szyszunia557 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Już odpowiadam szybciutko na Wasze pytania: [LIST] [*]sunia ma 2 guzy na listwie mlecznej, bez przerzutów, raczej operacyjne [*]koszt zabiegu będzie znany w sobotę - Arek ze stowarzyszenia uda się na rozmowę do kliniki w Opolu, która będzie potencjalnie wykonywać operację [*]sunia w tej chwili jest bezpieczna w BDT w Kluczborku :loveu: [/LIST] Quote
malagos Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 a to dobre wieści! Ten dt to bardzo ważne do zdrowienia pooperacyjnego! Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Secia']ja też dam troche kaski na operację Dziękuję Seciu:loveu: [quote name='renatka_s']Zaglądam do suńki oby jej się udało :thumbs: Powolutku zaczynam wierzyć,że się uda :) [quote name='mama_Alfika']Jestem na zaproszenie, postaram się pomóc Bardzo dziękuję:loveu: [quote name='Nette']Biedna mała - miała szczęście w nieszczęściu. i oby to szczęście jej nie opuszczło ;) [quote name='pamela555']Podrzucam wątek - bidulka :-( Dziękuję za odwiedzinki :) [quote name='pumcia02']gdzie sunia przebywa? Jest w dt? W jakim mieście? Gdzie są te guzki? Duże są? tu już szyszunia odpowiedziała :D [quote name='agusiazet']Ja też dołożę się do operacji suni - 50 zł:) Mam nadzieję, że małej się uda:) Dziękuję agusiuzet:loveu: [quote name='margoth137']i ja pomyślę jak pomóc, bo na razie nie mam pieniędzy:( może bazarek dałaby radę Ciocia sklecić? ;) [quote name='kolejna kobietka']Na razie zapisuję. Aniu jak będziesz chciała banerek dla suni to pisz. oj taaak...banerek by się przydał :) [quote name='malagos']Własnie, co to za guzki? Może mogą poczekac, a najpierw sterylizację zrobić? tu też już szyszunia odpowiedziała :D [quote name='maarit']ZApiszę sobie bidulkę Witam! [quote name='giselle4']zapisze malutką,uda sie zobaczysz i domek znajdziesz Też tak myślę-a ten, który się jej po chamsku pozbył, kiedyś za to zapłaci:mad: [quote name='szyszunia557']I ja zaglądam :crazyeye: Ale tu ruch u Malutkiej :crazyeye: Aż się serce cieszy ! Musimy teraz z Hope2 ogarnąć wszystkie informacje, żeby było wiadomo co i na co ;) och...jak ja lubię robic cokolwiek w dzień...:( [quote name='Paja']Jestem na zaproszenie .. Dziękuję a odwiedziny u suńki [quote name='b-b']Chociaż obiecałam sobie, że nie będę wchodzić na nowe wątki psiaków...no ale jak widać słaba jestem :( Aniu zjawiam się na zaproszenie. Jak już będzie tak daleko, że będziecie wiedzieć ile będzie kosztował zabieg to wtedy wyskrobię coś choć na mały bazarek na ten zabieg. Wiedziałam,że przyjdziesz:eviltong: i za to Cie koffam bardzo:loveu: Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='szyszunia557']Już odpowiadam szybciutko na Wasze pytania: [LIST] [*]sunia ma 2 guzy na listwie mlecznej, bez przerzutów, raczej operacyjne [*]koszt zabiegu będzie znany w sobotę - Arek ze stowarzyszenia uda się na rozmowę do kliniki w Opolu, która będzie potencjalnie wykonywać operację [*]sunia w tej chwili jest bezpieczna w BDT w Kluczborku :loveu: [/LIST] [/QUOTE] Idę przekopiować w I post Quote
natie Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 podrzucę wątek... finansowo na razie nie dam rady Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='natie']podrzucę wątek... finansowo na razie nie dam rady[/QUOTE] Witam! Dziękuję za odwiedziny :) Quote
Myngey Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Jestem na zaproszenie u maleństwa, ale mogę tylko życzyć powodzenia w trakcie operacji. Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='HELENA5']zaglądam i odwiedzam[/QUOTE] Dzień dobry! Zapraszamy do nas ponownie :) Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Wątek przepisany na szyszunię-jest bliżej sunieczki-no i nie ma co ukrywać-umie wstawiać banerki, fotki...a ja się z tym motam okropnie:oops: Quote
szyszunia557 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Hope2']Wątek przepisany na szyszunię-jest bliżej sunieczki-no i nie ma co ukrywać-umie wstawiać banerki, fotki...a ja się z tym motam okropnie:oops: Oficjalnie przejmuję wątek od Hope2, ale nie dlatego, że nie umie wrzucać banerków :eviltong:ale dlatego, że zarzuciła się kompletnie robotą i trzeba ja troszkę odciążyć ! Dziękuję bardzo Hope2 za założenie wątku sunieczce i prosimy o pomoc ! :loveu: Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Będę tu cały czas, jakoś ujęła mnie ta mordka-jakby płacząca... A teraz zmykam, bo mi się Zocha piekli i Tolusiowi spać nie daje Quote
kolejna kobietka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Hope2'] oj taaak...banerek by się przydał :) [/QUOTE] ok, zrobię :) Quote
kolejna kobietka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) Banerek: Edited January 28, 2014 by kolejna kobietka Quote
b-b Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Hope2'] Wiedziałam,że przyjdziesz:eviltong: i za to Cie koffam bardzo:loveu:[/QUOTE] Już więcej nie przyjdę na żadne zaproszenie :mad::eviltong: Quote
szyszunia557 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Banerek: Dzięki wielkie za banerek :loveu: Quote
szyszunia557 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='mdk8']dam 20,- niestety tyle tylko mogę.[/QUOTE] Dzięki serdeczne ! :loveu:Każda złotóweczka się liczy ! Wspólnymi siłami pomożemy malutkiej :multi: Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='ania68']Podrzucę z zaproszenia :)[/QUOTE] Witamy u suni :) Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Banerek: Piękny...i podlinkowany:crazyeye: dobra-to teraz ja sie będe męczyć,żeby go wstawić Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='mdk8']dam 20,- niestety tyle tylko mogę.[/QUOTE] Dziękuję :) kochana-to nie jest "tylko", to aż 20 zł:multi: Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Myngey']Jestem na zaproszenie u maleństwa, ale mogę tylko życzyć powodzenia w trakcie operacji.[/QUOTE] Dziekujemy za odwiedzinki :) i jak najbardziej za wysyłanie dobrych myśli dla sunieczki :) Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='b-b']Już więcej nie przyjdę na żadne zaproszenie :mad::eviltong:[/QUOTE] Przyjdziesz...wiem,że przyjdziesz...mam takiego jednego fajnego Gandalfa...ale jeszcze wątku nie zrobiłam-domku trzeba będzie mu poszukać na spokojna emeryturę :D Quote
Recommended Posts