Alla Chrzanowska Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 Maciek777 napisał(a):Jestem pewien, że już dawno Ci przesłałem. Pamiętam bo wtedy mnie upomniałaś:oops: Wyślę jeszcze raz:) Dziękuję! gdzieś mi się zapodział, ale teraz już mam Quote
Maryna Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Alla,a zadzwonił choć jeden tel w sprawie Jasia?? Quote
Alla Chrzanowska Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Maryna napisał(a):Alla,a zadzwonił choć jeden tel w sprawie Jasia?? Owszem, jeden, w marcu! Cały czas myślę, jak go ogłaszać. Mam nadzieję, że coś wymyślę. Do następnego ogłoszenia zmienimy tekst, już nad nim pracuję. Quote
Alla Chrzanowska Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 Maryna napisał(a):Trzeba,bo siedzą jak zaklęte razem z Tolusiem Jak tylko skończę mój maraton kursowy - zajmę się ogłoszeniem dla Jasia. Quote
Maryna Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Alla,nie pali się.Bo to do następnej tury ogłoszeniowej.2.07 Quote
Maciek777 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Jaś chyba schudł trochę bo wygląda idealnie:) Quote
Alla Chrzanowska Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Maciek777 napisał(a):Jaś chyba schudł trochę bo wygląda idealnie:) Moim zdaniem też:) Quote
Alina Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']A to nasz Jaś:) Jaki śliczny psiak! Quote
Alla Chrzanowska Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Czyż Jaś nie jest fajnym psiakiem? Quote
Maryna Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Fajna fotka,skubnęłam do ogłoszeń Ooo,a propos.Allu bo 02.07 będę robić ogł.Poproszę nowy tekst Quote
Alla Chrzanowska Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 (edited) Jestem Jaś! Mam około 4 lat. Jestem dużym psem podobnym do doga. Nikt mnie nie chce, bo nie jestem rasowy... Człowiek, którego kochałem, który wziął mnie, kiedy byłem szczeniaczkiem, potem mnie wywiózł mnie do lasu i zostawił samego... A ja byłem gotów do niego wrócić. Biegałem i szukałem swego pana, ale on mnie wywiózł daleko... Długo się błąkałem. Byłem głodny i zmarznięty... W końcu znaleźli mnie obcy ludzie, nakarmili, ogrzali, nauczyli się bawić i cieszyć. Od pół roku czekam w hoteliku na kogoś, kto mnie pokocha takiego, jakim jestem - zwykłego dużego mieszańca, bym ja mógł wiernie go strzec, bronić i opiekować się nim najlepiej jak potrafię. A Swojemu Człowiekowi dam to, co we mnie najpiękniejsze - całe swoje wielkie kochające serce. Czy nie znajdzie się w Twoim Domu kawałeczek miejsca dla mnie? Jaś Edited July 1, 2014 by Alla Chrzanowska Quote
Maciek777 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Jestem Jaś! Mam około 4 lat. Jestem dużym psem podobnym do doga. Nikt mnie nie chce, bo nie jestem rasowy... Człowiek, którego kochałem, który wziął mnie, kiedy byłem szczeniaczkiem, a potem mnie wywiózł mnie do lasu i zostawił samego... A ja byłem gotów do niego wrócić. Biegałem i szukałem swego pana, ale on mnie wywiózł daleko... Długo się błąkałem. Byłem głodny i zmarznięty... W końcu znaleźli mnie obcy ludzie, nakarmili, ogrzali, nauczyli się bawić i cieszyć. Od pół roku czekam w hoteliku na kogoś, kto mnie pokocha takiego, jakim jestem - zwykłego dużego mieszańca, bym ja mógł wiernie go strzec, bronić i opiekować się nim najlepiej jak potrafię. A Swojemu Człowiekowi dam mu to, co we mnie najpiękniejsze - całe swoje wielkie kochające serce. Czy nie znajdzie się w Twoim Domu kawałeczek miejsca dla mnie? Jaś I super:thumbs: Quote
Recommended Posts