Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia jest już po 3 spacerach! Idzie coraz lepiej, zwłaszcza powrót do domu wychodzi znakomicie! Wchodzi nawet po schodach! I 2 razy było już siku na dworze! Ach same wykrzykniki mi wychodzą,ale jestem taka szczęsliwa widząc postępy!!! Dziękuję wszystkim za rady,czytam i wybieram te najlepsze dla Lusi. Trzymajcie kciuki!

Posted

Lusia już biega na spacerki - od wczoraj z podniesionym ogonkiem! poznała nowe psiaki, pozwala się głaskać,wchodzi na schody i do windy!!! mam poprostu super sunię!

Posted

[quote name='agasz']Lusia już biega na spacerki - od wczoraj z podniesionym ogonkiem! poznała nowe psiaki, pozwala się głaskać,wchodzi na schody i do windy!!! mam poprostu super sunię![/QUOTE]

To rewelacja !
To po tych spacerkach, w domu nie powinna już załatwiać się.

Posted

[quote name='agasz']Lusia już biega na spacerki - od wczoraj z podniesionym ogonkiem! poznała nowe psiaki, pozwala się głaskać,wchodzi na schody i do windy!!! mam poprostu super sunię![/QUOTE]

To rewelacja ! :multi:
To po tych spacerkach, w domu nie powinna już załatwiać się.

To teraz nad tą drugą dzikuską co jest u Mortes pod wersalką trzeba popracować.

Posted

Pozwoliłam sobie porwać wpis agasz z wątku Lusi. http://www.dogomania.pl/forum/thread...y-tam-wrócić[FONT=comic sans ms]
[/FONT]

Mam nadzieje agasz, że nie masz nic przeciwko temu :)
Ale Wszystkim Kibicującym na tym wątku należy się ta informacja.

Cytuję agasz:

"Wczoraj Lusia była na godzinnym spacerku! Poznała nowe psiaki,dała się nawet pogłaskać obcej pani! Dziś rano też byliśmy w komplecie na porannym siku. W domu żadnej wpadki, wszystko załatwiane na dworze. Jeszcze tylko troszkę panikuje przy szeleczkowaniu,ale już kojarzy szelki ze spacerkiem. Ze smyczą już sobie radzi, a wieczorem wyszła nawet ubrana w kubraczek i nic jej nie przeszkadzało! wchodzi po schodach,sama wsiada do windy...wogóle jakiś idealny pies mi się zrobił:cool3:. Teraz Mortes będzie przyprowadzała Tunię do nas na resocjalizację. "

Posted

Diękuję Mazowszanko,że czuwasz nad wątkiem. Dziś byłyśmy w nowym miejscu i powiem wam,że Lusia uwielbia zwiedzać! Były też zdjęcia i zapoznanie z nowym psiakiem. wszystko idealnie!

Posted

[quote name='agasz']Zapraszam na wątek Lusi i Tuni.Tam na bieżąco relacje z życia suń.:cool2:[/QUOTE]

To przypomnę link do wątku:

[B][SIZE=3][FONT=comic sans ms][/FONT][/SIZE][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248623-Tusia-i-Tunia-wyrwane-z-piek%C5%82a%21-Czy-b%C4%99d%C4%85-musia%C5%82y-tam-wr%C3%B3ci%C4%87"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...y-tam-wrócić[/URL][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4b0082]
[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]