na pewno konsultacja na razie tele milczy. Coś więcej o tej padaczce? Quote
gryf80 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 pocztaj sobie nawet w tym dziale było o padaczkach,poszukaj.bez problemu powinienes znalezć.może to nie była padaczka a cos innego.... Quote
Recommended Posts