Sylwia Gd Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Modliszka bardzo Ci dziękuję za zdjęcia i telefoniczną relację :) Faktycznie jest śliczna :lol: Quote
modliszka84 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Cieszę się że się podoba. Niunia jest nieufna i płochliwa, nic dziwnego bo kilka miesięcy mieszkała dziko na działkach, dokarmiana przez ludzi... Te upały byłyby tam dla niej zabójcze, więc pani która ją dokarmiała zawiozła ją do schroniska. No i tym sposobem juz niedługo i niunia będzie miała domek!:multi: Tylko ten transport.... Quote
_bubu_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Miałam wczoraj telefon od Sylwi w sprawie czarnego pudelka , którego widziała na tym wątku. Niestety nie mogłam wtedy odebrać i otrzymałam wiadomość na poczte głosową. Sylwia dzwoniła z zastrzeżonego numeru więc nie wiem na jaki numer mam oddzwonić. :p Jeśli Sylwio to przeczytasz to proszę jeszcze raz o jakiś kontakt po któryś z tych numerów: [FONT=Verdana][SIZE=2]0604-950-574 , 0515-242-723 [/FONT]:) Quote
modliszka84 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Sunia zaraz będzie w domku! :multi: Podróżuje dzis od 16:00. Najpierw trasa Łódź-Konin, potem przesiadka ;) i dalej Konin - Zielona Góra prosto do swojego domku! Sunia jest przeurocza i przemiła. Wdzięczna za każdy dotyk, liże po rękach, patrzy tymi swoimi pieknymi ślepami... A rzęsy ma takie dłuugie i cudne, że pierwszy raz cos takiego widziałam :loveu: Quote
Sylwia Gd Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Sunia, a właściwie Bunia jest już po pierwszej nocy spędzonej w nowym domu. Jest bardzo grzeczna i bez przerwy domaga się pieszczot. Zakochała się w swoim nowym Panciu od pierwszego wejrzenia:loveu: . Apetyt jej dopisuje, ale rano nie chciała iść na spacer, musieli ją wynieść na rękach. Jednak na następny spacer biegła już bardzo chętnie:lol: . Potrafi bardzo ładnie chodzić na smyczy i to tylko przy lewej nodze ( jak po szkoleniu ). Poza tym w dniu dzisiejszym okazało sie, ze ma ogon i zaczyna nim merdać, wczoraj nie było go widać ( był podkurczony):evil_lol:. Jest troszę płochliwa( ale to tylko kwestia czasu ), bardzo kochana, spokojna i przytulasta. Za dwa tygodnie ją odwiedzę i zrobię kilka zdjęć;) Quote
Sylwia Gd Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Bunia jest juz ostrzyżona i wykąpana ;) . Trzeba było użyć nozyczek, bo kudły nie dawały sie rozczesać.Poza tym na skórze ma sporo małych ranek, więc teraz łatwiej sie zagoją. Za dwa-trzy tygodnie sterylka i opieka już we własnym DOMU!!!!! Quote
modliszka84 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wspaniale! Dzieki Sylwia za info! Biedaczka nie wiadomo ile i gdzie się błąkała, czego zaznała - wreszcie ma SWÓJ domek :loveu: :multi: Quote
brazowa1 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 ale sie sunce udało! :multi: tak,po cichutku i szybciutko-dziewczyny gratulacje! Quote
modliszka84 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja również sie bardzo ciesze :multi: Bo Niunia urocza. Mnie została teraz tylko tapicerka na tylnym siedzeniu w aucie do czyszczenia :evil_lol: Quote
Sylwia Gd Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nie tylko masz tapicerkę do czyszczenia, ale i misję do spełnienia ;) . Mam na myśli Pana Instruktora z Konina :evil_lol: . Szukamy nowej suni :lol: . Quote
modliszka84 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 hehe, dla pana instruktora z Konina juz załozyłam wątek :evil_lol: juz sie pare propozycji pojawiło nawet, jeszcze troche poczekam moze jeszcze jakies kudłate cudo sie pojawi to bede do pana instrukora dzwonic :eviltong: Tylko nie zapytałysmy czy on ma dostep do netu, no bo jak ja mu te zdjęcia prześle :cool1: Quote
Sylwia Gd Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Bunia kocha swojego Pańcia, piszczy za nim, kiedy wychodzi z domu. Czeka na niego nawet pod drzwiami łazienki. Nie opuszcza na krok. Śpi pod jego łóżkiem, a on karmi ją smakołykami. Krótko mówiąc miłośc..........:loveu: Quote
modliszka84 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No to cudooownie! Sylwia - będziesz teraz w weekend w Zielonej Górze :cool3: ? Jesli tak, to ja poprosze o fotki!:loveu: Quote
Sylwia Gd Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 W tym tygodniu nie uda mi się wyrwać, ale w przyszłym wybieram się na 100%, więc uraczę Was zdjęciami :lol: Quote
Recommended Posts