Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maryna napisał(a):
Alla,a zadzwonił choć jeden tel w sprawie Jasia??

Owszem, jeden, w marcu! Cały czas myślę, jak go ogłaszać. Mam nadzieję, że coś wymyślę. Do następnego ogłoszenia zmienimy tekst, już nad nim pracuję.

Posted (edited)

Jestem Jaś! Mam około 4 lat. Jestem dużym psem podobnym do doga. Nikt mnie nie chce, bo nie jestem rasowy... Człowiek, którego kochałem, który wziął mnie, kiedy byłem szczeniaczkiem, potem mnie wywiózł mnie do lasu i zostawił samego... A ja byłem gotów do niego wrócić. Biegałem i szukałem swego pana, ale on mnie wywiózł daleko... Długo się błąkałem. Byłem głodny i zmarznięty... W końcu znaleźli mnie obcy ludzie, nakarmili, ogrzali, nauczyli się bawić i cieszyć. Od pół roku czekam w hoteliku na kogoś, kto mnie pokocha takiego, jakim jestem - zwykłego dużego mieszańca, bym ja mógł wiernie go strzec, bronić i opiekować się nim najlepiej jak potrafię. A Swojemu Człowiekowi dam to, co we mnie najpiękniejsze - całe swoje wielkie kochające serce.
Czy nie znajdzie się w Twoim Domu kawałeczek miejsca dla mnie?
Jaś

Edited by Alla Chrzanowska
Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Jestem Jaś! Mam około 4 lat. Jestem dużym psem podobnym do doga. Nikt mnie nie chce, bo nie jestem rasowy... Człowiek, którego kochałem, który wziął mnie, kiedy byłem szczeniaczkiem, a potem mnie wywiózł mnie do lasu i zostawił samego... A ja byłem gotów do niego wrócić. Biegałem i szukałem swego pana, ale on mnie wywiózł daleko... Długo się błąkałem. Byłem głodny i zmarznięty... W końcu znaleźli mnie obcy ludzie, nakarmili, ogrzali, nauczyli się bawić i cieszyć. Od pół roku czekam w hoteliku na kogoś, kto mnie pokocha takiego, jakim jestem - zwykłego dużego mieszańca, bym ja mógł wiernie go strzec, bronić i opiekować się nim najlepiej jak potrafię. A Swojemu Człowiekowi dam mu to, co we mnie najpiękniejsze - całe swoje wielkie kochające serce.
Czy nie znajdzie się w Twoim Domu kawałeczek miejsca dla mnie?
Jaś

I super:thumbs: