jotpeg Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 coś się spitoliło, wczoraj jeszcze widziałam (otwierałam) linki, Pandzia radosna bardzo!! Quote
danusiadanusia Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Gusiaczek napisał(a):Witaj niedzielnie Pandorko :) witam się z Wami:):) Quote
paula_t Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 A ja nie mogę zobaczyć kluseczki, bo mi się zdjęcia nie otwierają:placz: Quote
danusiadanusia Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 dziewczyny !bardzo przepraszam, ale teraz nie mam czasu, jutro wyjeżdżam i będę odcięta od internetu:( będę w następnym tygodniu Quote
Gusiaczek Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 danusiadanusia napisał(a):dziewczyny !bardzo przepraszam, ale teraz nie mam czasu, jutro wyjeżdżam i będę odcięta od internetu:( będę w następnym tygodniu do poczytania, Danusiu:) Quote
kinga_kinga7 Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 john_rambo_tymek napisał(a):zapisuję sobie psinkę Witaj u Pandorki :multi: Quote
danusiadanusia Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 a ja melduję, że zapłaciłąm czynsz za m-c VI, nowych wpłat nie ma, a na koncie Pandi zostało 193,- zł. Quote
paula_t Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Ja przed sekundką przelałam swoją deklarację czerwcową :) Dziewczyny, co z ogłoszeniami? Quote
danusiadanusia Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 paula_t napisał(a):Ja przed sekundką przelałam swoją deklarację czerwcową :) Dziewczyny, co z ogłoszeniami? czekamy na tekst od Kasi!!! Kasiu! bardzo Cię proszę napisz kilka słów o naszej dziewczynie i kontakt też chyba będzie do Ciebie:):), bo kto jak nie Ty może znać lepiej dziewczynę:):) czekamy na Kasię!!!!!! Quote
danusiadanusia Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 złośnica93 napisał(a):Odwiedzam. Będziemy ogłaszać Pandorkę ;) jasne, że tak!!!! Quote
gluchypies Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Jak tam tekst dla Pandzi? Macie już coś? Mogłabym jej zrobić ogłoszenia. Quote
paula_t Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 gluchypies napisał(a):Jak tam tekst dla Pandzi? Macie już coś? Mogłabym jej zrobić ogłoszenia. Gluchypies, już na niejednym wątku widziałam, że talent do pisania ogłoszeń to Ty masz, więc bylibyśmy bardzo wdzięczni, gdybyś napisała jakiś tekścik:roll: Quote
gluchypies Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ja mogę napisać, tylko potrzebuję info, jak się sprawuje Pandorka w stosunku do innych psiaków, do kotów, dzieci etc. Quote
danusiadanusia Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 gluchypies napisał(a):Ja mogę napisać, tylko potrzebuję info, jak się sprawuje Pandorka w stosunku do innych psiaków, do kotów, dzieci etc. takie informacje ma Kasia, jeśli do jutra nie odezwie się to zadzwonię do niej:):) Quote
danusiadanusia Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 rozmawiałam z Kasią:) wejdzie na wątek i napisze o naszych dziewczynach i ruszamy z ogłoszeniami:):) Quote
Recommended Posts