agasz Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Sunia jest już po 3 spacerach! Idzie coraz lepiej, zwłaszcza powrót do domu wychodzi znakomicie! Wchodzi nawet po schodach! I 2 razy było już siku na dworze! Ach same wykrzykniki mi wychodzą,ale jestem taka szczęsliwa widząc postępy!!! Dziękuję wszystkim za rady,czytam i wybieram te najlepsze dla Lusi. Trzymajcie kciuki! Quote
Mazowszanka13 Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 (edited) A tu niespodzianka, zdjęcia ze spaceru :) Nie wygląda na nich na dzikuskę. Edited February 3, 2014 by Mazowszanka2 Quote
Mazowszanka13 Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 I jeszcze jedno. W stadzie, z którym zawsze chciała wyjść, ale się bała. Quote
malagos Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ale ma ryjek podobny do tych "naszych" ryjków, nie? Quote
Mazowszanka13 Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='malagos']Ale ma ryjek podobny do tych "naszych" ryjków, nie?[/QUOTE] Dla mnie ona do Fiony podobna. Tylko taki wypłosz, ale to minie :) Quote
elaja Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Mała przerażona jeszcze na maxa ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej :loveu: Teraz to już tylko z górki . Quote
Shilomaniak Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Na ostatnim zdjęciu ogonek wylazł trochę z pomiędzy łap :lol:. Duży sukces - nie taki ten świat straszny :razz: Quote
agasz Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Lusia już biega na spacerki - od wczoraj z podniesionym ogonkiem! poznała nowe psiaki, pozwala się głaskać,wchodzi na schody i do windy!!! mam poprostu super sunię! Quote
Mazowszanka13 Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='agasz']Lusia już biega na spacerki - od wczoraj z podniesionym ogonkiem! poznała nowe psiaki, pozwala się głaskać,wchodzi na schody i do windy!!! mam poprostu super sunię![/QUOTE] To rewelacja ! To po tych spacerkach, w domu nie powinna już załatwiać się. Quote
Mazowszanka13 Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='agasz']Lusia już biega na spacerki - od wczoraj z podniesionym ogonkiem! poznała nowe psiaki, pozwala się głaskać,wchodzi na schody i do windy!!! mam poprostu super sunię![/QUOTE] To rewelacja ! :multi: To po tych spacerkach, w domu nie powinna już załatwiać się. To teraz nad tą drugą dzikuską co jest u Mortes pod wersalką trzeba popracować. Quote
Mazowszanka13 Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Pozwoliłam sobie porwać wpis agasz z wątku Lusi. http://www.dogomania.pl/forum/thread...y-tam-wrócić[FONT=comic sans ms] [/FONT] Mam nadzieje agasz, że nie masz nic przeciwko temu :) Ale Wszystkim Kibicującym na tym wątku należy się ta informacja. Cytuję agasz: "Wczoraj Lusia była na godzinnym spacerku! Poznała nowe psiaki,dała się nawet pogłaskać obcej pani! Dziś rano też byliśmy w komplecie na porannym siku. W domu żadnej wpadki, wszystko załatwiane na dworze. Jeszcze tylko troszkę panikuje przy szeleczkowaniu,ale już kojarzy szelki ze spacerkiem. Ze smyczą już sobie radzi, a wieczorem wyszła nawet ubrana w kubraczek i nic jej nie przeszkadzało! wchodzi po schodach,sama wsiada do windy...wogóle jakiś idealny pies mi się zrobił:cool3:. Teraz Mortes będzie przyprowadzała Tunię do nas na resocjalizację. " Quote
Mazowszanka13 Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Na wczorajszym spacerze ogon w górze. A tu nastepna kandydatka do ucywilizowania TUNIA, która jest u Mortes (pod wersalką głównie). Zabrana z tej samej interwencji, siostra ? Quote
agasz Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Diękuję Mazowszanko,że czuwasz nad wątkiem. Dziś byłyśmy w nowym miejscu i powiem wam,że Lusia uwielbia zwiedzać! Były też zdjęcia i zapoznanie z nowym psiakiem. wszystko idealnie! Quote
agasz Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Zapraszam na wątek Lusi i Tuni.Tam na bieżąco relacje z życia suń.:cool2: Quote
Mazowszanka13 Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='agasz']Zapraszam na wątek Lusi i Tuni.Tam na bieżąco relacje z życia suń.:cool2:[/QUOTE] To przypomnę link do wątku: [B][SIZE=3][FONT=comic sans ms][/FONT][/SIZE][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248623-Tusia-i-Tunia-wyrwane-z-piek%C5%82a%21-Czy-b%C4%99d%C4%85-musia%C5%82y-tam-wr%C3%B3ci%C4%87"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...y-tam-wrócić[/URL][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4b0082] [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] Quote
Recommended Posts