paula_t Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Pandorka to się będzie prezentować, jak już trafi do hoteliku i będzie można niuńce zrobić nowe, domowe zdjęcia ;) Quote
Besia11 Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Proszę przesłać na PW nr konta, prześlę obiecane pieniążki ;) Quote
kinga_kinga7 Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Besia11 napisał(a):Proszę przesłać na PW nr konta, prześlę obiecane pieniążki ;) już Basiu wysyłam,dzięki :loveu: Quote
Besia11 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Mój nick Besia11,już druga osoba przerabia na Basia :lol: przelew zrobiony, powodzenia psinko. Quote
danusiadanusia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Besia11 napisał(a):Mój nick Besia11,już druga osoba przerabia na Basia :lol: przelew zrobiony, powodzenia psinko. dziękujemy:):) Quote
danusiadanusia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Gusiaczek']Witaneczko :)[/QUOT Quote
danusiadanusia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Pandorka otrzymała dzisiaj 15,- zł. od BESI11:):) SERDECZNIE DZIĘKUJEMY:) w poście 27 naniosłam do rozliczenia Quote
Gabi79 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Czy dobrze pamiętam, że sunieczki opuszczają schronisko pojutrze?! Quote
danusiadanusia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Gabi79 napisał(a):Czy dobrze pamiętam, że sunieczki opuszczają schronisko pojutrze?! tak!!! jutro kąpiel i wszystkie niezbędne zabiegi a w sobotę już zmieniają adres zamieszkania:):) Quote
danusiadanusia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 dziewczyny!, a wiecie jaki to będzie stres dla nich:( dzisiaj kąpiel:), spanie w izolatce:) a już jutro w drogę:):) Quote
Olena84 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 A tam stres, powiesz im, że jadą i od razu sie humory zmienią! Quote
danusiadanusia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Olena84 napisał(a):A tam stres, powiesz im, że jadą i od razu sie humory zmienią! niestety, nie będę w schronisku:( same muszą się domyślić po co to wszystko:):) nawet nie dojechałabym do schroniska - 50 km, a akurat jutro w Lublinie mam wizytę u lekarza!!! chyba, że ja pierwsza zejdę, bo już nerwy mnie zżerają.... jak one sobie poradzą:(:( Quote
Doda_ Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 a tam, danusia, nie martw się :) poradzą sobie, mają siebie a to najważniejsze :) u Bambino będą już wiedziały po co to wszystko było :) trzymam kciuki za jutrzejszą podróż! Quote
danusiadanusia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Doda_ napisał(a):a tam, danusia, nie martw się :) poradzą sobie, mają siebie a to najważniejsze :) u Bambino będą już wiedziały po co to wszystko było :) trzymam kciuki za jutrzejszą podróż! dziękuję!:), ale ja bardzo przeżywam te wszystkie zabiegi związane z Nimi, wiecie tyle lat nikt się nimi nie interesował a tu nagle tyle tego!!! dobrze, że mają siebie... jak ja się boję o nie:(:(:( Quote
Olena84 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Ciotki będzie dobrze, moja sunia też tyle kilometrów jechała a była w depresji i takie to na niej wrażenie ta podróż zrobiła... że aż 3 pierwsze dni przespała u mnie - tak jej wyjście ze schroniska dobrze zrobiło. Quote
danusiadanusia Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 jeszcze zostało Kasi 260 km, przed chwilą z nią rozmawiałam ! miały postój:) dziewczyny jak przystało na bialczanki zniosły super podróż do Pruszkowa:) a z Kasią też jest w porządku :) śmieje się, że Kluska nawet całusy rozdaje w szyję:):) jest wiercipiętą i spragnioną człowieka:) pcha się do Kasi:):) Pandorka jest spokojniejsza:):) czekam na zdjęcia z przekazania dziewczyn:):) Quote
złośnica93 Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 danusiadanusia napisał(a):jeszcze zostało Kasi 260 km, przed chwilą z nią rozmawiałam ! miały postój:) dziewczyny jak przystało na bialczanki zniosły super podróż do Pruszkowa:) a z Kasią też jest w porządku :) śmieje się, że Kluska nawet całusy rozdaje w szyję:):) jest wiercipiętą i spragnioną człowieka:) pcha się do Kasi:):) Pandorka jest spokojniejsza:):) czekam na zdjęcia z przekazania dziewczyn:):) Ale super! Czekamy! :) Quote
Recommended Posts