Owczarkowa Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Gr 1 Szukam kogoś z Opola lub okolic ,kto będzie jechał na tę wystawę.Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa.Duża suka owczarek plus 1 os . Quote
ecoalban2056 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Ja jestem z Włocławka, więc nie pomogę. Quote
olaro1 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Szukam transportu dla siebie bez psa. Jeżeli ktoś będzie jechał lub przejeżdżał z/przez dolnyśląsk to bardzo proszę o informację. Dokładam się do paliwa ! Quote
ENDRIUTRACKER Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 :cool1: my jedziemy z naszymi pieskami .... na sobotę 8.III gr II ,VIII , IX mamy jeszcze wolne ,wygodne miejsca w naszym autku ... ruszamy z Wa-wy ... Quote
zmora0 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ktoś jedzie przez Poznań? Potrzebowałabym na SOBOTĘ przewóz z młodym dobermanem, samcem, pozytywnym bardzo :) Chłopak już duży, ale szczeniak kompletny z charakteru. Quote
ENDRIUTRACKER Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 jeszcze mamy wolne ,wygodne miejsca na sobotę ... wyjazd bladym świtem z Wa-wy ...:cool1: Quote
Agad19 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [FONT=lucida grande]Czy jedzie ktoś z Łodzi na sobotę i ma wolne miejsce dla 1 osoby + psa ? :) Oczywiście dokładam się do kosztów przejazdu ! :)[/FONT] Quote
anka_szklanka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 my jedziemy spod Sochaczewa, mamy wolną całą kanape z tyłu (jedziemy z dogiem na pace ;) - po 2. - jest tu jakiś SILNY handler?? :) Piesełek wystawia sie na mnie najlepiej, nic nie trzeba robic, tylko czasem przytrzymać bo lubi za mną uciekać :) Quote
zmora0 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Będę w oba dni, dostępna jestem w sobotę przed/po dobermanach. :) Quote
Recommended Posts