szyszunia557 Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Madie']Czy psiula nie zasługuje na osoby wątek poza TM?:roll:[/QUOTE] Jak najbardziej, ale tu chodzi o informację, co dzieje się z pieniędzmi zebranymi dla [B]Kruszynki.[/B] Akurat [B]Danka[/B] jest pierwszą, która z tego skorzystała ;) Więcej o niej na wątku stowarzyszenia. Quote
Madie Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Ok, nie wiedziałam, że coś jest innego. super, będę sobie podglądać:) Quote
szyszunia557 Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Madie']Ok, nie wiedziałam, że coś jest innego. super, będę sobie podglądać:)[/QUOTE] Zapraszamy :loveu: Quote
szyszunia557 Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Witam wszystkich po przerwie :multi: Mój TZ przyjechał po dłuższej nieobecności do domu i upomniał się o czas dla siebie :oops: Widzę, że Hope2 ogarnia za trzech ! Dziękujemy Aniu :buzi: Ja mam dla Was rozliczenie za sterylizację Danki i opiekę nad Jadwigą /mama "borsuczków"/, która dostała tężyczki poporodowej. Dziękujemy anonimowej cioteczce za wpłatę, dzięki której mogliśmy opłacić te faktury :loveu: Quote
dorcia2 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Wstąpiłam do sunieczki z zaproszenie , a tu takie nieszczęście śpij aniołku spokojnie:-( Quote
Hope2 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 dorcia2 napisał(a):Wstąpiłam do sunieczki z zaproszenie , a tu takie nieszczęście śpij aniołku spokojnie:-( niestety-i tak bywa :( jednak musimy wierzyć,że kiedyś spotkamy wszystkich naszych braci mniejszych i walczyć o to, by ci, którzy zostali po tej stronie TM mieli jak najlepsze życie... Quote
Madie Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Racja, Hope. a tak btw, proszę usuń wiadomości ze skrzynki bo nie mogę PW wysłać Quote
Hope2 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 [quote name='Madie']Racja, Hope. a tak btw, proszę usuń wiadomości ze skrzynki bo nie mogę PW wysłać juz czysto :) Quote
Recommended Posts